Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 185
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 12/12/2018 στις 4:52 ΜΜ, Hiddenite είπε

Σε αυτή την τιμή την ψάχνω αρκετές μέρες χωρίς αποτέλεσμα . Ούτε στην περίοδο blackfriday.

Στις 12/12/2018 στις 8:38 ΜΜ, chsam είπε

Την πηρα απο κωτσοβολο 27.5ευρω στις 25/4 με "παζαρεψε το"  αν θυμαμαι καλα ...απλα υπομονη θα γινει καποια προσφορα παλι.

Εγώ τελικά την πήρα 37,90 από εδώ: https://www.pharmadvice.gr/gr/el/products/oral-b-pro2-2000-ilektriki-odontovoyrtsa (από skroutz το είχα βρει όταν ήταν διαθέσιμη).

Αν και είχε πολύ λίγα κομμάτια και γενικά είναι σε έλλειψη απ' ότι κατάλαβα. Μετά από μερικές μέρες φέρανε πολύ λίγες όπως μου είχαν πει τηλεφωνικά ότι θα έκαναν για να εξυπηρετήσουν κάποιους πελάτες που την περιμέναμε, αλλά προφανώς ήταν τόσο λίγες που δε βγάλανε καν το "εξαντλημένο", απλά μου το άνοιξαν τηλεφωνικά για λίγο ίσα για να κάνω την παραγγελία...

10 ώρες πριν, chsam είπε

skroutz....εχει παρα πολλα online φαρμακεια

Π.χ.https://www.skroutz.gr/c/2406/Antallaktika-Vourtsakia.html?from=catspan&keyphrase=oral+b+precision

Χμμμ, εγώ σε crossaction μόνο αυτό βρίσκω https://www.skroutz.gr/s/7426391/Oral-B-Cross-Action-3-1τμχ.html αλλά βγαίνει κάπου 3,5 η καθεμία... Πάντως από εξωτερικό πιο φτηνά είναι απ' ότι είδα...

Επεξ/σία από DxL
Δημοσ.
11 ώρες πριν, DxL είπε

Χμμμ, εγώ σε crossaction μόνο αυτό βρίσκω https://www.skroutz.gr/s/7426391/Oral-B-Cross-Action-3-1τμχ.html αλλά βγαίνει κάπου 3,5 η καθεμία... Πάντως από εξωτερικό πιο φτηνά είναι απ' ότι είδα...

Πιστευω ο προηγουμενος φιλος θα εννοουσε 2.5 ευρω οποιοδηποτε ανταλλακτικο γιατο ναι τα crossaction ειναι πιο ακριιβα, δεν υπαρχουν σε τετοια τιμη.Αλλα εγω δεν εχω δει και τρομερη διαφορα στα precision και τα crossaction.Οτι βρισκω σε καλυτερη τιμη παιρνω.

Δημοσ.

Δηλώνω ευχαριστημένος κάτοχος της Philips diamondclean εδώ και 2 μέρες. Πραγματικά από το κιόλας πρώτο βούρτσισμα καταλαβαίνεις την διαφορά. Ευχαριστώ τον @j0hnn1e   που την πρότεινε. 

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.
6 ώρες πριν, kon1to είπε

Ποια βουρτσάκια θεωρείτε καλύτερα; τα precision ή τα crossaction ή κάποιο άλλο (Sensi Ultra κτλ) ;!

Κι εμενα τα crossaction μου αρεσουν, αλλα η οδοντιατρος μου προτεινε τα sensi ultra, που ειναι και καπως δυσευρετα (μονο σε φαρμακειο, και αν τα βρεις...), μαλλον επειδη εχω ευαισθητα ουλα...

Δημοσ.

Diamondclean smart 9300, ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει. 

Επειδή είχα αρκετές oral-b από τις low budget όλες είναι για πέταμα (τα ακριβά μοντέλα δεν τα έχω δοκιμάσει). Καλύτερα να πάρεις συμβατική παρά oral-b των 30-50€

• Super Moderators
Δημοσ.
4 minutes ago, j0hnn1e said:

Diamondclean smart 9300, ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει. 

Επειδή είχα αρκετές oral-b από τις low budget όλες είναι για πέταμα (τα ακριβά μοντέλα δεν τα έχω δοκιμάσει). Καλύτερα να πάρεις συμβατική παρά oral-b των 30-50€

Καιρό είχα να δω τόσο δίκαιη σύγκριση. 😛

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 minutes ago, ThReSh said:

Καιρό είχα να δω τόσο δίκαιη σύγκριση. 😛

Με είπα ότι τα ακριβά μοντέλα δεν τα έχω δοκιμάσει. Εάν κάποιος ρωτήσει «αξίζει μια oral-b των 30-50€ σε σχέση με την συμβατική;» Η απάντηση μου θα ήταν όχι κατηγοριματικα έχοντας δει την διαφορά με τις ακριβές ηλεκτρικές.

Κάποιος που έχει δοκιμάσει τα μοντέλα 6500 η 8χχχ 9χχχ μπορεί να έχει άλλη γνώμη, προσωπικά μιλάω για τις σειρές 650, 2χχχ, 4χχχ 

Επεξ/σία από j0hnn1e
  • 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 26/10/2023 at 15:58, Lotof said:

Σε oral b IO τι μοντέλο προτείνετε ;

Εγώ είχα κρατήσει κάποια χρήματα στο σκρουτζ απο πέρυσι οπότε και δεν ένιωθα ότι μου έλειπαν και πήρα την 7άρα, περισσότερο για την γρήγορη φόρτιση. Στο κανονικό mode θεωρώ ότι είναι πολύ δυνατή για μένα, με ζορίζει λίγο και δεν αντέχω τα 2 λεπτά. Στο sensitive είναι πιο εύκολο να περάσεις όλα τα δόντια με ηρεμία. Τα άλλα mode δεν τα έχω δοκιμάσει. Το φωτάκι που αλλάζει χρώματα είναι χρήσιμο για τις πρώτες 2 μέρες θεωρώ μετά δεν το κοιτας καν. Το app επίσης δεν το χρησιμοποιώ αν και μάλλον έχει διάφορα χρήσιμα πραγματάκια.

Παλιά είχα μια Oral B ηλεκτρική των 50-60 ευρώ και δεν θεωρώ ότι υστερούσε σε κάτι σε σχέση με την IO. Απλά κάποια στιγμή τα έφτυσε η μπαταρία της.

Επεξ/σία από Luciddream
  • Like 1
Δημοσ.
16 hours ago, Luciddream said:

Εγώ είχα κρατήσει κάποια χρήματα στο σκρουτζ απο πέρυσι οπότε και δεν ένιωθα ότι μου έλειπαν και πήρα την 7άρα, περισσότερο για την γρήγορη φόρτιση. Στο κανονικό mode θεωρώ ότι είναι πολύ δυνατή για μένα, με ζορίζει λίγο και δεν αντέχω τα 2 λεπτά. Στο sensitive είναι πιο εύκολο να περάσεις όλα τα δόντια με ηρεμία. Τα άλλα mode δεν τα έχω δοκιμάσει. Το φωτάκι που αλλάζει χρώματα είναι χρήσιμο για τις πρώτες 2 μέρες θεωρώ μετά δεν το κοιτας καν. Το app επίσης δεν το χρησιμοποιώ αν και μάλλον έχει διάφορα χρήσιμα πραγματάκια.

Παλιά είχα μια Oral B ηλεκτρική των 50-60 ευρώ και δεν θεωρώ ότι υστερούσε σε κάτι σε σχέση με την IO. Απλά κάποια στιγμή τα έφτυσε η μπαταρία της.

O μηχανισμός ακόμα και στην πιο απλή είναι ο ίδιος. Τα έξτρα προγράμματα αλλάζουν κυρίως και τα smart χαρακτηριστικά. Όποτε σκέφτομαι να πάρω την πιο απλή την 3 δηλαδή η την πιο απλή από τις smart την 5. 

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Έπειτα και από πρόταση του οδοντιάτρου πήρα ηλεκτρική οδοντόβουρτσα.

Πήρα τη Oral-B Pro Series 1 , η κεφαλή κάθε πότε χρειάζεται αντικατάσταση καθώς οι οδηγίες δε έγραφαν κάτι. Που βρίσκουμε οικονομικές , έχουμε υπ όψιν ; 

Δημοσ.
29 minutes ago, meletis_m said:

Έπειτα και από πρόταση του οδοντιάτρου πήρα ηλεκτρική οδοντόβουρτσα.

Πήρα τη Oral-B Pro Series 1 , η κεφαλή κάθε πότε χρειάζεται αντικατάσταση καθώς οι οδηγίες δε έγραφαν κάτι. Που βρίσκουμε οικονομικές , έχουμε υπ όψιν ; 

Εγώ έχω πάρει μαζί με την οδοντόβουρτσα μια 4άδα. Μου τα έχει ζαλίσει η οδοντόβουρτσα να αλλάξω την πρώτη κεφαλή αλλά δεν την αλλάζω, δεν έχει πάθει κάτι. Σαν τα μελάνια των εκτυπωτών είναι η φάση.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...