savvassfa Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Τα public εχουν σε προσφορά την ετησία συνδρομή στα 45 ευρώ Δεν νομίζω να πέσει πιο χαμηλά στη Black Friday http://www.public.gr/product/gaming/prepaid-cards/playstation-plus-12-mines-prepaid-card/prod3000007pp/
koooleeek Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Παντως πριν μερικους μηνες τα Public την ειχαν βγαλει στα 35€
Avatar_GR Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Παντως πριν μερικους μηνες τα Public την ειχαν βγαλει στα 35€ Αυτή ήταν πριν ανέβει σε τιμή το plus. Αμφιβάλω αν θα το ξαναδούμε σε τέτοια τιμή ποτέ.... 2
gregdel Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Κωδικοί μέσω amazon.com λειτουργούν για ευρωπαϊκές ή ελληνικές κονσόλες; πχ ο dobro ανεβασε στο facebook της amazon.com για 40USD https://www.amazon.com/gp/product/B004RMK5QG?tag=1&th=1 EDIT: Από κάποια σχόλια που διάβασα μάλλον θέλει US-CANADA account. Αν κάποιος εχει προσωπική πείρα ας μας πει
Avatar_GR Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Κωδικοί μέσω amazon.com λειτουργούν για ευρωπαϊκές ή ελληνικές κονσόλες; πχ ο dobro ανεβασε στο facebook της amazon.com για 40USD https://www.amazon.com/gp/product/B004RMK5QG?tag=1&th=1 EDIT: Από κάποια σχόλια που διάβασα μάλλον θέλει US-CANADA account. Αν κάποιος εχει προσωπική πείρα ας μας πει Δεν έχει να κάνει με την κονσόλα, αλλά με τον λογαριασμό. Αν έχεις US λογαριασμό PSN τότε θέλεις κάρτα US. Αν έχεις Ελληνικό λογαριασμό τότε μόνο Ελληνικές κάρτες δουλεύουν. 1
Nemesis_rds Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Και στο store πλέον η ίδια τιμή, για Black Friday.
stelios18120 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Παντως πριν μερικους μηνες τα Public την ειχαν βγαλει στα 35€ Τότε είχα τσιμπήσει 2 συνδρομές Καλές εποχές Πάντως όταν βγαίνουν σε τέτοιες τιμές πρέπει να στοκαρεις. Ούτως ή άλλως θα την χρησιμοποιήσετε
ison Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δεν έχει να κάνει με την κονσόλα, αλλά με τον λογαριασμό. Αν έχεις US λογαριασμό PSN τότε θέλεις κάρτα US. Αν έχεις Ελληνικό λογαριασμό τότε μόνο Ελληνικές κάρτες δουλεύουν. Εχω την εντυπωση οτι οι καρτες σε ευρω δουλευουν...πχ γερμανια ιταλια δεν εχω εμπειρια ομως οποτε δεν ειναι σιγουρο...σε αγγλικες λιρες σιγουρα οχι (τσεκαρισμενο απο μενα)
batman26 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Η κάρτα είναι συμβατή μόνο με ελληνικούς λογαριασμούς PlayStation Network. επειδη δεν ασχολουμαι και πολυ..πως ξερω οτι εχω ελληνικο account? (πχ το account μου το εκανα οταν αγορασα για πρωτη φορα το ps3 το 2009) επισης αγοραζοντας το plus ειδα οτι μπορω να εχω επιπλεον προσφορες στο ps store,σε κατι αλλο χρησιμευει? (πχ ον λινε δεν ασχολουμαι καν εγω και δεν ξερω αν πρεπει η συμφερει να το αγορασω...)
Nemesis_rds Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Εκτός από τις επιπλέον εκπτώσεις που έχεις, κάθε μήνα δίνει 4-5 παιχνίδια δώρο, από τα οποία τα 1 συνήθως αξίζει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα