tz3s Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Εχω 2*4 ραμ της υπογραφης.. Επειδη κοιταω μεταχειρισμενη (λογω οικονομιας) για να φτασω τα 16, να παρω μια 8αρα? Πρεπει να ειναι 1600 ετσι? Πρεπει να ειναι ιδια μαρκα η δεν παιζει ρολο?
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Σίγουρα ιδια συχνοτητα=1600Mhz +ίδιου τύπου DDR3 +ίδιο ρευμα+εαν καταφέρεις και στα ιδια timings ακομα καλυτερα 4 θεσεις εχεις και ήδη 2 δεσμευενες 2*4, βάλε αλλο ένα ζευγάρι εγω θα προτεινα νομίζω παραπάνω δε θα πας απο 16gb εκτος εαν έχεις σκοπό.. Και εαν είναι ιδια εταιρεια το ιδανικό θα ήταν δε ξερω ποσα χρήματα έχεις σκοπό να διαθέσεις αλλά υπάρχει μεγάλη γκάμα στην αγορα και για καινούργια.
tz3s Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Σίγουρα ιδια συχνοτητα=1600Mhz +ίδιου τύπου DDR3 +ίδιο ρευμα+εαν καταφέρεις και στα ιδια timings ακομα καλυτερα 4 θεσεις εχεις και ήδη 2 δεσμευενες 2*4, βάλε αλλο ένα ζευγάρι εγω θα προτεινα νομίζω παραπάνω δε θα πας απο 16gb εκτος εαν έχεις σκοπό.. Και εαν είναι ιδια εταιρεια το ιδανικό θα ήταν δε ξερω ποσα χρήματα έχεις σκοπό να διαθέσεις αλλά υπάρχει μεγάλη γκάμα στην αγορα και για καινούργια. Καλα το παραπανω στο μελλον ποτε δν ξερεις... πότε θα χρειαστει, αλλα θα χρειαστει! Για αυτο ελεγα να βαλω 8αρα... Ιδιο ρευμα? Ειναι πολυ σημαντικο αυτο? Δεν το ειχα σκεφτει καν... Χρηματα δν ξερω... οσα καταφερω να γλυτωσω
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Κανε την ερευνα σου και ποσταρε αυτα που εχεις επιλέξει εδω στη συνεχεια και θα αρχίσουν να σου γραφουν αυτοι που γνωριζουν πιθανο τι να επιλέξεις
spy94 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Πολύ σωστά στα έχει πει ο φίλος απο πάνω.Στην θέση σου όμως θα έδινα 80-90€ και θα τσιμπούσα 2χ8 απο αγγελίες και θα τελείωνα.Πιο εύκολο μου μοιάζει από το να βρεις πανομοιότυπες μνήμες.Και οι δικές σου θα πωληθούν εύκολα στα 40-45€. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα