Προς το περιεχόμενο

Dreambox and your own moviesubtitling in your language LIVE!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

geia soy dimip katebasa ayta poy edoses egkatestisa to programa online den mporoysa me allo tropo esteila toys ypotitloys me to programma sto dreambox sto fakelo poy lei to programma alla den mporo na toys do. na soy po ligo ti symbainei. anoigo ton dreambox alla sta plugins den blepo tipota poy na exei sxesi me ypotitloys. kati allo gia na doyme toys ypotitloys prepei na arxisoyme tin taineia apo tin arxi i apo opoidipote simeio mpainoyn oi ypotitloi apla den tairiazoyn me tin taineia?

Δημοσ.

kati allo gia na doyme toys ypotitloys prepei na arxisoyme tin taineia apo tin arxi i apo opoidipote simeio mpainoyn oi ypotitloi apla den tairiazoyn me tin taineia?

Den pezi rolo oi ipotitloi sixronizode opiadipote stigmi

afou den vlepis to plugin sto menu tou dreambox den to exis kani kai egatastasi!!!

drtic-1.4 prota thelis ayto ta dio arxia kane ta upload sto temp fakelo tou dreambox kai meta apo telnet dose ayti tin edoli . /tmp/install

kaneto ayto kai ta leme pali

Δημοσ.

to idio ginetai me to pc file moy tha egkatastiseis to sutitler tha to aneigeis kai tha fortoneis toys ypotitloys tin ora poy ksekina i taineia paizeis ligo ti stigmi poy mpainoyn oi protoi ypotitloi kai meta kathesai kai blepeis tin taineia

Δημοσ.

den mporesa na to katebaso to image poy proteines piga na balo allo kai epatha pali ayto poy eixa pathei kai tin alli fora. den aneigei o dektis. mipos prepei na balo prota diko toys logismiko kai meta kapoi allo?

Δημοσ.

ola ok o dreambox doyleyei alla einai arga gia na asxolitho me toys ypotitloys tha prospathiso ayrio. pantos gia ton filo poy exei karta sto pc einai poly eykolo. Aneigeis to subtitler prin apo to progdvb i opoio programa exeis kai oi ypotitloi bgainoyn mrosta apo tin taineia kanonika synithos xoris na xreiazontai diorthoseis

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...