Προς το περιεχόμενο

Black friday προσφορες?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη μου το εσβησαν απο τις προσφορες...

Εδω επιτρεπεται να ρωτησω εαν γνωριζετε μαγαζια που να κανουν εκπτωσεις σε νεο hardware σε μια εβδομαδα? Επειδη εχω επικοινωνησει με διαφορα και ολοι μου λενε οχι, σκοπευω να φτιαξω ενα μηχανημα αρκετα ακριβο κ αναρωτιεμαι εαν πρεπει να κοιταξω εξωτερικο.

Ποτε δε καταλαβα γιατι η ερωτηση μου ηταν ΤΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΗ για να μου κλεισουν το θεμα.

Οποιος εχει να προτεινει κατι, im all ears.
Ty

Δημοσ.

Εκεί που έκανες την ερώτηση σου δεν ήταν το σωστό μέρος για να γίνει, γι αυτό στην σβήσανε.

Όσο για αυτό που ρωτάς, απλά περίμενε μια εβδομάδα και θα δεις. Ό,τι ξέρεις, ξέρουμε.

Δημοσ.

Εδω με ειπε ο moderator troll και απλα κλεισιμο του thread.. Ξερεις δε γινεται ετσι, κραζοντας οσους δεν ξερουν, η οσους δεν εχουν διαβασει τα παντα πριν ποσταρουν. Εξηγεις στον αλλο. Συνεχιζω να μη καταλαβαινω γτ η ερωτηση μου ειναι παραλογη στην ενοτητα προσφορες (η λογικη λεει πως εκει ρωταω περι black friday, ειναι εξορισμου μερα προσφορων παγκοσμιως).

Ok αλλη ερωτηση, υπαρχει καποιο καλο καταστημα εξωτερικου γενικοτερα (ευρωπαικο)?

Δημοσ.

Μην περιμένεις black friday προσφορές από μικρά καταστήματα (σκρουτζομάγαζα). Στην Ελλάδα θα έχουν "προσφορές" black friday σε Πλαίσιο, Mediamarkt, Public αλλά δεν ξέρουμε κατα πόσο θα είναι καλές προσφορές, αναμένεται να το δούμε. Σοβαρές προσφορές σε hardware θα δεις σίγουρα από μεγάλα καταστήματα του εξωτερικού (π.χ amazon και newegg).

Δημοσ.

Thanks. Amazon uk ειναι πχ μια λυση? Newegg που ειπες νομιζω δεν εχει ευρωπαικο.

Eχει ενα Greece που δεν ειχε παλια το Newegg αλλα δε ξερω τι παιζει. Εχεις ιδεα? Φοβαμαι λιγο μη πεσει κανα τελωνειο.

Δημοσ.

Ναι, όλα τα ευρωπαϊκά amazon (uk, de, fr, es, it) θα έχουν προσφορές black friday. 

Το αμερικάνικο amazon και το newegg στέλνουν στην Ελλάδα αλλά θα πληρώσεις σίγουρα τελωνείο. Το αν θα συμφέρει ή όχι θα πρέπει να το ελέγξεις εσύ μιας που το amazon σου ζητάει να προπληρώσεις και τα έξοδα τελωνείου στο τελικό βήμα της παραγγελίας, δεν ξέρω αν είναι το ίδιο και για newegg.

Δημοσ.

Πολύ γενικά, θα έχει καταπληκτικές προσφορές σε προϊόντα που δεν θα τα έπαιρνες αλλιώς :-)

Σπανίως βρίσκεις προσφορά σε προϊόντα πρώτης γραμμής και εκεί είναι όποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε.

Δημοσ.

Αυτό που βάζει τα κινητά σε μια πυραμίδα είναι ότι πρέπει για να μπουν όλοι μαζί,και να πέσουν πάνω να σπάσουν όλα. :)

Τα προϊόντα πρέπει εκείνη την μέρα να είναι σε αθραυστα κουτιά και να ανοίγουν στο ταμείο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...