Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συμβολο κλειδαριας επανω στο Local Disk C !!!!

Αυτο βγηκε ξαφνικα και δεν ξερω πως!

απο οσο διαβασα καταλαβα οτι ειναι κατι σχετικο με Bitlocker το οποιο ουτε ξερω τι ειναι και βεβαια δεν εγκατεστησα η ενεργοποιησα.

τι ακριβως σημαινει οτι μπορω η οτι ΔΕΝ μπορω να κανω ?

και βεβαια πως μπορω να το βγαλω ?

Δημοσ.

ο δισκος δεν ειναι κλειδωμενος. μια χαρα φυσιολογικη προσβαση εχω μεσα σε αυτον.

για αυτο αναρωτιεμαι.

απο πλευρας εφαρμογων δεν εχω καμια περιεργη εγκατεστημενη που θα μπορουσε να το κανει αυτο

Δημοσ.

Ποια windows εχεις μηπως συνδεεσαι με λογαρισμο mail και οχι τοπικα σαν χρηστης?

εαν εχεις win 10 στις ρυθμισεις στο πεδιο "system"- "about" εχει ρυθμιση να το απενεργοποιησεις

Δημοσ.

Ναι αυτό είναι. Αλλά πως βγήκε ξαφνικά μόνο του;

Τόσα χρόνια τόσα μηχανάκια έχω στήσει και ποτε δεν μου έχει βγει!!

Δημοσ.

Ναι αυτό είναι. Αλλά πως βγήκε ξαφνικά μόνο του;

Τόσα χρόνια τόσα μηχανάκια έχω στήσει και ποτε δεν μου έχει βγει!!

Πιθανών κάποιο update? Για να διαφημίσουν το bitlocker?
Δημοσ.

Δυστηχως υπαρχει σοβαρπτατο bug και ενεγοποιειται μονο του το bitlocker ,,, ψαξε "bitlocker encrypted its own my pc " ... φιλος κοντεψε να απολυθει μετα απο 10 χρν επικεφαλης σε it οταν εγινε αυτο σενα πολυ σημαντικο τερματικο ... τελικα ειναι bug οπου η ms δεν εχει κνει αποκυτως τιποτα .https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows8_1-files/bitlocker-locked-my-external-harddrive-by-itself/ced72bc0-36a7-4626-b1df-fb02057c04d5?auth=1

• Like 1
Δημοσ.

Χμμμ περίεργο, θα μπορούσε να είναι και κάποιος ιος ή κάποιο script... ακόμη και ένας απλός χρήστης μπορεί να κρυπτογραφήσει ένα δίσκο , δε χρειάζεται να είσαι διαχειριστής. Θα ήταν εντυπωσιακή μια τέτοια επίθεση.

Ενδιαφέρον. Θα το ψάξω λίγο να δω μήπως βρω κάτι.

Δημοσ.

Λοιπόν μάλλον είναι αυτό εδώ

Bitlocker Device Encryption , ενεργοποιείται αυτόματα αν έχεις Microsoft Account ή αν μπορεί να αποθηκεύσει τα κλειδιά στο Active Directory.

Είναι λίγο διαφορετικό από το Bitlocker αν και η λογική και τα κλειδιά είναι ίδια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...