Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρχικά ρώτα τον ιατρό σου που ξέρει το ιστορικού σου..

Οι πιο πολλοί γιατροί στην Ελλάδα όταν ακούν ηλεκτρική οδοντοβουρτσα κάνουν όπως ο διάβολος όταν μυρίζει το λιβάνι και την απορρίπτουν.

Σωστά από την μια γιατί η χρήση της σε σχέση με την συμβατική είναι εντελώς διαφορετική και μπορεί να προκαλέσεις πρόβλημα με ούλα και το σμάλτο αν δεν ξέρεις να την χρησιμοποιείς.

Απο εκεί και πέρα αυτή που παραθέτεις στο πρώτο μνμ σου είναι μια καλή αρχή για να εισέλθεις στον κόσμο της ηλεκτρικής οδοντοβουρτσας και να μάθεις τον χειρισμό της. Ύστερα θα θέλεις εννοείται αλλαγή για τα πιο ακριβά μοντέλα. Υπάρχουν με 100 ευρώ πολύ ωραίες και σωστές. Ύστερα από το 100ρικο που θεωρώ λογική τιμή, πάμε στα ακόμα πιο ακριβά μοντέλα. Αλλα με μια των 100 θα είσαι οκ αν δεν έχεις τρελές απαιτήσεις.

• Απαντ. 185
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο οδοντίατρός μου, μου έδειξε στα δόντια μου τις φθορές που προκαλέι η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα.

Ήταν χρόνια στην Αγγλία όπου τις χρησιμοποιούν και είδε τα αποτελέσματα εκεί.

Καθαρίζουν καλά αλλά με κόστος.

Δημοσ.

απο την αλλη εχω πετυχει 2 οδοντιατρους που ηταν φανατικοι του πολυ σχολαστικου καθαρισμου με νημα νημα

πολυ περισσοτερο απο τις οδοντοβουρτες ... 

Δημοσ.

Μεγάλο πρόβλημα η μπαταρία.Μέρα παρά μέρα φόρτιση.Έχω την κλασική όραλ από σούπερ.

Δημοσ.

Έχω αναφέρει το μοντέλο σε προηγούμενο ποστ

ναι μόνο που γράφεις Panasonic Sonicare DiamondClean που δεν υπάρχει... Η Panasonic δεν βγάζει οδοντόβουρτσες!!! Από την άλλη η Philips βγάζει Sonicare DiamondClean :)

• Like 1
Δημοσ.

ναι μόνο που γράφεις Panasonic Sonicare DiamondClean που δεν υπάρχει... Η Panasonic δεν βγάζει οδοντόβουρτσες!!! Από την άλλη η Philips βγάζει Sonicare DiamondClean :)

Κούραση γαρ, θα το διορθώσω

Δημοσ.

Εγώ σαν παραδοσιακός βολεύομαι με την κλασική χειροκίνητη. :-D.

Και εγω το ίδιο, απο τοτε που χωρισα και δεν εχω βιασύνη στην καθημερινή μου ρουτίνα, έγινα ακομα πιο φαν

Υγ

Ελπίζω να μιλαμε ακομα για οδοντοβουρτσες ε

• Like 5
Δημοσ.

Εχω την oral b pro 750. Tην συνηστω. Αν και καλυτερη να παρεις πιο ακριβη με φωτακι πιεσης.

Και οι vitality καλες ειναι αλλα αυτη ακομα καλυτερη, πιο δυνατη.

Ολες αυτες πονανε στην μπαταρια, μετα απο 2-3 χρονια χαλαει και ακομα,και οταν βγαινει απο την φορτιση ειναι αδυνατη, θελει αλλαγη η μπαταρια της εσωτερικα γινεται αλλα με diy.

Προτεινω φορτιση καθε βραδυ ή ολη μερα στον φορτιστη για καλυτερη ζωη της μπαταριας.

Δημοσ.

ναι μόνο που γράφεις Panasonic Sonicare DiamondClean που δεν υπάρχει... Η Panasonic δεν βγάζει οδοντόβουρτσες!!! Από την άλλη η Philips βγάζει Sonicare DiamondClean :)

Τον διέλυσες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά τσίμπησα μολις τη Oral b pro 2 2000 στα 33€ από Κωτσο,

https://www.skroutz.gr/s/13105073/Oral-B-Pro-2-2000.html

Είναι entry level ηλεκτρική οδοντόβουρτσα,βγήκε φέτος αυτό το μοντέλο και σύμφωνα με ξένα reviews άλλαξαν τη μπαταρία σε σχέση με την pro 2000 και πλέον αντέχει 2 βδομαδες,έχει 2 modes σε σχέση με την 750 που έχει 1 και δυνατότερο μοτέρ.
Ο χρόνος θα δείξει,θα δώσω feedback αφού την χρησιμοποιήσω τουλάχιστον 1 3μηνο.

http://www.electricteeth.co.uk/oral-b-pro-600-vs-pro-2-2000/

Επεξ/σία από stathis97
Δημοσ.

Μετά από όσα μου είπε ο οδοντίατρος καλό είναι όσοι θέλουν να χρησιμοιποιούν ηλεκτρική οδοντόβουρτσα να τη χρησιμοποιούν 1-2 φορές τη βδομάδα.

Τις υπόλοιπες μέρες τη χειροκίνητη.

Δικά σας είναι τα δόντια φυσικά.

• Like 1
Δημοσ.

Μετά από όσα μου είπε ο οδοντίατρος καλό είναι όσοι θέλουν να χρησιμοιποιούν ηλεκτρική οδοντόβουρτσα να τη χρησιμοποιούν 1-2 φορές τη βδομάδα.

Τις υπόλοιπες μέρες τη χειροκίνητη.

Δικά σας είναι τα δόντια φυσικά.

Πες μας αν θες με λίγα λόγια και τι σου είπε.

Θα ρωτήσω και τον ορθοδοντικο μου σε 2 βδομαδες που έχω ραντεβού

• Like 1
Δημοσ.

Χρησιμοποιω και γω μια entry level ηλεκτρικη απο oral b. Μου χε πει ο γιατρος να παρω sonicare αλλα λογο κοστους πηρα oral b γιατι λεω τα ιδια θα ναι. Στο check up ειχαν φανηκε διαφορα τα δοντια και καταλαβε οτι χρησιμοποιω ηλεκτρικη, του ειπα πηρα τη oral b αντι sonicare και δεν ειπε κατι κακο για την επιλογη μου. Με λιγα λογια κανει δουλεια και κανει και το βουρτσισμα πιο ευκολο. Εγω κανω και water floss ισως και αυτο να ειχε βοηθησει.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Μεγάλο πρόβλημα η μπαταρία.Μέρα παρά μέρα φόρτιση.Έχω την κλασική όραλ από σούπερ.

Έτσι κι αλλιώς την βάζεις πάνω στην βάση και φορτίζει. Βέβαια αν δεν έχεις πρίζα κοντά στο μπάνιο είναι πρόβλημα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...