Vortalhe Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Προσπαθω να κανω φορματ απο windows 10 και θελω να βαλω τα windows 7 οταν παει να bootarei και μου ανοιγει να συνεχισω για την εγκατασταση δν λειτουργει το ποντικι και το πληκτρολογιο για να συνεχισω...Τι συμβενει?
dimitrisd87 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Γεια σας έχω ένα ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι logitech k220 πριν μερικές μέρες άρχισε να τα παίζει το πληκτρολόγιο γράφοντας ότι νάναι αφου το άνοιξα και το καθάρισα έστρωσε για κανα 2 μέρες και μετά άρχισε να μην πατιούνται μερικά πλήκτρα, επίσης άρχισε και το ποντίκι να μην πιάνει η ροδέλα την καθάρισα και αυτή και δουλεύει κανονικά αλλά όχι πάντα εννοείτε πως άλλαξα μπαταρίες και στα δύο χωρίς αποτέλεσμα, ηρθε η ημερομηνία ληξης τους η μπορώ να κάνω κάτι? ευχαριστω!
FasTaker Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Το cd των windows 7 ειναι με το service pack? Πρεπει να φορτωνει και usb drivers μαζι πριν ξεκινησει την εγκατασταση. Ποσο καιρο τα εχεις, τη μαρκα ειναι; Aν και συνηθως οταν κατι τετοι συμβαινει ειδικα στο Mouse μαλλον παει για αλλαγη. Ολα εχουν καποια εκατομυρια click μετα ειναι ανολαγα τι θα σου τυχει. Στο συστημα στο εξοχικο μου εχω keyboard 15ετιας και ακομα δουλευει μια χαρα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα