Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 185
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε σεις καμιά ηλεκτρική οδοντόβουρτσα που να μη χαλάει τόσο γρήγορα η μπαταρία, και να μη χρειάζεται 16+ ώρες να φορτίσει, υπάρχει;

Αυτές οι κλασικές Oral B Pro των ~40€ από ένα σημείο και μετά σου σπάνε τα νεύρα.

• Like 1
Δημοσ.
19 minutes ago, phanispal said:

Ρε σεις καμιά ηλεκτρική οδοντόβουρτσα που να μη χαλάει τόσο γρήγορα η μπαταρία, και να μη χρειάζεται 16+ ώρες να φορτίσει, υπάρχει;

Αυτές οι κλασικές Oral B Pro των ~40€ από ένα σημείο και μετά σου σπάνε τα νεύρα.

Lidl. 

6 χρόνια και δεν έχει πάθει τίποτε. Φόρτιση μία  φορά το μήνα ίσως και ενάμιση!

• Like 1
Δημοσ.
30 minutes ago, phanispal said:

Link υπάρχει;

Περιμένω να βάλει προσφορά ή πάω έτσι;

Περιμένεις προσφορά.  Αλλά  προσοχή γιατί φέρνει και με απλές μπαταρίες που δεν φορτίζουν αλλά τις αλλάζεις. 

Δημοσ.

Ε τι μπαταρία φοράει του Lidl και της Oral B ακόμα και ακριβότερες δεν κρατάνε ούτε βδομάδα;

Επίσης δεν αντέχω τις προσφορές του Lidl, βασικά τον κόσμο δεν αντέχω που στήνεται απ' τα ξημερώματα απ' έξω και περιμένει να μπουκάρει να σηκώσει ό,τι νομίζει ότι αξίζει.

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Luciddream είπε

Εγώ έχω πάρει μαζί με την οδοντόβουρτσα μια 4άδα. Μου τα έχει ζαλίσει η οδοντόβουρτσα να αλλάξω την πρώτη κεφαλή αλλά δεν την αλλάζω, δεν έχει πάθει κάτι. Σαν τα μελάνια των εκτυπωτών είναι η φάση.

Ανάβει κάποια ένδειξη όταν είναι για αλλαγή .

4 ώρες πριν, phanispal είπε

Από άποψη ποιότητας αντοχής το λες ; 

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, meletis_m είπε

Από άποψη ποιότητας αντοχής το λες ; 

Οι Oral B, και όχι απλά η σειρά Vitality που είναι εντελώς entry level, μετά από σύντομο χρονικό διάστημα πέφτει η απόδοσή τους από τα πρώτα βουρτσίσματα, δεν είναι δηλαδή μόνο ότι μειώνεται η αυτονομία της μπαταρίας.

Και πέρα απ' όλα αυτά, χρειάζονται και 16-20+ ώρες να φορτίσουν, δηλαδή είναι απαράδεκτο.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, SB_1957 είπε

Lidl. 

6 χρόνια και δεν έχει πάθει τίποτε. Φόρτιση μία  φορά το μήνα ίσως και ενάμιση!

ποιος ειναι πισω απο την κατασκευη τους ,αναγραφει καπου? μου φαινετε περιεργο να ειναι τοσο καλες ..

Δημοσ.
7 ώρες πριν, phanispal είπε

Εχω oral b αρκετα χρονια και στο σπιτι απλα την αφηνω πανω στην βαση με την πριζα μονιμα συνδεδεμενη. Σε ταξιδια, ε κραταει σιγουρα 7-8 μερες που εχει τυχει να φυγω ανα διαστηματα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 hours ago, meletis_m said:

Ανάβει κάποια ένδειξη όταν είναι για αλλαγή .

Έχει οθόνη πάνω η IO 7 και με ρωτάει Have you switched? απαντάω όχι και μου κάνει smiley face :( Επίσης αν δεν τα πλύνεις για 2 λεπτά τουλάχιστον τα δόντια πάλι κάνει smiley face :( Γενικά την έχω στεναχωρήσει πολύ τελευταία. Η μπαταρία κρατάει πολύ πάντως νομίζω την έχω φορτίσει μόνο 2 φορές σε 2+ μήνες (συνήθως τα βουρτσίζω μόνο το βράδυ, το πρωί τα βουρτσίζω με την απλή οδοντόβουρτσα μην με ρωτήσετε γιατί)

Επεξ/σία από Luciddream
Δημοσ.

Είχα παλιά την oral b 750 pro και την πέταξα γιατί χάλασε η μπαταρία. Ήμουν ικανοποιημένος απ' τη χρήση της. 

Σκέφτομαι να πάω σε σετ των 2 (Μαυρο και λιλά χρώμα) vitality pro στα 35€ 

Είναι καλές αυτές;

Δημοσ.
Στις 17/1/2024 στις 9:23 ΜΜ, phanispal είπε

https://www.lidl-hellas.gr/p/nevadent-odontovoyrtsa-mpatarias/p10030299

Δεν ξέρω αν ισχύει το link, ούτε αν είναι με κανονικές μπαταρίες, πάντως η εταιρεία λογικά είναι η Nevadent που φαίνεται να είναι Πολωνική. Χώρα κατασκευής άγνωστη, αλλά λογικά Κίνα.

αυτη γραφει οτι ειναι με μπαταριες,του φιλου ειναι ηλεκτρικη , μιλαει για φορτιση και αποκλειεται μια ηλεκτρικη να κανει 8 ευρω..μαλλον αλλη ειναι αυτη.

Δημοσ.

Δε νομίζω η επαναφορτιζόμενη πάντως να κοστίζει πολύ περισσότερο και δη, περισσότερο απ' τις αντίστοιχες Oral B.

Ξέρει κανείς αν τη βρίσκεις σε μόνιμη βάση στο Lidl;

Γιατί ρώτησα τις προάλλες αν είναι να περιμένω για προσφορά, και εννοούσα αν την έχει μόνιμα ή τη φέρνει μόνο όταν είναι να δώσει σε προσφορά, ας το θέσω έτσι.

Αν την έχει να πάω να την πάρω, δε θέλω να περιμένω πότε θα τη βάλει σε έκπτωση, ούτε να σιχτιρίζω που θα πάω και δε θα έχουν αφήσει κολυμπηθρόξυλο οι γνωστοί γραφικοί που στήνονται απ' έξω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...