jeetkunedo Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Καλη επιλογη ,καλη τιμη ,πιστευω τ αξιζει , θα το χτυπουσα αν ειχε τουλαχιστον 3g ,μου ειναι απαραιτητο ,μια παρενθεση παιδια οσο αφορα την μαυρη Παρασκευη , θα μπορουμε να παρουμε προσφορες online η πρεπει να παμε σε κατασΜπορείς Μπορείς να πάρεις προσφορές online, από τα μεσάνυχτα της πέμπτης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Leon90 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά, η δέσμευση προϊόντων για παραλαβή απο κάποιο κατάστημα Κωτσόβολου διαρκεί 72 ώρες και όχι 48. Τώρα όσον αφορά την συγκεκριμένη προσφορά πιστευώ και εγώ ότι είναι ευκαιρία για κάποιον που δεν έχει μεγάλες απαιτήσεις και που ψάχνει να αγοράσει το πρώτο του tablet. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 συμφωνα με το παραπανω link, ναι. στο ιδιο καταστημα με την αγορα, μπορεις να το επιστρεψεις εντος 14 ημερων. θα ρωτουσα και τον Κωτσο πρωτου εκανα καποια τελικη κινηση δηλαδή το παιρνω αυριο αν είναι,το κραταω σφραγισμενο και αν τελικα δεν θελω το παω πισω και παιρνω τα λεφτα? χωρις φασαρίες και περιεργα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antretng Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Είχα κάνει παραγγελία για παραλαβή απο το κατάστημα που βρίσκεται επι της Βουλιαγμένης και μόλις με πήραν τηλέφωνο να με ενημερώσουν ότι δεν γίνεται να το παραλάβω από το κατάστημα και μπορούνε να κάνουν αποστολή μόνο στο χώρο μου (χωρίς χρέωση). Σας πήραν και σας; Να σημειωθεί ότι στο site έγραφε ότι υπήρχε κανονικά διαθεσιμότητα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manthos_27 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Εγώ εκανα χθες παραγγελία και δεν με πηραν τηλ. παντως ειναι πολύ καλη προσφορά και αξίζει για μένα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIMBOAthens Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Εντάξει φίλε μου, την επόμενη φορά θα σε ρωτάμε πριν γράψουμε. Άμα είναι να γράφεις ανακρίβειες καλό θα ήταν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scirocco 13 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Εγω το παρέλαβα σήμερα κανονικά από κατάστημα με χθεσινή παραγγελία. Το κρατάω σφραγισμένο μέχρι την Παρασκευή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefta_yparxoun Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Για αυτούς που φοβούνται να ενημερώσω ότι στον Κωτσόβολο μέσα στο 2017 έχω κάνει τη διαδικασία επιστροφής από ηλεκτρονική παραγγελία με σφραγισμένο είδος και μου επέστρεψαν τα χρήματα στην κάρτα.κανονικά 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Εγω το παρέλαβα σήμερα κανονικά από κατάστημα με χθεσινή παραγγελία. Το κρατάω σφραγισμένο μέχρι την Παρασκευή Κ εγώ το ίδιο έκανα σήμερα. Το πήρα και το κρατάω κλειστό μέχρι παρασκευή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
janisxt Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Μόλις το παρέλαβα από το κατάστημα Βουλιαγμένης.(παραγγελία Κυριακή πρωί) Έκανα απλά εκκίνηση και θεωρώ ότι είναι ωραίο και με οθόνη πολύ καλύτερη από 'τι περίμενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Μόλις το παρέλαβα από το κατάστημα Βουλιαγμένης.(παραγγελία Κυριακή πρωί) Έκανα απλά εκκίνηση και θεωρώ ότι είναι ωραίο και με οθόνη πολύ καλύτερη από 'τι περίμενα. Μιας και το άνοιξες εσύ για δώσε μας update Πώς είναι,αξίζει τα 100€ του? Είναι γρήγορο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
powerslave7 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Στα καταστηματα το εχουν κανονικα για αγορα, στο internet οντως δεν μπορεις να κανεις "κρατηση" και να το παραλαβεις απο το καταστημα, μονο παραγγελια για να σου ερθει στο σπιτι. Το αγορασα για συγγενικο μου προσωπο, το ταμπλετ ειναι πανεμορφο, φαινεται καλο ποιοτικα, πολυ καλη οθονη και σε απλες εφαρμογες (chrome κτλ) πηγαινει σφαιρα. Παιρνει καρτα SD κανονικα. Αν δεν ενδιαφερει το 3g-4g και την παλευει καποιος με wifi η hotspot ειναι μια χαρα ευκαιρια. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manthos_27 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Απο μπαταρία πως το είδες κραταει λίγο full hd στο YouTube παίζει? Στα καταστηματα το εχουν κανονικα για αγορα, στο internet οντως δεν μπορεις να κανεις "κρατηση" και να το παραλαβεις απο το καταστημα, μονο παραγγελια για να σου ερθει στο σπιτι. Το αγορασα για συγγενικο μου προσωπο, το ταμπλετ ειναι πανεμορφο, φαινεται καλο ποιοτικα, πολυ καλη οθονη και σε απλες εφαρμογες (chrome κτλ) πηγαινει σφαιρα. Παιρνει καρτα SD κανονικα. Αν δεν ενδιαφερει το 3g-4g και την παλευει καποιος με wifi η hotspot ειναι μια χαρα ευκαιρια. Απο μπαταρία πως το είδες κραταει λίγο full hd στο YouTube παίζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ЭΛ Ɓaʼnâņ Šŀưƫäņジ Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Απο μπαταρία πως το είδες κραταει λίγο full hd στο YouTube παίζει? Απο μπαταρία πως το είδες κραταει λίγο full hd στο youTube παίζει? Δεν δίνει δυνατότητα επιλογής παραπάνω από 720p στη προεγκατεστημένη youtube εφαρμογή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galaxy Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δεν δίνει δυνατότητα επιλογής παραπάνω από 720p στη προεγκατεστημένη youtube εφαρμογή. Καλά βρε παίδες με HD οθόνη πως θα παίξει FHD - youtube .... ??? .... Το αναφέρει και ο Chris N.S. ποιο πάνω αλλά μάλλον δεν το είδατε . Και για να αναφέρω στο Antuntu εχει 32.000 σκορ , οπότε για πολλές απαιτήσεις σε παιχνίδια δεν θα μπορεί αλλα νομίζω για την τιμή που το δίνουν είναι αρκετά καλό θα έλεγα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις