Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
  • Απαντ. 185
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αμα θες κατι για αρχη να δοκιμασεις παρε Oral-B Advance Power, περνει 2 ΑΑ μπαταριες που κρατανε 1+μηνα. Αμα βαλεις επαναφορτιζομενες δεν θα εχεις κανενα θεμα. Σαν οδοντοβουρτσα αντεχει 2-3 χρόνια και κανει 7€, τα βουρτσακια ειναι το κοστος.

Χρησιμοποιω ηλεκτρικες εδω και 20 χρονια, ξεκινησα με επαναφορτιζομενες αλλα επειδη χαλανε γρηγορα οι μπαταριες πηγα σε απλη σειρα της Oral-B, αλωστε ιδια βουρτσακια περνουν και κανουν μια χαρα δουλεια.

Αμα δε θες για το απολυτο καθαρισμα πας σε ηλεκτρικη +waterpik.

• Like 1
Δημοσ.

οποιαδήποτε ηλεκτρική καθαρίζει πολύ καλύτερα από την χειροκίνητη (αρκεί φυσικά να τη χρησιμοποιείς σωστά), συν waterpik για σχεδόν απόλυτη καθαριότητα . Έχω περιοδοντίτιδα και τώρα κάνω το παν να διατηρίσω τα δόντια ... Το warerpic αξίζει τα λεφτά του άσχετα ποια οδοντόβουρτσα χρησιμοποιείς και έχει αποτέλεσμα στον καθαρισμό των δοντιών όταν υπάρχει ουλιτιδα (σχεδόν όλοι έχουν!) και περιοδοντίτιδα,

Δημοσ.

Και waterpik με στοματικο διαλυμα+χλιαρο νερο οχι σκετο νερο. Να αφηνεις το νερο να "χτυπαει" και πανω στα ουλα, βοηθαει στην υγεια τους και τη κυκλοφορια του αιματος

Δημοσ.

οποιαδήποτε ηλεκτρική καθαρίζει πολύ καλύτερα από την χειροκίνητη (αρκεί φυσικά να τη χρησιμοποιείς σωστά), συν waterpik για σχεδόν απόλυτη καθαριότητα . Έχω περιοδοντίτιδα και τώρα κάνω το παν να διατηρίσω τα δόντια ... Το warerpic αξίζει τα λεφτά του άσχετα ποια οδοντόβουρτσα χρησιμοποιείς και έχει αποτέλεσμα στον καθαρισμό των δοντιών όταν υπάρχει ουλιτιδα (σχεδόν όλοι έχουν!) και περιοδοντίτιδα,

Δεν τα κανεις ολα χαλια με νερο με το waterpik;

Τελικά τσίμπησα μολις τη Oral b pro 2 2000 στα 33€ από Κωτσο,

https://www.skroutz.gr/s/13105073/Oral-B-Pro-2-2000.html
Είναι entry level ηλεκτρική οδοντόβουρτσα,βγήκε φέτος αυτό το μοντέλο και σύμφωνα με ξένα reviews άλλαξαν τη μπαταρία σε σχέση με την pro 2000 και πλέον αντέχει 2 βδομαδες,έχει 2 modes σε σχέση με την 750 που έχει 1 και δυνατότερο μοτέρ.

Ο χρόνος θα δείξει,θα δώσω feedback αφού την χρησιμοποιήσω τουλάχιστον 1 3μηνο.

http://www.electricteeth.co.uk/oral-b-pro-600-vs-pro-2-2000/

Φοβερη τιμη...οσοι θελετε ειναι ευκαιρια

Εγω να φανταστεις εχω την pro 750 και σκευτομαι να παρω και αυτη που εδειξες

Δημοσ.

Αμα θες κατι για αρχη να δοκιμασεις παρε Oral-B Advance Power, περνει 2 ΑΑ μπαταριες που κρατανε 1+μηνα. Αμα βαλεις επαναφορτιζομενες δεν θα εχεις κανενα θεμα. Σαν οδοντοβουρτσα αντεχει 2-3 χρόνια και κανει 7€, τα βουρτσακια ειναι το κοστος.

Χρησιμοποιω ηλεκτρικες εδω και 20 χρονια, ξεκινησα με επαναφορτιζομενες αλλα επειδη χαλανε γρηγορα οι μπαταριες πηγα σε απλη σειρα της Oral-B, αλωστε ιδια βουρτσακια περνουν και κανουν μια χαρα δουλεια.

Αμα δε θες για το απολυτο καθαρισμα πας σε ηλεκτρικη +waterpik.

Ούτε την είχα πάρει χαμπάρι αυτή! Όταν τα παίξει η μπαταρία στην άλλη μια τέτοια θα πάρω!

Δημοσ.

Νομίζω είναι 5.5 λίρες. Αν ισχύει θα σου βγει ~112€. Στα 120 από Κώτσο αλλά μόνο σε rose-Gold

https://www.kotsovolos.gr/site/personal-care/well-being/toothbrushes/181024-braun-oral-b-pro-9000rg-genius

• Like 1
Δημοσ.

στον κωτσόβολο δε σου δίνεται η δυνατότητα αγοράς και παραλλαβής από το κατάστημα της συγκεκριμένης https://www.kotsovolos.gr/site/personal-care/well-being/toothbrushes/181023-braun-oral-b-pro-2000 . πρέπει οπωσδήποτε να πληρώσεις μεταφορικά;

Δημοσ.

Εγώ την παρήγγειλα να μου έρθει σπίτι (δεν έπαιζε να πάω στις ουρές σήμερα...) και την πλήρωσα με πιστωτική χρεωστική. Δεν μου χρέωσε μεταφορικά

Δημοσ.

Πες μας αν θες με λίγα λόγια και τι σου είπε.

Θα ρωτήσω και τον ορθοδοντικο μου σε 2 βδομαδες που έχω ραντεβού

Post#17

Όχι μόνο μου είπε μου έδειξε τις φθορές που προκλήθηκαν στα δόντια μου.

Με το καθρεφτάκι μου τις έδειξε,μου λέει "βλέπεις εδώ, από την ηλεκτρική οδοντόβουρτσα έγιναν αυτές οι φθορές".

Κατανοητό;

Δημοσ.

στον κωτσόβολο δε σου δίνεται η δυνατότητα αγοράς και παραλλαβής από το κατάστημα της συγκεκριμένης https://www.kotsovolos.gr/site/personal-care/well-being/toothbrushes/181023-braun-oral-b-pro-2000 . πρέπει οπωσδήποτε να πληρώσεις μεταφορικά;

Εγώ πήγα σημερα σε κατάστημα και την πήρα. Σου δινει δυνατοτητα το site να δεις που υπάρχει διαθεσιμή. Δεν ειχε και κοσμο και επδ πλήρωσα με καρτα δεν χρειάστηκε να πάω καν στο ταμείο.

Δημοσ.

ναι μολις πηρα τηλ τον κωτσοβολο για να ακυρωσω την παραγγελια...αν θελω μπορω να παω σε καποιο καταστημα και να την παρω την δευτερα μου ειπαν σε περιπτωση που δεν θελω να περιμενω τις μερες....γατι ως γνωστο οι black friday προσφορες κρατανε και μερικες μετα την black friday...!

Αρα αν εχεις κατι κοντα σου..πανε και παρτο απο εκει σου λεει στο site το πιο κοντινο σου καταστημα!

Δημοσ.

ναι μολις πηρα τηλ τον κωτσοβολο για να ακυρωσω την παραγγελια...αν θελω μπορω να παω σε καποιο καταστημα και να την παρω την δευτερα μου ειπαν σε περιπτωση που δεν θελω να περιμενω τις μερες....γατι ως γνωστο οι black friday προσφορες κρατανε και μερικες μετα την black friday...!

Αρα αν εχεις κατι κοντα σου..πανε και παρτο απο εκει σου λεει στο site το πιο κοντινο σου καταστημα!

Και ποια θα παρεις; Λινκ;
Δημοσ.

αν σου πω πως δεν αποφασισα τελικα....νομιζω πως θα παω να παρω αυτην που ακυρωσα τελικα,την 2000 δηλ απλα δεν θα πληρωσω παραπανω λεφτα για να ερθει σπιτι και ουτε θα περιμενω τις 3-5 εργασιμες, γιατι δεν αισαθνομαι πως η 4000 αξιζει τα λεφτα της τοσο πολυ, αλλωστε θα ειναι η 1η μου ηλεκτρικη...αν δω πως πραγματι αξιζουν τοσο πολυ οι ηλεκτρικες ε μετα θα παω σε κατι πραγματικα καλο...θα μου πεις τζιπης γινεσαι τωρα για 15 ευρω παραπανω, αλλα απο την αλλη φτανουμε ή και το περναμε με τον μετατροπεα, στο 50αρικο με την 4000 οταν μεχρι τωρα αγοραζα οδοντουρτσες των ποσο 3 ευρω?!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...