Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πως εγινε αυτο;

γιατι διαβαζα τα σχολια στην ειδηση για το Μοναχο και ειχα πειστει πως μονο με τα win γινεται σοβαρη δουλεια :) :) :)

Υπερυπολογιστής στην ουσία είναι μια πολύ μεγάλη συστοιχία από σέρβερς που συνεργάζονται μεταξύ τους. Άλλο οι σέρβερς και άλλο οι προσωπικοί υπολογιστές που έχει ο καθένας στο γραφείο του.

Δημοσ.

Και το ωραιο ειναι οτι οι Ηπα ειχαν εμπαργκο στην πωληση cpu για υπέρυπολογιστες,  ακριβώς για να μη συμβει αυτο.. 

Αποτέλεσμα : Αναγκάστηκαν να φτιαξουν δικους τους cpu, και το πέτυχαν τελικα νωρίτερα και χωρις να πληρωνουν αλλες χωρες.. 

• Like 2
Δημοσ.
Άμα πέσει δεν γλυτώνει κανείς, μην ανησυχείτε :)

Και τι να μας βρει κομμουνισμός!

Καλύτερα ο χειρότερος καπιταλισμός πάρα ο καλύτερος χουντοκομουνισμος!!!

• Like 1
Δημοσ.

Αλλάξτε μυαλά κομμουνιστες! Κάτι καινούργιο μπορείτε να προτείνετε??

Οι Κινέζοι έγιναν καπιταλιστες και κονομισαν...

Δημοσ.

Νομιζω οτι σε αυτον το συμπαν παντα ο μεγαλυτερος εχει πλεονεκτημα, οικονομια κλιμακος η δεν ξερω πως αλλιως λεγεται παντα ο μεγαλος μαζευει τα περισσοτερα.

Κουμουνιστοφαγε, ο εθνικος διχασμος τελειωσε, ξεκολλα.

• Like 1
Δημοσ.

Αλλάξτε μυαλά κομμουνιστες! Κάτι καινούργιο μπορείτε να προτείνετε??

Οι Κινέζοι έγιναν καπιταλιστες και κονομισαν...

Να είσαι σίγουρος ότι τα κονόμησαν όλοι...

Δημοσ.
Νομιζω οτι σε αυτον το συμπαν παντα ο μεγαλυτερος εχει πλεονεκτημα, οικονομια κλιμακος η δεν ξερω πως αλλιως λεγεται παντα ο μεγαλος μαζευει τα περισσοτερα.Κουμουνιστοφαγε, ο εθνικος διχασμος τελειωσε, ξεκολλα.[/quote. Φίλε εγώ ξεκολλημενος είμαι τα κομμουνιστής δεν λένε να αλλάξουν τους έχει κολλήσει ακόμα η Βάρκιζα... 50 χρόνια τώρα δε βρέθηκαν εκεί στη γνωστή πρεσβεία αφού κατά βάθος γουστάρουν την Αμερική χωρίς αυτή είναι ανύπαρκτο...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ο εθνικος διχασμος τελειωσε, ξεκολλα.

Το Μαξιμου ακουει?

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Έχω απορία πώς μειώθηκαν οι υπερυπολογιστές των ΗΠΑ από τον Ιούνιο ? Τους άφησαν ατάϊστους και ψόφησαν ?

Δεν μειώθηκαν, απλά αυξήθηκαν των άλλων οπότε οι πιο αργοί των ΗΠΑ βγήκαν από την λίστα.
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω να πρέπει να κάνουμε άσχημους συνειρμούς αλλά ας έχουν τουλάχιστον εφαρμογές σε ιατρικό και επιστημονικό επίπεδο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...