Red1colo Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 καλησπερα....μετα απο ενα καλο καθαρισμα και μια αναβαθμιση της ταξεως ssd και format εκει που δειχναν ολα να τρεχουν ρουκετα μολις ανοιξω browser και συγχρονος ακουω μουσικη η θα κολλησει η εικονα η θα κανει μονο του επανεκκινηση...τι μπορει να φταιει μπορει να μου πει καποιος η να τον στειλω(υπολογιστη)στον τενεκε......please ...HELP!!!!!
ziaba Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 μπορεί να ναι psu να τα φτύνει ή cpu πχ η ψήκτρα να μην πατάει καλά, κάτι να έγινε στο καθάρισμα θέλει ψάξιμο
Red1colo Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Amd phenom 2 6πυρηνος Ecs μητρική 4gb ram .δε ξέρω ρε παιδιά ενώ ανοίγει μια χαρά σε ένα μισάωρο αρχίζει επανεκιννησεις. Βασικά έβγαλα ψυκτρα και κάρτα γραφικών τα φυσιξα πιστεύω τα κούμπωσα και καλά αλλά πάλι τα ίδια. Είναι 10ετιας το pc.υπαρχει περίπτωση να χουν φθαρεί τροφοδοτικό ψυκτρα κάρτα? Μήπως να πειράξω λίγο τα ρεύματα μέσω του bios?
Red1colo Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Ναι έβαλα αλλά μόνο στην ψυκτρα. Πρέπει και στην κάρτα *?
Red1colo Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Το καθαρισμα φταιει. Γιατί να φταίει λέτε το καθάρισμα? Μου το κανε και πριν το καθάρισμα γι αυτό μπήκα σ αυτό το τριπακι να τον κάνω format και να τον καθαρισω Μήπως χρειάζεται να αναβαθμισω το bios?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα