Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψαχνω smartphone για την κοπελα μου εως 250 ευρω 

Οθονη 5,5 ιντσες , γενικα ασχολειται με FB , λιγες φωτογραφιες (δεν καιγομαστε για την top καμερα δηλαδη) και λιγα χαζοπαιχνιδακια τιποτα απαιτητικο 

Σημερα ειδε στο Public το nokia 6 και της αρεσε πολυ , τι αλλο παιζει απο ελλαδα σε αυτα τα λεφτα ?

Αυτη την στιγμη εχει ενα Xiaomi redmi note 3(την εκδοση με το MTK

Δημοσ.

καλησπερα ειχα κ γω το Xiaomi redmi note 3 με  MTK και για να ειμαι ειλικρινης δεν θα το αλλαζα για 1-2 χρονια ακομα, αλλα ο μικρος μου ειχε αλλα σχεδια και το εσπασε.

αυτη τη στιγμη πηρα ενα Xiaomi redmi note 4Χ snapdragon και ειναι παρα πολυ καλο τηλεφωνο. εχει καλυτερη αυτονομια μπαταριας απο το note 3 με  MTK, αλλα γενικα δεν ειδα τρομερες διαφορες. 

διαφορα ειδα με το miui 9, καμμια σχεση με πριν, πολυ πολυ πιο γρηγορο.

αισθητικα το note 4Χ  ειναι πιο ωραιο απο το note 3.

εγω θα σου ελεγα να μην αλλαξει κινητο, μιας κ το note 3 ειναι υπερ αρκετο για αυτα που θελει.

αν παλι θελει αν αλλαξει, το note 4Χ  ειναι παρα πολυ καλο για τα λεφτα του  150e  περιπου και το προτεινω με κλειστα ματια.

Δημοσ.

για την χρήση που κάνει δεν υπάρχει λόγος για αλλαγή και γενικά δεν λέει να πάει από νοτε 4 σε Νόκια 6 ... βέβαια αν πετύχει καμιά καλή προσφορά αυτές μέρες... αλλά σε ναυαρχίδα πχ s7 edge, p9 plus, mi note 2 κτλ τότε να κάνει κίνηση

Δημοσ.

Το κινητό θα της το πάρω εγώ δώρο, το κινητό έχει θεματακια πλέον δεν βγάζει μέρα με ελάχιστη χρήση αρκετά κολλήματα σχεδόν με ότι rom έχω δοκιμάσει

Ότι θα της κάνω δώρο είναι σίγουρο τι κινητό παίζει μέχρι τα 250 που να αξίζει

Δημοσ.

Ψαχνω smartphone για την κοπελα μου εως 250 ευρω

Οθονη 5,5 ιντσες , γενικα ασχολειται με FB , λιγες φωτογραφιες (δεν καιγομαστε για την top καμερα δηλαδη) και λιγα χαζοπαιχνιδακια τιποτα απαιτητικο

Σημερα ειδε στο Public το nokia 6 και της αρεσε πολυ , τι αλλο παιζει απο ελλαδα σε αυτα τα λεφτα ?

Αυτη την στιγμη εχει ενα Xiaomi redmi note 3(την εκδοση με το MTK

https://www.skroutz.gr/s/12156106/Samsung-Galaxy-J7-2017-Duos.html

https://www.skroutz.gr/s/10183106/Huawei-Honor-6X-3GB-32GB.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...