mindreader Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Πως γινεται να διαφερουν οι γνωμες των οδοντιατρων; Η δικη μου επιμενει χρονια να κανω τη μεταβαση, αλλα μολις τωρα αποφασισα να την ακουσω. Βασικα ειχα παρει παλια μια ηλεκτρικη, της colgate ηταν, αλλα καηκε πανω στο μηνα. Δεν ασχοληθηκα με εγγυηση-αντικατασταση, να τρεχω στο σουπερ μαρκετ κλπ. Οπως καταλαβα παντως, η oral b ειναι κατι σαν την gillette στις ξυριστικες, εδραιωμενη καλη εταιρια.
SB_1957 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Είτε με απλή είτε με ηλεκτρική, το ζητούμενο είναι τα δόντια να βουρτσίζονται 2 λεπτά πρωί και βράδυ -με έμφαση το βράδυ, για να μην κάνουν πάρτυ τα μικρόβια όλη νύχτα. Απαραίτητο το καθάρισμα στον οδοντίατρο τουλάχιστον 1 φορά το χρόνο και φυσικά οδοντικό νήμα και μεσοδόντια βουρτσάκια. Κι εγώ πριν δύο χρόνια πήρα ηλεκτρική, αλλά όταν ταξιδεύω παίρνω απλή. Δεν βρίσκω καμία διαφορά στην αίσθηση καθαριότητας ανάμεσά στις δύο, καθώς τηρώ αυστηρά αυτά που ανέφερα.
vagos789 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Προτεινω oral-B γιατι μου αρεσει καλυτερο το περιστροφικο της συστημα απο το συστημα δονησεων Σαν κοστος με τις χειροκινητες η διαφορα ειναι διαστημικη βεβαια....
mindreader Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 To μεσοδοντιο βουρτσακι, βρισκει πλεον πολυ λιγοτερο 'υλικο' αναμεσα στα δυσκολα σημεια των δοντιων. Αυτο και μονο, σημαινει οτι οντως η ηλεκτρικη κανει δουλεια που με την χειροκινητη δεν γινονταν.
SB_1957 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 28 λεπτά πριν, mindreader είπε To μεσοδοντιο βουρτσακι, βρισκει πλεον πολυ λιγοτερο 'υλικο' αναμεσα στα δυσκολα σημεια των δοντιων. Αυτο και μονο, σημαινει οτι οντως η ηλεκτρικη κανει δουλεια που με την χειροκινητη δεν γινονταν. Προσωπικά δεν έχω δει διαφορά. Τα μεσοδόντια τα χρησιμοποιώ πριν τα βουρτσίσω και αν θα βρουν "υλικό" εξαρτάται από το πόση ώρα πριν έχω φάει και τί έχω φάει. Αν είχα την δυνατότητα να δοκιμάσω πριν να πάρω ηλεκτρική για να δω την διαφορά, δεν θα την έπαιρνα γιατί το κόστος είναι πολλαπλάσιο. Οι απλές οδοντόβουρτσες βελτιώνονται συνεχώς και στοιχίζουν πολύ λιγότερο. Όπως είπα το σημαντικότερο είναι καθημερινό βούρτσισμα και τουλάχιστον μία φορά τον χρόνο καθαρισμό σε οδοντίατρο. Αυτά εφαρμόζω από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου και δεν έχω ούτε ένα χαλασμένο ή σφραγισμένο δόντι. Και το ίδιο και τα ενήλικα παιδιά μου. Αλλά αυτά είναι προσωπικές εκτιμήσεις.
Material_Defender_1032 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Αλόχες, από που προμηθεύεστε γνήσιες κεφαλές oralb (χρησιμοποιώ την dual clean αλλά δεν έχω θέμα να δοκιμάσω και άλλη κεφαλή)? Επίσης πήρα ένα μεσοδόντιο καθαριστή από το lidl Spoiler κάνει δουλεία το συγκεκριμένο εργαλείο? Thanx!
kon1to Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, Material_Defender_1032 είπε Αλόχες, από που προμηθεύεστε γνήσιες κεφαλές oralb (χρησιμοποιώ την dual clean αλλά δεν έχω θέμα να δοκιμάσω και άλλη κεφαλή)? Επίσης πήρα ένα μεσοδόντιο καθαριστή από το lidl Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου κάνει δουλεία το συγκεκριμένο εργαλείο? Thanx! pharm24.gr Συνηθως βάζει προσφορές
mindreader Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Απο ebay κανενας αξιοπιστος seller με αυθεντικα βουρτσακια crossaction?
mindtrapper Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Υπάρχει κανένα ήσυχο μοντέλο για να μην ξυπνάω τον κόσμο πρωί και βράδυ; Έχω μια απλή Oral-B και μια Silvercrest και οι δύο κάνουν σαν κομπρεσέρ.
mindreader Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Ρε παιδια, καινουρια oral -b ηλεκτρικη οδοντοβουρτσα, και να θελει 1 ολοκληρη μερα για να φορτισει; Τι στην ευχη; Δεν μου χει τυχει ποτε τετοια συσκευη, οποιουδηποτε ειδους! Τοσο κανει και σε εσας; Ειναι φυσιολογικο;
Zerg13 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, mindreader είπε Ρε παιδια, καινουρια oral -b ηλεκτρικη οδοντοβουρτσα, και να θελει 1 ολοκληρη μερα για να φορτισει; Τι στην ευχη; Δεν μου χει τυχει ποτε τετοια συσκευη, οποιουδηποτε ειδους! Τοσο κανει και σε εσας; Ειναι φυσιολογικο; Ναι. 15-18 ωρες. Οταν ειναι φρεσκια η μπαταρια. Μην στεναχωριεσαι δεν θα κρατησει πανω απο 6 μηνες αυτο με οτι αυτο συνεπαγεται Στις 1/11/2018 στις 3:34 ΜΜ, mindtrapper είπε Υπάρχει κανένα ήσυχο μοντέλο για να μην ξυπνάω τον κόσμο πρωί και βράδυ; Έχω μια απλή Oral-B και μια Silvercrest και οι δύο κάνουν σαν κομπρεσέρ. Βαλε μια πορτα στο μπανιο ακουγεται και με πορτα απλα ελαχιστα. Ή ειναι χαλασμενες και οι 2 ή εχεις υπερακοη ή ανοιχτη πορτα. Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2018 από Zerg13
mindtrapper Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Βαλε μια πορτα στο μπανιο ακουγεται και με πορτα απλα ελαχιστα. Ή ειναι χαλασμενες και οι 2 ή εχεις υπερακοη ή ανοιχτη πορτα. Με κλειστή πόρτα πάντα. Υπερακοή έχω σίγουρα, είναι και κοντά στα αυτιά μου και μου φαίνεται πιο έντονο σίγουρα, αλλά και πάλι πιστεύω υπάρχει περιθώριο και για πιο ήσυχες ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες. Ίσως διαφορετικής τεχνολογίας. Και αυτές που πάλλονται ίδιο θόρυβο κάνουν με τις περιστρεφόμενες;
Zerg13 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, mindtrapper είπε Με κλειστή πόρτα πάντα. Υπερακοή έχω σίγουρα, είναι και κοντά στα αυτιά μου και μου φαίνεται πιο έντονο σίγουρα, αλλά και πάλι πιστεύω υπάρχει περιθώριο και για πιο ήσυχες ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες. Ίσως διαφορετικής τεχνολογίας. Και αυτές που πάλλονται ίδιο θόρυβο κάνουν με τις περιστρεφόμενες; Η Silvercrest παλλομενη ειναι, κανει παλινδρομικη κινηση, οχι κυκλικη. Μαλλον κατι αλλο εννοεις τις philips λες; Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2018 από Zerg13
mindtrapper Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μήπως έχω άλλη Silvercrest; Με τις κεφαλές της Oral-B την δουλεύω και περιστρέφονται όπως στην Oral-B. Αυτό που εννοούσα είναι να είναι η κεφαλή σαν design όπως είναι η κλασσική οδοντόβουρτσα και να κάνει μπρος-πίσω ή πάνω-κάτω, δεν ξέρω αν είναι έτσι οι Philips. Δεν ξέρω βέβαια αν έτσι θα ήταν πιο αθόρυβες. Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2018 από mindtrapper
Zerg13 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, mindtrapper είπε Μήπως έχω άλλη Silvercrest; Με τις κεφαλές της Oral-B την δουλεύω και περιστρέφονται όπως στην Oral-B. Αυτό που εννοούσα είναι να είναι η κεφαλή σαν design όπως είναι η κλασσική οδοντόβουρτσα και να κάνει μπρος-πίσω ή πάνω-κάτω, δεν ξέρω αν είναι έτσι οι Philips. Δεν ξέρω βέβαια αν έτσι θα ήταν πιο αθόρυβες. Η Silvercrest που ειχα εγω εκανε μπρος πισω, οχι κυκλο σε περιστροφη. Δηλαδη εκανε μιση περιμετρο, και αναποδα δεν ξερω αν καταλαβες. Την ειχα πριν 5-6 χρονια. Μου πηρε λιγο χρονο να το καταλαβω στην αρχη νομιζα οτι γυριζε Υπαρχει το κλασικο design σε oral b δεν εχει παρα να δοκιμασεις. Λεγονται tri zone. Ή trizone. Και μπαινουν σε ολες. Θορυβο κανει, απλα καθαριζει διαφορετικα. https://www.e-shop.gr/antallaktika-oral-b-trizone-80217884-p-HAP.315692?gclid=EAIaIQobChMIluSJ9My23gIVCqqaCh3w7gUYEAAYASAAEgI7UvD_BwE Skroutzare. Ή θα τα βρεις και σε sm. -οι philips απο 50€ και πανω ειναι κατι τελειως διαφορετικο παλι...δεν εχω. Εχουν ενα δικο τους mode για καποιους το καλυτερο Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2018 από Zerg13
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα