Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

στα σχόλια του gsmarena για το 2GB/16GB γράφουν ότι δέχεται sd 

αλλά δεν μπορείς να μεταφέρεις εφαρμογές ..........

"Bought it today. Yes it supports card slot (up to 128GB) and OTG. I got 2GB version. Gsmarena should correct it here. People are disguising."

καλό είναι όσοι ενδιαφέρονται να το τσεκάρουν  

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απλά χρησιμοποιείς τα 10GB που είναι διαθέσιμα στην εσωτερική μνήμη μόνο για εφαρμογές και όλα τα αρχεία σου τα έχεις σε μία SD κάρτα. Ούτε root χρειάζεται ούτε τίποτα. Μια χαρά είναι το μηχανάκι...

• Like 2
Δημοσ.

και εγω πιστευω είναι καλο deal στα 99 ευρω και εκλεισα ένα τεμαχιο

αλλα σκέφτομαι μηπως το μετανιώσω τωρα που σε λιγες μερες είναι το Black Friday 

τι λετε να κανω?

Δημοσ.

Απλά χρησιμοποιείς τα 10GB που είναι διαθέσιμα στην εσωτερική μνήμη μόνο για εφαρμογές και όλα τα αρχεία σου τα έχεις σε μία SD κάρτα. Ούτε root χρειάζεται ούτε τίποτα. Μια χαρά είναι το μηχανάκι...

Τα obb αρχεία όμως δεν θα τα μεταφέρεις

Δημοσ.

και εγω πιστευω είναι καλο deal στα 99 ευρω και εκλεισα ένα τεμαχιο

αλλα σκέφτομαι μηπως το μετανιώσω τωρα που σε λιγες μερες είναι το Black Friday

τι λετε να κανω?

Κι εγώ αυτό έκανα, χτύπησα ένα για παραλαβή από κατάστημα, όποτε θα έχω μερικές μέρες περιθώριο μήπως βγει τίποτα καλύτερο. Ξέρει κανεις μέσα σε πόσες μέρες πρέπει να πάρεις το προϊόν από τον Κωτσόβολο;

Δημοσ.

Μόνο 48 ώρες; Νόμιζα 5 μέρες έχεις περιθώριο

Όχι Στέλιο 48 ώρες είναι. Άσε την έχω πατήσει...

αν το κρατησεις σφραγισμενο, δεν ισχυει οτι μπορεις να το επιστρεψεις για refund εντος ενος διαστηματος;

Ισχύει αλλά θα επιμείνουν για πιστωτικό. Πολύ δύσκολα επιστροφή χρημάτων ειδικά στην περίπτωση που η αγορά έχει γίνει ηλεκτρονικά...

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ δύσκολα επιστροφή χρημάτων ειδικά στην περίπτωση που η αγορά έχει γίνει ηλεκτρονικά...

Γιατί ειδικά σε αυτή την περίπτωση?

Δημοσ.

Πάντως από τη στιγμή που φοράει Nougat, το πρόβλημα τού storage λύνεται με ενα απλο format σαν internal storage (και encrypt την SD). Να ναι καλα το Marshmallow.

Δημοσ.

Γιατί ειδικά σε αυτή την περίπτωση?

Γιατί η συναλλαγή δεν έχει γίνει σε κατάστημα ώστε να σου κάνουν άμεση επιστροφή χρημάτων...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...