panaginif Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα σε όλους! Έχω σκοπό στη black friday να αγοράσω μια τηλεόραση 50 ιντσών. Μετά από έρευνα ξεχώρισα αυτές εδώ: SONY KD-49XE7005BAEP SAMSUNG UE50MU6122KXXH Πως τις αξιολογείτε; Πιστεύεται ότι θα υπάρξει έκπτωση σε αυτά τα δύο μοντέλα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
karaLRS Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Ναι θα υπάρξει. Το Black Friday είναι ότι καλύτερο υπάρχει και τα καταστήματα μπαίνουν μέσα από το υστέρημά τους για να μας βοηθήσουν να πάρουμε ηλεκτρονικά προϊόντα 2
lionheart75 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Φίλε μου αντιλαμβάνεσαι ότι η ερώτηση που κάνεις δεν έχει βάση και είναι άτοπη. Που θές να ξέρει ο οποιοδήποτε απο τα μέλη του φόρουμ αν θα παίξουν στα BF τα παραπάνω μοντέλα που παραθέτεις ή αν θα υπάρχει γενικότερα καλή προσφορά σε 4K τηλεόραση στα φετινά BF. Μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε και ο καθένας θέλει να παίξει καλή προσφορά στο μοντέλο που έχει μπανίσει. Στις περισσότερες περιπτώσεις οι εταιρείες / καταστήματα σπρώχνουν τα μοντέλα που δεν φεύγουν στην κανονική φουσκωμένη τιμή τους. Δεν είναι απόλυτο αλλά τις περισσότερες των περιπτώσεων έτσι λειτουργούν. Βασιζόμενος σε αυτό θα έλεγα ότι αν παίξει προσφορά σε 4K τηλεόραση θα παίξει σε curved που δεν τσουλάνε ιδιαίτερα νομίζω, αλλά αυτό είναι η δική μου γνώμη και μόνο χωρίς φυσικά να έχει κάποια βάση. Τι θα ήθελα εγώ; Να παίξει γενναία προσφορά στην 55MU7002 κοντά στα 800 ευρώ αλλά ξέρω ότι ζητάω πολλά... Δεν βγάζουμε άκρη έτσι όπως καταλαβαίνεις...
El Jimador Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Οσο αναφορα τη sony πριν λιγες μερες ειχε πεσει στα 499. Υπαρχει ακομα το θεμα στις προσφορες. Επισης η συγκεκριμενη εχει 200hz ενω η Sony KD-49XE7077 400 hz στα ιδια λεφτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα