mindtrapper Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Κατάλαβα, μπορεί να δοκιμάσω τις κεφαλές για πλάκα, αλλά δεν νομίζω να έχουν διαφορά στον θόρυβο, λογικά το μοτέρ είναι υπεύθυνο για την περισσότερη φασαρία. Ερωτεύτηκα την DazzlePro Advanced Sonic. Δεν τολμάω να κοιτάξω τιμή ακόμα. 😛 EDIT: Φτηνή φαίνεται αλλά καταργημένη (μάλλον), άντε να βρεις ανταλλακτικά. Εναλλακτικά προτιμώ τον θόρυβο "μπήκε κανένα κουνούπι" της Philips Sonicare από τον "μπήκε κανένα κομπρεσέρ" της Oral-B. Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2018 από mindtrapper
Panos_G7 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Καινούρια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα στην αγορά, η elgydium clinic hybrid. Μπορεί να την παραγγείλει ο Οδοντίατρος σας σε χαμηλότερη τιμή από αυτή που βρίσκετε στα φαρμακεία. Γενικά τα προϊόντα της elgydium είναι αρκετά καλά. Η κίνησή της είναι όπως της Philips Sonicare. 1
Hiddenite Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα αφότου καταστάλαξα και εγώ στην oral b 2 2000 βλέπω ότι η τιμή της αυτή την στιγμή είναι στα 42€. Σε προηγούμενες αναρτήσεις βλέπω ότι έχει πέσει και στα 27€ με παζάρι βέβαια. Μπορώ να την βρω κάπου άμεσα στα 27€; Αν οχι να περιμένω black Friday μπας και πέσει τότε;
Hellaslover Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δε ξερω για τιμες ελλαδας αλλα η oral b με τη στρογγυλη βουρτσα ειναι η καλυτερη πισω απο μια αλλη που δεν θυμαμαι πως λεγετε αλλα κοστιζει πολυ περισσοτερο. Εχω την oral b 2 χρονια σχεδον και κανενα προβλημα Δε ξερω για τιμες ελλαδας αλλα η oral b με τη στρογγυλη βουρτσα ειναι η καλυτερη πισω απο μια αλλη που δεν θυμαμαι πως λεγετε αλλα κοστιζει πολυ περισσοτερο. Εχω την oral b 2 χρονια σχεδον και κανενα προβλημα
mindreader Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Το εχω δει πολλες φορες στη ζωη μου. Οταν κατι δεν σε παει, δεν σε παει ρε παιδι μου, οσο και να το προσπαθεις. Κατι σαν νομο του μερφυ ενα πραγμα....Και το λεγα στην οδοντιατρο, οτι κατι δεν μου καθεται καλα με την ηλεκτρικη, κι αυτη ντε και καλα να επιμενει.... Γενικως ειμαι πολυ προσεκτικος, σε ολα μου τα πραγματα. Οπως ειχα ξαναπει, η πρωτη μου οδοντοβουρτσα, παλια, μια της colgate, απλα καηκε σε ενα μηνα....δεν ασχοληθηκα με εγγυηση/αντικατασταση. Στα τωρινα ομως, εδω και ενα τριμηνο περιπου, εχω παρει την oral b p600. Ειπα να κανω μια δευτερη προσπαθεια, δευτερη ευκαιρια. Ε, σημερα, απο μια λαθος κινηση, η οδοντοβουρτσα εκανε βουτια....στην λεκανη της τουαλετας! Ευτυχως μονο για 2 δευτερολεπτα, και ευτυχως, με ηδη τραβηγμενο καζανακι προ ολιγου....τι να πω....δεν πιστευα στα ματια μου με την ολη φαση.... Και η ερωτηση ειναι: και τωρα τι κανουμε; Την σκουπισα, παιζει.... Αλλα τι κανω πλεον; Πετω βουρτσακι; Λουζω ολο το σωμα μεσα σε οινοπνευμα; Τι στην ευχη να κανω;;;;;
palawiaris Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Πες μας την αλήθεια πρώτα Δεν ήταν τραβηγμένο το καζανάκι.Έτσι δεν είναι;
Zerg13 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, mindreader είπε Το εχω δει πολλες φορες στη ζωη μου. Οταν κατι δεν σε παει, δεν σε παει ρε παιδι μου, οσο και να το προσπαθεις. Κατι σαν νομο του μερφυ ενα πραγμα....Και το λεγα στην οδοντιατρο, οτι κατι δεν μου καθεται καλα με την ηλεκτρικη, κι αυτη ντε και καλα να επιμενει.... Γενικως ειμαι πολυ προσεκτικος, σε ολα μου τα πραγματα. Οπως ειχα ξαναπει, η πρωτη μου οδοντοβουρτσα, παλια, μια της colgate, απλα καηκε σε ενα μηνα....δεν ασχοληθηκα με εγγυηση/αντικατασταση. Στα τωρινα ομως, εδω και ενα τριμηνο περιπου, εχω παρει την oral b p600. Ειπα να κανω μια δευτερη προσπαθεια, δευτερη ευκαιρια. Ε, σημερα, απο μια λαθος κινηση, η οδοντοβουρτσα εκανε βουτια....στην λεκανη της τουαλετας! Ευτυχως μονο για 2 δευτερολεπτα, και ευτυχως, με ηδη τραβηγμενο καζανακι προ ολιγου....τι να πω....δεν πιστευα στα ματια μου με την ολη φαση.... Και η ερωτηση ειναι: και τωρα τι κανουμε; Την σκουπισα, παιζει.... Αλλα τι κανω πλεον; Πετω βουρτσακι; Λουζω ολο το σωμα μεσα σε οινοπνευμα; Τι στην ευχη να κανω;;;;; Ρωτας αν θα πεταξεις το βουρτσακι; Ασε τα μικροβια, η αηδια μονο, καλα ειναι δυνατον να μην σιχενεσαι; Οινοπνευμα ολο και απο κατω που εχει οπη για την φορτιση. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2018 από Zerg13
mindreader Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 To καζανακι ηταν τραβηγμενο, αλλα οπως και να χει...ειναι θεμα. Να γεμισω ενα ποτηρι με οινοπνευμα, και να το βαλω μεσα για 1 ωρα; Θα αντεξει η οδοντοβουρτσα ομως;
stathis97 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 16 ώρες πριν, mindreader είπε To καζανακι ηταν τραβηγμενο, αλλα οπως και να χει...ειναι θεμα. Να γεμισω ενα ποτηρι με οινοπνευμα, και να το βαλω μεσα για 1 ωρα; Θα αντεξει η οδοντοβουρτσα ομως; Μηπως καποιο επώνυμο αντισηπτικό χεριών ειναι καλυτερη ιδεα; 1
chsam Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Στις 6/12/2018 στις 8:16 ΠΜ, mindreader είπε To καζανακι ηταν τραβηγμενο, αλλα οπως και να χει...ειναι θεμα. Να γεμισω ενα ποτηρι με οινοπνευμα, και να το βαλω μεσα για 1 ωρα; Θα αντεξει η οδοντοβουρτσα ομως; Οι ηλεκτρικες (τουλαχιστον oral b που εχω εμπειρια) ειναι αδιαβροχες αλλα δεν ξερω για μουλιασμα μια ωρα σε οινοπνευμα.Καλυτερα κανε πολλα περασματα με βαμβακι παρα να μουλιασει μια ωρα. 1
mindreader Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, chsam είπε Οι ηλεκτρικες (τουλαχιστον oral b που εχω εμπειρια) ειναι αδιαβροχες αλλα δεν ξερω για μουλιασμα μια ωρα σε οινοπνευμα.Καλυτερα κανε πολλα περασματα με βαμβακι παρα να μουλιασει μια ωρα. Αυτο εκανα τελικα. Πιστευω οτι ειναι ενταξει τωρα.
DxL Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Που μπορούμε να βρούμε σε καλή τιμή την PRO2 2000? Βλέπω ότι παλιότερα την είχαν βρει συμφορουμίτες γύρω 27-30 ευρώ, αλλά τώρα έχει γύρω στα 42+ και στον Κωτσόβολο 69,90!!! WTF???
Hiddenite Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, DxL είπε Που μπορούμε να βρούμε σε καλή τιμή την PRO2 2000? Βλέπω ότι παλιότερα την είχαν βρει συμφορουμίτες γύρω 27-30 ευρώ, αλλά τώρα έχει γύρω στα 42+ και στον Κωτσόβολο 69,90!!! WTF??? Σε αυτή την τιμή την ψάχνω αρκετές μέρες χωρίς αποτέλεσμα . Ούτε στην περίοδο blackfriday.
chsam Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, DxL είπε Που μπορούμε να βρούμε σε καλή τιμή την PRO2 2000? Βλέπω ότι παλιότερα την είχαν βρει συμφορουμίτες γύρω 27-30 ευρώ, αλλά τώρα έχει γύρω στα 42+ και στον Κωτσόβολο 69,90!!! WTF??? Την πηρα απο κωτσοβολο 27.5ευρω στις 25/4 με "παζαρεψε το" αν θυμαμαι καλα ...απλα υπομονη θα γινει καποια προσφορα παλι.
DxL Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Στις 8/6/2018 στις 9:11 ΜΜ, stathis97 είπε https://www.skroutz.gr/s/13105073/Oral-B-Pro-2-2000.html Κατοχος 7 μηνες περιπου,απολυτα ευχαριστημενος απο την αγορα,θα προτεινα στον οποιονδηποτε να μεταβει σε ηλεκρτρικη οδοντοβουρτσα Τα ανταλακτικα βγαινουν ~2,5€ το 1 που κραταει περιπου 3 μηνες (τα Cross Action θεωρουνται τα καλυτερα για τους περισσοτερους) οποτε,κοστιζουν οσο μια νεα κλασικη οδοντοβουρτσα,δεν τα θεωρω ιδιαιτερα ακριβα,σε καμια περιπτωση δεν θα έπαιρνα μη αυθεντικα ανταλλακτικα! Καλησπέρα φίλε, να σε ρωτήσω, που τα βρίσκεις τα ανταλλακτικά cross action τόσο οικονομικά??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα