White__Dragon Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Η τιποτένια μου καρέκλα σχεδόν διαλύθηκε. Δεν έδωσα σημασία, κάθομαι όπως να 'ναι, και άρχισε να με πονάει η μέση μου. Υπάρχει κάποια οικονομική ανατομική καρέκλα, γύρω στα 100€; Δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα να είναι racing. Άλλωστε, αυτές που είναι, φαίνονται πιο στενές και σαν να σε αναγκάζουν να κάτσεις "προσοχή" (πχ. αυτή). Ενώ αυτή φαίνεται πιο άνετη και τα χερούλια της επίσης. Θα την αγόραζα αν ήταν ανατομική, αλλά μάλλον δεν είναι. Είμαι 1,75 και κάτω από 60 κιλά (προσπαθώ να πάρω βάρος). Δεν ζεσταίνομαι εύκολα, άρα δεν θέλω καρέκλα με δίχτυ. Έχει κάποιος γνώσεις για το θέμα να μου προτίνει κάτι;
Haldol Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Όπως είπες, θέλεις κάποια καρέκλα που να σε στηρίζει σωστά. Οπότε άσε τις "racing" / "gaming" καρέκλες στην άκρη και βρες μία σωστή καρέκλα γραφείου για πολύωρη εργασία. Κυρίως η πρώτη που έδειξες είναι για αμάξι, όχι για γραφείο. Πλαϊνή στήριξη και σφιχτό "πιάσιμο" θέλεις όταν μπαίνεις σε στροφές, όχι όταν πληκτρολογείς.
DigitalElf Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Ikea Markus φιλε μου. Είναι έξω από το budget σου, αλλά πιστεύω πως τα αξίζει τα λεφτά της. 1
White__Dragon Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Ikea Markus φιλε μου. Είναι έξω από το budget σου, αλλά πιστεύω πως τα αξίζει τα λεφτά της. Γιατί να πάρω με δίχτυ, ενώ δεν ζεσταίνομαι; Πιο στιβαρή/σταθερή δεν είναι με κανονική πλάτη; Επίσης, γιατί αυτή μου φαίνεται ότι με αγγαλιάζει περισσότερο από αυτήν που μου έδειξες; Μοιάζει περισσότερο με πολυθρόνα, να κάθομαι και να αράζω όταν θέλω, ενώ αυτή που μου έδειξες, αν ανεβάσω ποτέ κανένα πόδι πάνω, μοιάζει ότι μπορεί να πέσει. Τελικά μάλλον προτιμώ κάτι τέτοιο, αλλά πιο οικονομική και καλή σχέση ποιότητας/τιμής (δεν είναι απαραίτητο να ξαπλώνει, έχω και το κρεβάτι μου πίσω). Δεν έχω TV. Έχω καλή οθόνη H/Y. Ταινίες, anime, games όλα στον H/Y. Γι' αυτό θέλω κάτι που να τα συνδυάζει όλα και να μοιάζει και λίγο με πολυθρόνα. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2017 από White__Dragon
BlueBlood7 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Από το φαίνεται μέχρι το τι εν τέλει προσφέρει υπάρχει μεγάλη απόσταση. 1
Jimys2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Γιατί να πάρω με δίχτυ, ενώ δεν ζεσταίνομαι; Πιο στιβαρή/σταθερή δεν είναι με κανονική πλάτη; Επίσης, γιατί αυτή μου φαίνεται ότι με αγγαλιάζει περισσότερο από αυτήν που μου έδειξες; Μοιάζει περισσότερο με πολυθρόνα, να κάθομαι και να αράζω όταν θέλω, ενώ αυτή που μου έδειξες, αν ανεβάσω ποτέ κανένα πόδι πάνω, μοιάζει ότι μπορεί να πέσει. Τελικά μάλλον προτιμώ κάτι τέτοιο, αλλά πιο οικονομική και καλή σχέση ποιότητας/τιμής (δεν είναι απαραίτητο να ξαπλώνει, έχω και το κρεβάτι μου πίσω). Δεν έχω TV. Έχω καλή οθόνη H/Y. Ταινίες, anime, games όλα στον H/Y. Γι' αυτό θέλω κάτι που να τα συνδυάζει όλα και να μοιάζει και λίγο με πολυθρόνα. Και οι δυο επιλογες που παραθετεις ειναι πραγματικα πεταμενα λεφτα. Η πρωτη στα 50 ευρω θα σε στειλει νοσοκομειο σιγουρα, ενω η 2η στα ~230 ευρω θα σε αφησει αφραγκο και τσαντισμενο. Ακου τον απο πανω.
White__Dragon Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Δηλαδή στην Markus μπορείς να βλέπεις άνετα ταινίες, όπως περίπου σε μια πολυθρόνα; Αν ρίξω το βάρος μου προς τα πίσω δεν πέφτει; Υπάρχει μόνο στο ΙΚΕΑ ή μπορώ να τη βρω και φθηνότερα; Κάτι πιο οικονομικό υπάρχει; Αν όχι, μπορώ να μαζέψω λίγα χρήματα ακόμη και μετά να πάρω. Αλλά, αν είναι να μαζέψω άλλα 80, γιατί όχι 80 + 50 για κάποια σαν την "πολυθρόνα" εδώ; Όμως δεν έχω ιδέα ποιά και για την παραπάνω, στα σχόλια, λένε πως φθείρεται γρήγορα (ό,τι χειρότερο για τόσα χρήματα!) Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2017 από White__Dragon
theo93 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 η markus παλιότερα ειχε παίξει και στα 70ευρο σε μπεζ χρώμα με ikea family card.Δεν ξέρω βέβαια καθε ποτε ανακυκλώνει τις προσφορές του σαν κατάστημα.
Amaretos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δηλαδή στην Markus μπορείς να βλέπεις άνετα ταινίες, όπως περίπου σε μια πολυθρόνα; Αν ρίξω το βάρος μου προς τα πίσω δεν πέφτει; Υπάρχει μόνο στο ΙΚΕΑ ή μπορώ να τη βρω και φθηνότερα; Κάτι πιο οικονομικό υπάρχει; Αν όχι, μπορώ να μαζέψω λίγα χρήματα ακόμη και μετά να πάρω. Αλλά, αν είναι να μαζέψω άλλα 80, γιατί όχι 80 + 50 για κάποια σαν την "πολυθρόνα" εδώ; Όμως δεν έχω ιδέα ποιά και για την παραπάνω, στα σχόλια, λένε πως φθείρεται γρήγορα (ό,τι χειρότερο για τόσα χρήματα!) Και κλειδωνει σε σημειο, και πεφτει πισω οπως λες με το βαρος, διαλεγεις οτι θες. Την εχω και εγω 1 χρονο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος, πηγαινε σε ενα ΙΚΕΑ να την δεις απο κοντα και να κατσεις 1
ss13 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Η μέση οποιαδήποτε καρέκλα και να πάρει θα πονάει ( κάθεσαι άσχημα ή δεν γυμνάζεσαι ) προσπάθησε να περπατάς για να χαλαρώνεις ή να βρεις μια αθλητική ασχολία , μετά σε όποια καρέκλα κι αν καθήσεις δεν θα πονάς , να είσαι σίγουρος , μην πας μόνο για καφέ στα λιονταρακια στο Ηράκλειο
nvnight Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 +1 για την Markus, ts κάνε την υπέρβαση και δε θα ασχοληθείς ξανά..μόνο τα 10 χρόνια εγγύηση αρκούν.. Με τις κινεζιές αλα racing εκτός της χαμηλής ποιότητας υλικών που στη διετία αρχίζουν και διαλύονται και τις μπουκάλες να σταματούν να ανεβοκατεβαίνουν, δεν προσφέρουν εργονομία και άνεση.. Οπτικά είναι όλες πολύ ωραίες, στην πράξη όμως δεν είναι έτσι τα πράγματα 1
White__Dragon Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Με πείσατε! Θα πάω να την δω από κοντά. Αυτή η προσφορά στα 70€ πολύ με ενδιαφέρει. Θα τους ρωτήσω αν θα ξαναμπεί, αν και δεν νομίζω να ξέρουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα