Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά βρε παίδες με HD οθόνη πως θα παίξει FHD - youtube ....  ??? ....

Το αναφέρει και ο Chris N.S. ποιο πάνω αλλά μάλλον δεν το είδατε .

Και για να αναφέρω στο Antuntu εχει 32.000 σκορ , οπότε για πολλές απαιτήσεις σε

παιχνίδια δεν θα μπορεί αλλα νομίζω για την τιμή που το δίνουν είναι αρκετά καλό θα έλεγα .

Από το chrome επιλέγοντας "Αίτηση ιστότοπου για υπολογιστή" παίζει και 1080p αλλά με κολλήματα και φυσικά αφού η οθόνη του είναι 1280x800 δεν υπάρχει κάποιος λόγος για να το κάνεις αυτό. 

Να προσθέσω έχει ημιαγωγό (δίοδο εκπομπής φωτός) για ειδοποιήσεις.

Είναι η έκδοση AGS-W09 και μου έβγαλε 38418 στο AnΤuΤu. Συγκεκριμένα γράφει τα παρακάτω

3D: 2548

UX: 17553

CPU: 13309

RAM: 5008

Επεξ/σία από ЭΛ Ɓaʼnâņ Šŀưƫäņジ
  • Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Από το chrome επιλέγοντας "Αίτηση ιστότοπου για υπολογιστή" παίζει και 1080p.

Παίζει σε ανάλυση οθόνης 1280 Χ 800  , άρα  ότι και να λέει ο chrome είναι μούφα ....

Δημοσ.

Από μπαταρία πως τα πάει;

Τι να πω για την μπαταρία; Λίγες ώρες το έχω. Καλά πάει μου φαίνεται.

Στις παραγράφους Power Consumption και Battery Life εδώ θα βρείτε περισσότερα

https://www.notebookcheck.net/Huawei-MediaPad-T3-10-Tablet-Review.230578.0.html

• Like 1
Δημοσ.

Μιας και το άνοιξες εσύ για δώσε μας update

Πώς είναι,αξίζει τα 100€ του? Είναι γρήγορο?

Δεν έχω μέτρο σύγκρισης για το γρήγορο (έχω Windows tablet) αλλά δεν το βλέπω να κολλάει σε απλές εφαρμογές. Αν είναι αξιόπιστο πιστεύω ότι είναι VFM.
  • Like 1
Δημοσ.

Πήγα σήμερα το πρωί σε Κοτσόβολο και μου είπα αν το πάρω, το έχω σφραγισμένο και θέλω να το επιστρέψω θα μου δώσουν πιστωτικό για ένα χρόνο.

Δημοσ.

Γιατί δεν έκανες αναφορά στην πολιτική υπαναχώρησης που έχουν οι ίδιοι αναρτήσει στο site τους; Εγώ στη θέση σου ενδεχομένως να το ζητούσα και γραπτώς.

• Like 1
Δημοσ.

Πήγα σήμερα το πρωί σε Κοτσόβολο και μου είπα αν το πάρω, το έχω σφραγισμένο και θέλω να το επιστρέψω θα μου δώσουν πιστωτικό για ένα χρόνο.

Εμ, όταν τα'λεγα....

Ισχύει αλλά θα επιμείνουν για πιστωτικό. Πολύ δύσκολα επιστροφή χρημάτων ειδικά στην περίπτωση που η αγορά έχει γίνει ηλεκτρονικά...

Δημοσ.

Γιατί δεν έκανες αναφορά στην πολιτική υπαναχώρησης που έχουν οι ίδιοι αναρτήσει στο site τους; Εγώ στη θέση σου ενδεχομένως να το ζητούσα και γραπτώς.

ακριβώς αυτό κάνε να δούμε τι θα σου πουν

Δημοσ.

στα σχόλια του gsmarena για το 2GB/16GB γράφουν ότι δέχεται sd

αλλά δεν μπορείς να μεταφέρεις εφαρμογές ..........

"Bought it today. Yes it supports card slot (up to 128GB) and OTG. I got 2GB version. Gsmarena should correct it here. People are disguising."

καλό είναι όσοι ενδιαφέρονται να το τσεκάρουν

Αφού έχει Android 7.0 υπάρχει επιλογή για μετακίνηση.

Λέγεται 'Να επιτρέπονται υποχρεωτικά εφαρμογές σε εξωτερική συσκευή', η οποία βρίσκεται στις 'Επιλογές για προγραμματιστές' και κάτω από την κατηγορία 'Εφαρμογές'.

Ενεργοποιώντας την, δίνουμε στην ουσία τη δυνατότητα σε όλες τις εφαρμογές που εγκαθιστούμε να μεταφερθούν σε εξωτερική μνήμη είτε αυτές το υποστηρίζουν επίσημα είτε όχι. Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι αναγκαστικά θα λειτουργούν όλες με αυτό τον τρόπο.

Λογικά αυτό λειτουργεί και σε συσκευές που αναγνωρίζουν USB στικάκια ως εξωτερική μνήμη.

Δημοσ.

Το ηχείο του πως σας φάνηκε ( όσοι το πήρατε ). Το είδα σήμερα στον Κωτσόβολο αλλά με τέρμα την ένταση ακουγόταν ελάχιστα.

Το θέλω για άτομο μεγάλης ηλικίας και αυτό με απέτρεψε από την αγορά του. Έπεσα σε ελαττωματικό κομμάτι ή έτσι είναι?

Δημοσ.

Το ηχείο του πως σας φάνηκε ( όσοι το πήρατε ). Το είδα σήμερα στον Κωτσόβολο αλλά με τέρμα την ένταση ακουγόταν ελάχιστα.

Το θέλω για άτομο μεγάλης ηλικίας και αυτό με απέτρεψε από την αγορά του. Έπεσα σε ελαττωματικό κομμάτι ή έτσι είναι?

φίλε σε ποιό κατάστημα το βρήκες? κοίταξα στο site και δεν υπάρχει πουθενά για παραλαβή από κατάστημα μόνο παραγγελία και αποστολή

Δημοσ.

Μέχρι να παραλάβει κάποιος από το κατάστημα, δεν μπορεί να ακυρώσει την παραγγελία, εφόσον δεν έχει πληρώσει ακόμα. Το λέω, μπας και κατεβάσουν και το T3 8, που κάνει 139 ευρώ https://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/tablets-ipad/178000-huawei-mediapad-t3-8-2gb/16gb-wifi γιατί θα προτιμούσα το μικρότερο αν είχε την ίδια έκπτωση.

Το Τ3 8 προσφορά στο Πλαισιο 89€.

http://www.plaisio.gr/tablet/tablets/tablets-all/HUAWEI-Tablet-Huawei-T3-8-Wifi-Gkri.htm

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...