Προς το περιεχόμενο

Εγκατασταση repeater- Ασχετος.

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από poulinos,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτες τις μερες μου εστειλε η Cosmote ενα νεο ρουτερ ( το Speedport Entry 2i ).
Το εγκατεστησα και εχω ιντερνετ κανονικα.

Το προβλημα ειναι οτι στο κατω επιπεδο του σπιτιου δεν εχει καλο σημα.

Εχω το TL-WA801ND απο TP-Link και θελω να το ρυθμισω στο να λαμβανει σημα απο το router ( 
Speedport Entry 2i ) που θα ειναι στον επανω οροφο και να το ενισχυει ωστε να εχει σημα και κατω.

Ομως ειμαι εντελως ασχετος , μηπως καποιος μπορει να μου πει τα βηματα που πρεπει να ακολουθησω? 

Στο βιβλιαρακι απο το tp-link λεει οτι για να μπεις να κανεις τις ρυθμισεις πρεπει να βαλεις στον browser την διευθυνση  192.168.0.254 , το εχω συνδεση με ethernet καλωδιο αλλα δεν δουλευει , δεν μπορω να μπω, δοκιμασα και αντι για το 0 να βαλω 1 ομως παλι δεν μπορω.

Οποιος γνωριζει να μου πει τι πρεπει να κανω για να μπω αλλα και τις επιπλεον ρυθμισεις που πρεπει να κανω θα με βοηθουσε πολυ.

• Λύση
Δημοσ.

α.hard reset.β.θα μπεις μεσα και θα το κανεις firmware update.γ.θα κανεις το wizard και θα το ορισεις σανuniversal repeater με κλειστο dhcp.σε ενα σημειο σε ρωταει τι ip θα εχει.απο default εχει πχ 192.168.0.1.εσυ θα του δωσεις μια ip στο ιδιο δικτυο με το speedpor5.αν το speedportειναι 192.168.1.1 θα βαλεις το tp link 192.168.1.254.αν ειναι το speedport 192.168.1.254 τοτε θα το βαλεις 192.168.1.253.σε ενα σημειο θα σου πει ποιο δικτυο να κανει repeat.θα κανεις survey και θα διαλεξεις το δικτυο που εκπεμπει το speedoor5.μετα θα σου πει βαλε τον κωδικο του ασυρματου.τον δινεις και τελευταιο ειναι το βημα για την ip

• Like 2
Δημοσ.

α.hard reset.β.θα μπεις μεσα και θα το κανεις firmware update.γ.θα κανεις το wizard και θα το ορισεις σανuniversal repeater με κλειστο dhcp.σε ενα σημειο σε ρωταει τι ip θα εχει.απο default εχει πχ 192.168.0.1.εσυ θα του δωσεις μια ip στο ιδιο δικτυο με το speedpor5.αν το speedportειναι 192.168.1.1 θα βαλεις το tp link 192.168.1.254.αν ειναι το speedport 192.168.1.254 τοτε θα το βαλεις 192.168.1.253.σε ενα σημειο θα σου πει ποιο δικτυο να κανει repeat.θα κανεις survey και θα διαλεξεις το δικτυο που εκπεμπει το speedoor5.μετα θα σου πει βαλε τον κωδικο του ασυρματου.τον δινεις και τελευταιο ειναι το βημα για την ip

Ευχαριστω, θα προσπαθησω να το κανω αν και δεν μπορουσα να μπω μεσα. 

Θα ενημερωσω για το πως εξελίχτηκαν τα πραγματα. Για να μπω στο speedport βαζω http://192.168.1.1/   αρα το tplink θα το βαλω 192.168.1.254

Δημοσ.

Poulinos ευχαριστω πολυ φιλε μου, τελικα ολα καλα! Καλη εβδομαδα :-)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ευχαριστω, θα προσπαθησω να το κανω αν και δεν μπορουσα να μπω μεσα. 

Θα ενημερωσω για το πως εξελίχτηκαν τα πραγματα. Για να μπω στο speedport βαζω http://192.168.1.1/   αρα το tplink θα το βαλω 192.168.1.254

ναι πρεπει να ειναι στο ιδιο δικτυο και το Repeater καλο ειναι να ειναι εκτος ευρους dhcp του adsl/vdsl router.

Poulinos ευχαριστω πολυ φιλε μου, τελικα ολα καλα! Καλη εβδομαδα :-)

οτι αλλο χρειαστεις εδω ειμαστε.

Πολύ χρήσιμο ποστ. Ευχαριστώ.

:)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...