grelover Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Λοιπον ειπα να κανω αιτηση για vdsl περιοχη αγια βαρβαρα εχω αποσταση απο το αστικο κεντρο 1χμ, εχω παρατηρησει πως υπαρχοθν 2 KV αποσταση 400 μετρα απο το σπιτι μου και τρ αναρωτιεμαι αν υπαρχει καποιος που εχει ηδη vdsl σε αυτην την εποχη και μπορει να με ενημερωσει για της ταχυτητες επισης παροχος μου WIND
bill2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 για τα καφαο μπες εδω http://fttxgr.eu/map? όσο για της ταχύτητες η καλεις στην τεχνική υποστήριξη της wind η απο γείτονες
grelover Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 δυστυχως δν τα δειχνει προφανως επειδη δν εχει μεγαλο χρονικο διαστημα που τα εφτιαξαν οσο για ταχυτητες μου ειπε η τεχνικη υποστηριξη 48 με 50 αλλα τωρα αν οντως ισχυει δν ξερω
Tsigkas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Φίλε στην wind που ήμουν στην αρχη επερνα από το αστικό Κέντρο απόσταση 1.2 χιλιόμετρα και πάνω από 20 δεν είχα.εδώ και ένα μήνα μου δώσανε από το καφαο και είμαι στα 49 down και 5 up.ρώτα τους από που θα σου δώσουν γιατί από αστικό δεν αξίζει εκτός αν κανείς υπομονή.....
grelover Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 εχω αποσταση απο αστικο κεντρο 1,2 αρα δν νομιζω να με δωσουν απο εκει και το vdsl ηταν διαθεσιμο μετα τα εργα του οτε στα δυο KV της περιοχης μου αρα πιστευω απο εκει θα με δωσουν απο καβαλα εισε ??
Tsigkas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Όχι Αθήνα αλλά εμένα με είχαν στο αστικο 5 μήνες και μετά από πολύ βρησιμο αλλαξα.να λέω και τα καλά τώρα πάει απίστευτα ευχομαι να σου δώσουν αμεσως από το καφαο
bill2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 αν έχεις λιγότερο λογικά σε αλλάζουν σε 24 δωρεάν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα