baskon Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Γιατί η συναλλαγή δεν έχει γίνει σε κατάστημα ώστε να σου κάνουν άμεση επιστροφή χρημάτων... Γιατί νομίζω ότι ισχύει ακριβώς το αντιθετο από αυτό που λες; Σε περίπτωση οποιασδήποτε ηλεκτρονικής συναλλαγής υπάρχει το δικαίωμα υπαναχώρησης εντός 14 ημερών (είναι νόμος). Σε συναλλαγές από φυσικά καταστήματα αυτό δεν υπάρχει, και άρα θα πρέπει ο πελάτης να ρωτήσει στο κατάστημα τι ισχύει.. ο Κωτσόβολος πάντως αναφέρει ότι η υπαναχώρηση για αγορές από φυσικά καταστήματα ΔΕΝ ισχυει (https://www.kotsovolos.gr/site/politiki-epistrofon). Δε ξέρω αν εχουν άλλη πολιτική επιστροφών (αναίτια και όχι λόγω προβήματος..) Για το θεμα των επιστροφών που ερωτ΄΄ηθηκε παραπάνω το θέμα είναι αν αγοράσεις από ηλεκτρονικό κατάστημα με παραλαβή και πληρωμή σε φυσικό κατάστημα.. τι συναλλαγή είναι; Αν θεωρείτε ηλεκτρονική έχεις 100% δυνατότητα επιστροφής εντός 14 ημερών.. Αν όχι κάτι μου λέει ότι εχασες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jeetkunedo Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Μέχρι να παραλάβει κάποιος από το κατάστημα, δεν μπορεί να ακυρώσει την παραγγελία, εφόσον δεν έχει πληρώσει ακόμα. Το λέω, μπας και κατεβάσουν και το T3 8, που κάνει 139 ευρώ https://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/tablets-ipad/178000-huawei-mediapad-t3-8-2gb/16gb-wifi γιατί θα προτιμούσα το μικρότερο αν είχε την ίδια έκπτωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σαϊνόμπι Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 https://www.kotsovolos.gr/site/politiki-epistrofon Διαβάστε το κομμάτι για το - Δικαίωμα υπαναχώρησης Στην περίπτωση πληρωμής με μετρητά, εάν ο πελάτης είχε επιλέξει την δυνατότητα «παραλαβή από το κατάστημα» (collect @ store), θα γίνεται με επιστροφή των χρημάτων του σε αυτόν από το κατάστημα στο οποίο πραγματοποίησε την παραλαβή του προϊόντος. Η επιστροφή θα γίνεται το αργότερο εντός δεκατεσσάρων (14) εργασίμων ημερών τόσο του προϊόντος όσο και του τιμήματος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Μέχρι να παραλάβει κάποιος από το κατάστημα, δεν μπορεί να ακυρώσει την παραγγελία, εφόσον δεν έχει πληρώσει ακόμα. Το λέω, μπας και κατεβάσουν και το T3 8, που κάνει 139 ευρώ https://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/tablets-ipad/178000-huawei-mediapad-t3-8-2gb/16gb-wifi γιατί θα προτιμούσα το μικρότερο αν είχε την ίδια έκπτωση. γιατι το προτιμάς περισσοτερο? τι καλυτερο εχει? η λογω μεγέθους το λες? https://www.kotsovolos.gr/site/politiki-epistrofon Διαβάστε το κομμάτι για το - Δικαίωμα υπαναχώρησης Στην περίπτωση πληρωμής με μετρητά, εάν ο πελάτης είχε επιλέξει την δυνατότητα «παραλαβή από το κατάστημα» (collect @ store), θα γίνεται με επιστροφή των χρημάτων του σε αυτόν από το κατάστημα στο οποίο πραγματοποίησε την παραλαβή του προϊόντος. Η επιστροφή θα γίνεται το αργότερο εντός δεκατεσσάρων (14) εργασίμων ημερών τόσο του προϊόντος όσο και του τιμήματος. οποτε το παραλαμβανω κανονικα.το κραταω σφραγισμενο και αν δεν μου αρεσει (παντα το κραταω σφραγισμενο το τονιζω) η βγει καμια καλυτερη προσφορα εντος 14 ημερων το παω πισω και παιρνω τα χρηματα μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisN.S. Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Αντικειμενικά πάντως δεν παλεύεται ανάλυση 1280*800 για browsing. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Αντικειμενικά πάντως δεν παλεύεται ανάλυση 1280*800 για browsing. Γιατί επειδή είναι 10" ιντσες περιπου? Τι πιξελιαζει δηλαδή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jeetkunedo Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 γιατι το προτιμάς περισσοτερο? τι καλυτερο εχει? η λογω μεγέθους το λες? οποτε το παραλαμβανω κανονικα.το κραταω σφραγισμενο και αν δεν μου αρεσει (παντα το κραταω σφραγισμενο το τονιζω) η βγει καμια καλυτερη προσφορα εντος 14 ημερων το παω πισω και παιρνω τα χρηματα μου? Λόγω μεγέθους, έχει η μάνα μου το Lenovo TAB 2 A10-30L που είναι 10άρι και όταν το δουλεύω, μου φαίνεται μεγάλο, βαρύ και άβολο, φαντάζομαι πως και το mediapad t3 10 θα έχει παρόμοια αίσθηση. Ψάχνω ένα tablet να είναι compact διαστάσεων, αλλά τώρα με αυτήν την προσφορά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisN.S. Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Γιατί επειδή είναι 10" ιντσες περιπου? Τι πιξελιαζει δηλαδή? Δεν θα χωράει πολύ πληροφορία με μικρά fonts γιατί λόγω της χαμηλής ανάλυσης θα είναι δυσανάγνωστο το κείμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livaspy Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Huawei 10" και 99€ είναι πολύ καλή τιμή για κάποιον που ψάχνει tablet για σερφάρισμα και κανα παιχνιδάκι...επίσης πολύ καλή τιμή και για δωράκι.... Βέβαια εν αναμονή black Friday ΌΛΟΙ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIMBOAthens Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δεν θα χωράει πολύ πληροφορία με μικρά fonts γιατί λόγω της χαμηλής ανάλυσης θα είναι δυσανάγνωστο το κείμενο. Προφανώς για να τα γράφεις αυτά δεν έχεις δουλέψει τέτοια ανάλυση σε 10ιντσο. Μια χαρά απεικονίζονται τα πάντα και δεν pixelιάζει τίποτα. Παιδιά μην γράφουμε θεωρίες που μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά υποψήφιους αγοραστές... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gaius germanicus Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά κανει για διάβασμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jeetkunedo Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Καλά, δεν πιστεύω πως την παρασκευή είναι σίγουρο πως θα δούμε απαραίτητα πολύ καλύτερα πράγματα, κρίνοντας από πέρσι. Εγώ πέρσι είχα πάρει Ps4 slim με uncharted,call of duty και 2ο dualshock 309 ευρώ την τετάρτη από κοτσόβολο. Αυτοί που περίμεναν την παρασκευή, αν ήταν τυχεροί έπαιρναν Ps4 το προηγούμενο μοντέλο + 3 μήνες Ps Plus 209 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisN.S. Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Προφανώς για να τα γράφεις αυτά δεν έχεις δουλέψει τέτοια ανάλυση σε 10ιντσο. Μια χαρά απεικονίζονται τα πάντα και δεν pixelιάζει τίποτα. Παιδιά μην γράφουμε θεωρίες που μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά υποψήφιους αγοραστές... Εντάξει φίλε μου, την επόμενη φορά θα σε ρωτάμε πριν γράψουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σαϊνόμπι Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 οποτε το παραλαμβανω κανονικα.το κραταω σφραγισμενο και αν δεν μου αρεσει (παντα το κραταω σφραγισμενο το τονιζω) η βγει καμια καλυτερη προσφορα εντος 14 ημερων το παω πισω και παιρνω τα χρηματα μου? συμφωνα με το παραπανω link, ναι. στο ιδιο καταστημα με την αγορα, μπορεις να το επιστρεψεις εντος 14 ημερων. θα ρωτουσα και τον Κωτσο πρωτου εκανα καποια τελικη κινηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Καλη επιλογη ,καλη τιμη ,πιστευω τ αξιζει , θα το χτυπουσα αν ειχε τουλαχιστον 3g ,μου ειναι απαραιτητο ,μια παρενθεση παιδια οσο αφορα την μαυρη Παρασκευη , θα μπορουμε να παρουμε προσφορες online η πρεπει να παμε σε καταστημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις