harrisxr650 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 παιδες απο την ωρα που εκανε το update σταματησαν να παιζουν τα video στο youtube, δειχνουν οτι φορτωνουν συνεχεια και δεν ξεκινανε. αντιμετωπιζει κανεις αλλος κατι παρομοιο?
UsualSuspect__ Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 παιδες απο την ωρα που εκανε το update σταματησαν να παιζουν τα video στο youtube, δειχνουν οτι φορτωνουν συνεχεια και δεν ξεκινανε. αντιμετωπιζει κανεις αλλος κατι παρομοιο? Μήπως κάποιο πρόσθετο σου δημιουργεί θέμα; Βγάζε ένα ένα ότι έχεις και τσέκαρε μπας και.
harrisxr650 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 τα εχω βγαλει ολα..τα ιδια κανει..
Invader Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Μια χαρά εδώ και αισθητή διαφορά στην ταχύτητα(προς το καλύτερο).Μήπως να το ρίξεις πάλι από πάνω;
gregdel Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Επιβεβαιώνω και εγώ ότι παίζει κανονικά (win7 pro 64bit, Firefox Quantum 57.0) 1
micos000 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Και εγώ κανένα πρόβλημα. Πήγαινε Βοήθεια->Επανεκκίνηση με ανενεργά τα πρόσθετα. Αν πάλι τα ίδια κατέβασε το adwcleaner και κάνε έναν έλεγχο και καθαρισμό. Αλλιώς κλείσε πρώτα τον ff και σιγουρέψου ότι στη διαχείριση εργασιών δεν υπάρχει καταχώρηση firefox. Πάτα εκτέλεση (WINDOWS+R) και δώσε %localappdata%\mozilla\Firefox\Profiles\ Πάτα enter και μετέφερε τον φάκελο mplamplampla.default στην επιφάνεια εργασίας. Ξεκίνα πάλι τον ff (θα ξεκινήσει καθαρός σαν μόλις να τον εγκατέστησες) και δες αν τώρα είναι όλα εντάξει.
harrisxr650 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 παιδια ολα οκ, τον ξαναπερασα και ειναι κομπλε τωρα, ευχαριστω για την βοηθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα