aXer Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Το έχω 13 μήνες. Ολο αυτόν τον καιρό έχει πάρει 5-6 (αν δεν κάνω λάθος) αναβαθμίσεις. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ αναβαθμίσεις, που σημαίνει bug fixes + new features. Εχω βάλει 2,5" μηχανικό δίσκο επάνω, και δουλεύει μια χαρά. Stream-αρεις ανετότατα 1080p ταινία και μάλιστα μέσω WiFi και όχι μόνο UTP. Γι'αυτούς που λένε για USB 3, ναι μεν οτιδήποτε πιο καινούργιο είναι καλοδεχούμενο αλλά όλα αυτά τα ρούτερ χρησιμοποιούν Samba protocol για τον διαμοιρασμό των αρχείων μέσω USB και το Samba έχει αρκετούς περιορισμούς. Σε κάτι τέτοιες καταστάσεις, πιο πολύ σημασία για την μεταφορά δεδομένων έχει να κάνει η CPU του router που στην προκειμένη περίπτωση είναι μονοπύρηνη. Αρα σε αυτό το σύνολο, αν απλά έβαζε η ASUS usb 3 αντί για 2, προσωπικά πιστεύω δεν θα έκανε μεγάλη διαφορά. Το χα πάρει σε CrazySundays στα 90+ οπότε είναι ευκαιρία η τιμή του Amazon. Καθόλου διακοπές. Εχω VDSL Vodafone. Κλειδώνω στα 49.999kbps, με Maximum δυνατή ταχύτητα τα 100.000 και έχω speedtest, σταθερό από περσυ στα 47Mbps. Για μένα είναι μονόδρομος σε αυτά τα λεφτά. 1
vrwmiaris Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Το έχω 13 μήνες. Ολο αυτόν τον καιρό έχει πάρει 5-6 (αν δεν κάνω λάθος) αναβαθμίσεις. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ αναβαθμίσεις, που σημαίνει bug fixes + new features. Εχω βάλει 2,5" μηχανικό δίσκο επάνω, και δουλεύει μια χαρά. Stream-αρεις ανετότατα 1080p ταινία και μάλιστα μέσω WiFi και όχι μόνο UTP. Γι'αυτούς που λένε για USB 3, ναι μεν οτιδήποτε πιο καινούργιο είναι καλοδεχούμενο αλλά όλα αυτά τα ρούτερ χρησιμοποιούν Samba protocol για τον διαμοιρασμό των αρχείων μέσω USB και το Samba έχει αρκετούς περιορισμούς. Σε κάτι τέτοιες καταστάσεις, πιο πολύ σημασία για την μεταφορά δεδομένων έχει να κάνει η CPU του router που στην προκειμένη περίπτωση είναι μονοπύρηνη. Αρα σε αυτό το σύνολο, αν απλά έβαζε η ASUS usb 3 αντί για 2, προσωπικά πιστεύω δεν θα έκανε μεγάλη διαφορά. Το χα πάρει σε CrazySundays στα 90+ οπότε είναι ευκαιρία η τιμή του Amazon. Καθόλου διακοπές. Εχω VDSL Vodafone. Κλειδώνω στα 49.999kbps, με Maximum δυνατή ταχύτητα τα 100.000 και έχω speedtest, σταθερό από περσυ στα 47Mbps. Για μένα είναι μονόδρομος σε αυτά τα λεφτά. Τι δίσκο έχεις πάνω;
aXer Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Και έναν άθλιο μηχανικό Seagate 1tb βγαλμένο από laptop Lenovo, και έναν WD 2TB My Passport. Και οι δύο παίρνουν ρεύμα από την USB Μόνο, χωρίς εξωτερική τροφοδοσία
achilles_g_ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Βασικά δεν το πρότεινα....απλά έδειξα ότι είναι ρούτερ... Αντίθετα πρότεινα το Asus ac 68.
vrwmiaris Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Και έναν άθλιο μηχανικό Seagate 1tb βγαλμένο από laptop Lenovo, και έναν WD 2TB My Passport. Και οι δύο παίρνουν ρεύμα από την USB Μόνο, χωρίς εξωτερική τροφοδοσία Στο 14 μου έχω πρόβλημα, κλείνει το ίντερνετ.θέλει επανεκκίνηση συνέχεια
drdedus Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Στον απλό χρήστη τι κατά την γνώμη σας δικαιολογεί τα χρήματα έναντι του φτηνου xiaomi?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα