gokuthelegend Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 πως εγινε αυτο; γιατι διαβαζα τα σχολια στην ειδηση για το Μοναχο και ειχα πειστει πως μονο με τα win γινεται σοβαρη δουλεια :) Υπερυπολογιστής στην ουσία είναι μια πολύ μεγάλη συστοιχία από σέρβερς που συνεργάζονται μεταξύ τους. Άλλο οι σέρβερς και άλλο οι προσωπικοί υπολογιστές που έχει ο καθένας στο γραφείο του.
apollotonkosmo Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Οτι πιο ουστικο εχω διαβασει σημερα... 2
pcos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Η απολύτως κυρίαρχη καπιταλιστικη χώρα του 21ου αιώνα (μέχρι να πέσει ο καπιταλισμός). fixed
oldnew Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Και το ωραιο ειναι οτι οι Ηπα ειχαν εμπαργκο στην πωληση cpu για υπέρυπολογιστες, ακριβώς για να μη συμβει αυτο.. Αποτέλεσμα : Αναγκάστηκαν να φτιαξουν δικους τους cpu, και το πέτυχαν τελικα νωρίτερα και χωρις να πληρωνουν αλλες χωρες.. 2
koutport Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Άμα πέσει δεν γλυτώνει κανείς, μην ανησυχείτε Και τι να μας βρει κομμουνισμός! Καλύτερα ο χειρότερος καπιταλισμός πάρα ο καλύτερος χουντοκομουνισμος!!! 1
koutport Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Αλλάξτε μυαλά κομμουνιστες! Κάτι καινούργιο μπορείτε να προτείνετε?? Οι Κινέζοι έγιναν καπιταλιστες και κονομισαν...
orck Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Νομιζω οτι σε αυτον το συμπαν παντα ο μεγαλυτερος εχει πλεονεκτημα, οικονομια κλιμακος η δεν ξερω πως αλλιως λεγεται παντα ο μεγαλος μαζευει τα περισσοτερα. Κουμουνιστοφαγε, ο εθνικος διχασμος τελειωσε, ξεκολλα. 1
GiorgosT Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Αλλάξτε μυαλά κομμουνιστες! Κάτι καινούργιο μπορείτε να προτείνετε?? Οι Κινέζοι έγιναν καπιταλιστες και κονομισαν... Να είσαι σίγουρος ότι τα κονόμησαν όλοι...
Dudadidos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Έχω απορία πώς μειώθηκαν οι υπερυπολογιστές των ΗΠΑ από τον Ιούνιο ? Τους άφησαν ατάϊστους και ψόφησαν ?
koutport Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Νομιζω οτι σε αυτον το συμπαν παντα ο μεγαλυτερος εχει πλεονεκτημα, οικονομια κλιμακος η δεν ξερω πως αλλιως λεγεται παντα ο μεγαλος μαζευει τα περισσοτερα.Κουμουνιστοφαγε, ο εθνικος διχασμος τελειωσε, ξεκολλα.[/quote. Φίλε εγώ ξεκολλημενος είμαι τα κομμουνιστής δεν λένε να αλλάξουν τους έχει κολλήσει ακόμα η Βάρκιζα... 50 χρόνια τώρα δε βρέθηκαν εκεί στη γνωστή πρεσβεία αφού κατά βάθος γουστάρουν την Αμερική χωρίς αυτή είναι ανύπαρκτο...
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) ο εθνικος διχασμος τελειωσε, ξεκολλα. Το Μαξιμου ακουει? Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2017 από Επισκέπτης
grayden Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Έχω απορία πώς μειώθηκαν οι υπερυπολογιστές των ΗΠΑ από τον Ιούνιο ? Τους άφησαν ατάϊστους και ψόφησαν ?Δεν μειώθηκαν, απλά αυξήθηκαν των άλλων οπότε οι πιο αργοί των ΗΠΑ βγήκαν από την λίστα. 1
freegr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δεν ξέρω να πρέπει να κάνουμε άσχημους συνειρμούς αλλά ας έχουν τουλάχιστον εφαρμογές σε ιατρικό και επιστημονικό επίπεδο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα