dimoskoutr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B016BWRBVG/ref=ya_aw_od_pi?ie=UTF8&psc=1 Είναι πιστεύω καλή προσφορά μιας και Ελλάδα στο skroutz ελάχιστη τιμή τα 127... Εγώ πυροβόλησα... Κανείς που το έχει μπορεί να μας πει εντυπώσεις αν έκανα παπατζα να ακυρώσω... Ήθελα modem router οπότε του Γερμανού η σούπερ κατά τα άλλα προσφορά δεν με βόλευε... 1
HamerZ Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Με μια ματιά στο manual Site: E10722_DSL-AC56U_Manual.pdf έχει USB2.0 μόνο και όχι USB3.0. Οπότε καλύτερα θα ήταν να δεις για μοντέλο με USB3.0 ports.
Moderators matrixxx Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Αρκετα καλη η τιμη, αλλα διαβαστε πριν το παρετε τι ακριβως λενε οι πολλες κακες κριτικες, πιθανον να μας αφορουν και στην Ελλαδα, πιθανον οχι. https://www.amazon.co.uk/ASUS-DSL-AC56U-Wireless-Dual-Band-Connections/product-reviews/B016BWRBVG/ref=cm_cr_dp_d_hist_1?ie=UTF8&filterByStar=one_star&reviewerType=all_reviews#reviews-filter-bar
dimoskoutr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Με μια ματιά στο manual Site: http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/wireless/DSL-AC56U/E10722_DSL-AC56U_Manual.pdf">E10722_DSL-AC56U_Manual.pdf έχει USB2.0 μόνο και όχι USB3.0. Οπότε καλύτερα θα ήταν να δεις για μοντέλο με USB3.0 ports.Δεν με ενδιαφέρει το usb 3 γιατί χτυπάνε 100+ ευρώ για πλάκα και Ελλάδα ακόμη περισσότερο... Θα πάρω nas κάποια στιγμή οπότε δεν νοιάζομαι... Αρκετα καλη η τιμη, αλλα διαβαστε πριν το παρετε τι ακριβως λενε οι πολλες κακες κριτικες, πιθανον να μας αφορουν και στην Ελλαδα, πιθανον οχι. https://www.amazon.co.uk/ASUS-DSL-AC56U-Wireless-Dual-Band-Connections/product-reviews/B016BWRBVG/ref=cm_cr_dp_d_hist_1?ie=UTF8&filterByStar=one_star&reviewerType=all_reviews#reviews-filter-bar Οι μισοί με τις κακές κριτικές φιλτατε μιλάνε για άλλο προϊόν!!! Αν δεις και φωτογραφίες έχουν από άλλο router οι τύποι... Διαβάζω για 5ghz περίεργη συμπεριφορά αλλά προς το παρόν επίσης δεν με αφορά καθότι δεν έχω καμία συσκευή (νομίζω) που υποστηρίζει 5ghz... Το έχει φίλος 2 χρόνια νομίζω και δεν έχει κάποιο παράπονο... Σταθερή σύνδεση χωρίς αποσυνδέσεις... Ακόμη και στο usb 2 δίσκο να βάλεις για ταινίες μια φορά θα χρειαστείς να περάσεις την ταινία, μετά για αναπαραγωγή τουλάχιστον 1080p μια χαρά φτάνει το usb 2... Αν δεν κάνω τραγικό λάθος. Απλά έλεγα αν έχει κάποιος εδώ μέσα να μας πει εντυπώσεις... Φαντάζομαι βέβαια από το modem router του ΟΤΕ καλύτερο θα είναι.
Moderators matrixxx Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δεν με ενδιαφέρει το usb 3 γιατί χτυπάνε 100+ ευρώ για πλάκα και Ελλάδα ακόμη περισσότερο... Θα πάρω nas κάποια στιγμή οπότε δεν νοιάζομαι... Οι μισοί με τις κακές κριτικές φιλτατε μιλάνε για άλλο προϊόν!!! Αν δεις και φωτογραφίες έχουν από άλλο router οι τύποι... Ναι, ετσι ειναι, επειδη το αμαζον εχει στον ιδιο κωδικο 4-5 διαφορετικα ρουτερς. Οπως και απο τις θετικες πολυ λιγες ειναι για αυτο. Απλα λεω να τα δεις (και οποιος αλλος ενδιαφερεται) επειδη μαθαινεις συνηθως για προβληματα ενος προιοντος διαβαζοντας κριτικες, οχι για να σου "μειωσω" το προιον. 1
dimoskoutr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Ναι, ετσι ειναι, επειδη το αμαζον εχει στον ιδιο κωδικο 4-5 διαφορετικα ρουτερς. Οπως και απο τις θετικες πολυ λιγες ειναι για αυτο. Απλα λεω να τα δεις (και οποιος αλλος ενδιαφερεται) επειδη μαθαινεις συνηθως για προβληματα ενος προιοντος διαβαζοντας κριτικες, οχι για να σου "μειωσω" το προιον. Ναι βρε καταλαβαίνω ούτως ή άλλως δεν μειώνεις τίποτα ίσα ίσα καλά κάνεις και εγώ για αυτό ρώτησα αν έχει κάποιος... Απλά χαμός γίνεται με τις κριτικές δεν βγάζεις εύκολα άκρη... Όλα τα asus από το πιο απλό μέχρι το πιο ακριβό σε ένα τσουβάλι... Τι γίνεται τελευταία με amazon άρχισαν και δεν την παλεύουν γενικά; Ακούω παράπονα... Ελπίζω αν βγει μούφα να μην ζοριστω να το επιστρέψω... Όταν παραλάβω και στήσω με το καλό θα δώσω feedack... Σαν τιμή πάντως και σε σχέση με τα υπόλοιπα asus router στο amazon που τα έχει προσφορά είναι καλή. Αν θυμάμαι η μεγαλύτερη σε ποσοστό προσφορά για τα asus στο αγγλικό amazon. 1
konstantin79 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 όποιος ενδιαφέρεται και έχει λίγο χρόνο μπορεί να ρίξει μια ματιά και εδώ πάντως για να σχηματίσει καλύτερη αποψη https://www.adslgr.com/forum/threads/911718-Asus-DSL-AC56U
White Wolf Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Τιμιο router και σε αυτη τη τιμη καλη επιλογη...στα συν οτι η Asus βγαζει συχνα firmware updates και οτι μπορεις να παιξεις αρκετα με τις ρυθμισεις. Στα πλυν οτι δεν ειναι broadcom και ετσι μπορει να συγχρονιζεις πιο κατω...
hara75gr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 ts, επειδή ανάφερες ότι θα είναι καλύτερο από του ΟΤΕ, φαντάζομαι γνωρίζεις ότι θα τα έχεις και τα 2 μαζί, λόγω voip, ε?Πάντως σαν προσφορά, είναι αρκετά καλή, αν είχε και αποσπώμενες κεραίες το χτυπούσα άνετα.
gbras Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Το εχω αρκετο καιρο τωρα, γενικα ειναι αρκετα καλο. Για εμενα το μονο ισως "αρνητικο" ειναι οτι το μενου τους ειναι λιγο αργο. Οσον αφορα τα 5Ghz μολις προσφατα ξαφνικα αρχισε να ειναι πολυ αργο. Αλλαξα λιγο τα setting στο μενου και επανηλθε. Τιποτα το τραγικο εδω. 1
dimoskoutr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 ts, επειδή ανάφερες ότι θα είναι καλύτερο από του ΟΤΕ, φαντάζομαι γνωρίζεις ότι θα τα έχεις και τα 2 μαζί, λόγω voip, ε?Πάντως σαν προσφορά, είναι αρκετά καλή, αν είχε και αποσπώμενες κεραίες το χτυπούσα άνετα. Μιας και έχω φοιτητικό dsl και παίρνω ip μέσω του server του πανεπιστήμιου δεν με πιάνει το VoIP...χαχαχα...δεν έρχονται μόνοι τους να αναβαθμίσουν αν δεν κάνω αίτηση στον ΟΤΕ. Έτσι μου είπαν κλπ, δεν ασχολήθηκα περισσότερο ...ασε που δεν έχω καν συσκευή τηλεφώνου... οπότε δεν φαντάζομαι να με επηρεάσει η φάση... αλλιώς θα έπαιρνα το router που έβγαλε ο Γερμανός αν ήταν να έχω δύο συσκευές... δεν ασχολούμαι με τηλέφωνο σταθερό... μάλιστα θα την κάνω σύντομα προς forthnet κιόλας...
Bezbozny Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Με μια ματιά στο manual Site: E10722_DSL-AC56U_Manual.pdf έχει USB2.0 μόνο και όχι USB3.0. Οπότε καλύτερα θα ήταν να δεις για μοντέλο με USB3.0 ports. To USB 3 το βρίσκω εντελώς άχρηστο σε ένα router.... Πόσοι είναι αυτοί που συνδέουν σκληρούς δίσκους στο router τους;
dimoskoutr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Όσοι δεν έχουν nas και θέλουν πρόσβαση σε αρχεία τους από όλο το δίκτυο τους; Πάντως για 1080p ταινίες μια χαρά βολεύεται η φάση και με USB 2...μια φορά θα γράψεις στον δίσκο... στην ανάγνωση είναι αρκετό το bandwidth και της USB 2...
heros Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 ειναι οκ το έχω κατι μηνες ύστερα απο προσφορα του ehop .. στα 100 eeuro..
basilis5 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 το εχω παρει 140 απο eshop προ μηνων. πολυ ανωτερο σαν modem και σταθεροτητα σε σχεση με το σαπακι της νοβα. σε αυτα τα λεφτα δεν υπαρχει κατι καλυτερο. προσωπικα δεν νιωθω απο ρυθμισεις, αλλα απο κοσμο που νιωθει εχω διαβασει στο adslgr πως κανει παπαδες (για τα χρηματα του)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα