megapaixtaras Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Στις 7/6/2018 στις 1:21 ΜΜ, teddy71 είπε Αυτό που ζητάς μόνο στις διαφημίσεις γίνεται. Εγώ πήρα μία από το Lidl νομίζω γύρω στα 17 , μέσα είχε και ανταλλακτικά βουρτσάκια, για extra η οκτάδα είχε 5 ευρώ, μία χαρά κάνει τη δουλειά της εδώ και δύο χρόνια περίπου. .σιγουρα τωρα θα ειναι πιο ακριβη αν μιλάει για την ιδια αλλα μπορει να μας πει ο φιλος αν μπει καποτε.μονιμα δεν νομιζω να το εχει,μονο τα τροφιμα και ειδη οικιακης χρησης εχει μονιμα αλλα δεν ψωνιζω απο αυτο το μαρκετ οποτε δεν ξερω.αν εχεις καποιο κοντα σου κανε μια ερωτηση η' κανεις ενα τηλέφωνο στο κεντρο τους.
megapaixtaras Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 εγω εχω αλλαξει 3-4 οδοντιατρους στα 10 χρονια.ο λογος ειναι οτι ειχα εναν πολυ καλο που τα παρατησε λογω συνταξης και παραδοσης σε παιδια του που δεν εμεινα ικανοποιημενος. ολοι αυτοι μου ειπαν το ιδιο πραγμα οταν τους ρωτησα απλη η΄ηλεκτρικη. οτι θες μου λενε αρκει να τα βουρτσιζεις.σημασια εχει το σωστο βουρτσισμα.πιστευω απο τις συζητησεις που εκανα κατα καιρους οτι οσοι επιθυμουν ηλεκτρικη ειναι επειδη ειδικα το βραδυ νυσταγμενοι βαριουνται να βουρτσισουν τα δοντια τους,εγω πρωτα απολα, οποτε δεν καθονται να κανουν σωστο καθαρισμο 2 λεπτων. η ηλεκτρικη επειδη γυριζει γρηγορα και δεν κουνας πολυ το χερι σου ειναι πιο ευκολη στον χειρισμο,οποτε βολευει.ειναι και λιγο οτι ειμαστε τεκ ατομα και γκατζετακηδες.θα περιμενω αυτην απο το λιντλ παντως οταν βγει να δοκιμασω και ας βρισκεται. εγω εχω και περιοδοντιτιδα.δεν ξερω αν κανει κακο λογω της δυναμης που ασκειται στα ουλα κατα λαθος αν παει εκει.θα ηθελα να την δοκιμασω αλλα δεν θελω να ξοδεψω χρηματα πολλα γιατι καποτε λογω μπαταριας την πετας.ρευμα ακριβο,ηλεκτρικη οδοντοβουρτσα,ηλεκτρικη στο ξυρισμα,τηλεφωνο φορτιση ,ακουστικα,ολα ηλεκτρικα, ,ε φτανει ρε παιδια ας κανουμε και λιγο οικονομια σε πραγματα που μπορουμε. υπαρχει και η αποψη ,απλη οδοντοβουρτσα , μια φορα την μερα νημα ,εγω 2 την εβδομαδα και καθαρισμο 2 φορες τον χρονο. χημικα δεν χρησιμοποιω πλεον. ενα τσαι του βουνου η' φασκομηλο ειναι οτι καλυτερο για ουλα και δοντια μετα το βουρτσισμα,και το πινεις κιολας.
nikosmakos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Η δικη μου αποψη και εμπειρια πανω στις οδοντοβουρτσες, πρωτον μεχρι και οι οδοντιατροι προτείνουν ηλεκτρικες σου αφηνει μια αλλη αισθηση καθαρισμου, δευτερον ειχα για πανω απο 4 χρονια μια κινεζικη της alfawise 20 ευρω την ειχα παρει, ξεχνουσα να την φορτίσω, τιμια για τα χρηματα της, φετος κλαταρε και πηρα μια oralb να δω και εγω τι στο καλο γτ τις αγοραζουν ολοι, κοστισε 30 ευρω και δεν θα ελεγα οτι αξιζει τα λεφτα της, απο οτι καταλαβα σε αυτο το brand πρεπει να πας πανω απο τα 80 ευρω... 1
papresa Δημοσ. 5 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2024 Χρόνια σκεφτόμουν να πάρω ηλεκτρική οδοντόβουρτσα, αλλά δεν το αποφάσιζα. Τα περασμένα πήγα στον οδοντίατρο γιατί έσπασε ένα δόντι και μου λέει πρέπει να κάνουμε πάλι καθαρισμό, ενώ μου είχε κάνει 2 μήνες πριν. Με ρώτησε αν χρησιμοποιώ ηλεκτρική. Απάντησα όχι και μου σύστησε να πάρω. Έψαξα λίγο και αφού δεν ήξερα είπα να δοκιμάσω μία φτηνή και αργότερα βλέπω. Πήρα την Oral-B Vitality Pro, την χρησιμοποιώ γύρω στις 12 μέρες πρωί - βράδυ, είμαι πολύ ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και την διαφορά. Ακόμη δεν χρειάστηκε δεύτερη φόρτιση. Έχω όμως μία απορία, όταν μία "φτηνή" έχει αυτό το αποτέλεσμα, μία ακριβή, τι παραπάνω προσφέρει; 1
phanispal Δημοσ. 5 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2024 Οι αμέσως επόμενες δε νομίζω ότι έχουν να προσφέρουν πολλά περισσότερα, εκτός από ειδοποίηση ανά 30" (τεταρτημόριο) και ίσως λίγη περισσότερη δύναμη (κάποιες έχουν και κουτί ταξιδίου που είναι βολικό). Εμένα αυτό που με απασχολεί είναι η μπαταρία, πέφτει αρκετά γρήγορα η απόδοση και χρειάζονται πάρα πολλές ώρες φόρτιση. Για να πας σε λιθίου και να φορτίζει πλήρως σε 2-3 ώρες αντίς για 16+ νομίζω πρέπει να ανέβεις αρκετά. 1
Luciddream Δημοσ. 5 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2024 59 minutes ago, papresa said: Έχω όμως μία απορία, όταν μία "φτηνή" έχει αυτό το αποτέλεσμα, μία ακριβή, τι παραπάνω προσφέρει; Από χρήσιμα: καλύτερη μπαταρία, ασύρματη φόρτιση, ίσως κάποια modes. Aπό κάπως άχρηστα: bluetooth / εφαρμογή που σου δείχνει τι βουρτσίζεις και κρατάει στατιστικά.
papresa Δημοσ. 5 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2024 1 ώρα πριν, phanispal είπε Οι αμέσως επόμενες δε νομίζω ότι έχουν να προσφέρουν πολλά περισσότερα, εκτός από ειδοποίηση ανά 30" (τεταρτημόριο) Έχει και αυτή
andreaspA Δημοσ. 5 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2024 2 ώρες πριν, papresa είπε Χρόνια σκεφτόμουν να πάρω ηλεκτρική οδοντόβουρτσα, αλλά δεν το αποφάσιζα. Τα περασμένα πήγα στον οδοντίατρο γιατί έσπασε ένα δόντι και μου λέει πρέπει να κάνουμε πάλι καθαρισμό, ενώ μου είχε κάνει 2 μήνες πριν. Με ρώτησε αν χρησιμοποιώ ηλεκτρική. Απάντησα όχι και μου σύστησε να πάρω. Έψαξα λίγο και αφού δεν ήξερα είπα να δοκιμάσω μία φτηνή και αργότερα βλέπω. Πήρα την Oral-B Vitality Pro, την χρησιμοποιώ γύρω στις 12 μέρες πρωί - βράδυ, είμαι πολύ ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και την διαφορά. Ακόμη δεν χρειάστηκε δεύτερη φόρτιση. Έχω όμως μία απορία, όταν μία "φτηνή" έχει αυτό το αποτέλεσμα, μία ακριβή, τι παραπάνω προσφέρει; Νταξει... εκανες μια αναβαθμιση. Οταν θα αποφασισεις οτι θέλεις να ξεκόψεις απο τον οδοντιατρο σου, και να σε παιρνει επιμονα τηλεφωνα να σου λεει "περνα ρε για εναν καφε!" τοτε θα παρεις αυτο! https://www.e-shop.gr/odontikos-ektoxeytis-neroy-media-tech-mt6512-dental-flossjet-p-HAP.261958 https://media-tech.eu/el/irygator-dentystyczny-dental-flossjet-mt6512/ Και μετα θα ανοιγεις σαμπανιες στο ονομα μου , και θα ευχεσαι να με εχει καλα ο θεος! Σου μιλαει καποιος ο οποιος εμπειρικα εχει μαθει να κανει απονεύρώσεις. Λιγο μεγαλο το ντρεμελ μου πεφτει, αλλιως θα το εκανα. 1
mindreader Δημοσ. 5 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2024 59 minutes ago, andreaspA said: Νταξει... εκανες μια αναβαθμιση. Οταν θα αποφασισεις οτι θέλεις να ξεκόψεις απο τον οδοντιατρο σου, και να σε παιρνει επιμονα τηλεφωνα να σου λεει "περνα ρε για εναν καφε!" τοτε θα παρεις αυτο! https://www.e-shop.gr/odontikos-ektoxeytis-neroy-media-tech-mt6512-dental-flossjet-p-HAP.261958 https://media-tech.eu/el/irygator-dentystyczny-dental-flossjet-mt6512/ Και μετα θα ανοιγεις σαμπανιες στο ονομα μου , και θα ευχεσαι να με εχει καλα ο θεος! Σου μιλαει καποιος ο οποιος εμπειρικα εχει μαθει να κανει απονεύρώσεις. Λιγο μεγαλο το ντρεμελ μου πεφτει, αλλιως θα το εκανα. Πρωτη φορα διαβαζω για κατι τετοιο!
andreaspA Δημοσ. 5 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2024 31 λεπτά πριν, mindreader είπε Πρωτη φορα διαβαζω για κατι τετοιο! Και εσύ σαμπάνιες θα ανοίγεις! Θα καταλάβεις ότι τόσα χρόνια απλά έχανες τον χρόνο σου, νομίζοντας ότι τα βουρτσίζεις. Εννοείται ότι το χρησιμοποιείς μετά το βούρτσισμα. 1
Menelaos83 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2024 1 ώρα πριν, mindreader είπε Πρωτη φορα διαβαζω για κατι τετοιο! Χρονια κυκλοφορουν αυτα και οι λιγοι που ξερω που το ειχαν μετα απο καιρο το βαρεθηκαν. Η αληθεια ειναι οτι κανει καλη δουλεια βασει οσων εχω ακουσει.Προσωπικα χρησιμοποιω ενα καλο νημα οχι αυτα που πουλανε τα σουπερ μαρκετ και ειμαι οκ. Βασικο επισης το στοματικο διαλυμα στο τελος.
dbrillis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2024 4 hours ago, andreaspA said: Και μετα θα ανοιγεις σαμπανιες στο ονομα μου , και θα ευχεσαι να με εχει καλα ο θεος! Σου μιλαει καποιος ο οποιος εμπειρικα εχει μαθει να κανει απονεύρώσεις. Λιγο μεγαλο το ντρεμελ μου πεφτει, αλλιως θα το εκανα. Γελασα γιατι περναω τα ιδια... 😂 1 hour ago, Menelaos83 said: Χρονια κυκλοφορουν αυτα και οι λιγοι που ξερω που το ειχαν μετα απο καιρο το βαρεθηκαν. Η αληθεια ειναι οτι κανει καλη δουλεια βασει οσων εχω ακουσει.Προσωπικα χρησιμοποιω ενα καλο νημα οχι αυτα που πουλανε τα σουπερ μαρκετ και ειμαι οκ. Βασικο επισης το στοματικο διαλυμα στο τελος. Ναι, το νημα δεν το αποφευγεις, θελει νημα ακομα και αν κανεις με το waterflos. Στοματικο διαλυμα δεν θελει. Ειδικα το βραδυ πριν κοιμηθεις, μην κανεις πλυσεις με στοματικο διαλυμα.
Bourdoulas Δημοσ. 6 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2024 Το waterfloss πολύ καλή λύση . Εγώ είχα μείνει σε κάτι μαούνες σε μέγεθος. Είχα παλιά και το βαρέθηκα. Ίσως ξαναπροσπαθήσω πάλι με ένα τέτοιο
andreaspA Δημοσ. 6 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, dbrillis είπε Γελασα γιατι περναω τα ιδια... 😂 Ναι, το νημα δεν το αποφευγεις, θελει νημα ακομα και αν κανεις με το waterflos. Στοματικο διαλυμα δεν θελει. Ειδικα το βραδυ πριν κοιμηθεις, μην κανεις πλυσεις με στοματικο διαλυμα. Δεν κανω κανενα νημα μετα το waterfloss. Εσυ κανεις νημα γιατι ισως δοκιμασες πιο παλια καποιο waterfloss που δεν ειχε καλη πίεση, και χρειαζοσουν και νημα μετα. Εδειξα συγκεκριμενο water floss. Εχει μεγαλη πιεση το συγκεκριμενο. Δεν μενει απολυτως τιποτα. Εχω 5. 2 τετοια που τα φυλλαω σαν χρυσο και το ενα δεν ειχε μεσα καλωδιο φορτισης απο το Eshop. 2 του lidl που ειναι καλα, αλλα εχουν λιγοτερη πιεση 1 oral b που ειναι ακομα στο κουτι του. Εχω γυρισει απο τα 100χλμ πισω βραδυ πριν κοιμηθω, γιατι ανακαλυψα οτι το ειχα ξεχασει. Εννοειται οτι κανω καθε βραδυ, και βαζω listerine. Ειτε λιγο μεσα στο δοχειο του, και ξανακανω ενα πέρασμα , είτε μπούκωμα κατευθείαν στο στόμα. Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2024 από andreaspA
adi32 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2024 Είτε απλή είτε ηλεκτρική πρέπει να είναι μαλακή και να την χρησιμοποιείς σωστά. Επίσης αν έχεις κάποια δόντια στριμωγμενα θες και μεσοδοντια βουρτσάκια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα