Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω την βοήθεια σας. 

2 γραμμές PSTN μέσω κέντρου. Η μια έχει ιντερνετ και στην αλλη θα μπει την δευτερα

Όπως βλέπουμε την κλεμα στο 1 (εκεί που εχει το αυτοκολλητο) έρχεται η γραμμή η κεντρική. Στο 1 πάλι στην πάνω πάνω οριζόντια σειρά φεύγει το μαυρο καλώδιο το οποίο πάει στο κέντρο. Αυτή είναι η κεφαλική γραμμή.

Το θέμα μου ειναι που πρέπει να συνδέσω το ρουτερ για το ιντερνετ

Να το συνδέσω στο 1 εκεί που έρχεται το κεντρικό χοντρο καλώδιο (κοκκινο-μπλε) , να το συνδέσω εκεί που ξεκινάει το μαύρο στην κλεμα πάνω η να βάλω splitter  πριν φτάσει το μαύρο καλώδιο στο κέντρο?

post-209881-0-82734700-1511002846_thumb.jpg

Δημοσ.

Σε πρώτη φάση το καλώδιο της 2η γραμμής ποιο είναι ? αυτο μας νοιαζει την 1η γραμμη την αφηνεις ηρεμη μην γινει καμια βλακεια μετα φανταζομαι σκεφτεσαι πως ακριβως θα ενωσεις τα δυο ιντερνετ μαζι ?

• Like 1
Δημοσ.

Οχι δεν θα ενώσω τα router Μαζι . 2 ξεχωριστές γραμμές ιντερνετ θέλω. Η μια θα ειναι μονο για ένα pc 

Η αλλη θα ειναι για τους άλλους υπολογιστές. 

Εχω ξεγυμνώσει το καλώδιο του router και το έχω πατσάρει εκει που ξεκινάει το μαύρο μαζί  με το μαύρο (αυτο ειναι που καταλήγει στο pots module) Και ειναι η κεφαλική γραμμή

Αναμένω τον ΟΤΕ τώρα να ενεργοποιήσει το dsl αλλά μιλάνε από το πρωί. Πρέπει να έχουν πέσει πολλές γραμμές σήμερα

Δημοσ.

Το αφεντικό δεν είχε πει στον ΟΤΕ ότι έχουμε κέντρο και αντιμετώπισα ένα θεματάκι το οποίο το έλυσα με την τηλεφωνική βοήθεια ενός φίλου.

Ο ΟΤΕ καλώς έστειλε το speedport entry γιατί δεν είχαμε αναφέρει για κέντρο . Το θεμα ειναι οτι το ιντερνετ δουλεψε μια χαρά, το τηλεφωνο σταμάτησε να δουλευει γιατι γύρισαν την τηλεφωνική συνδεση σε ευρυζωνική.

Πηρα τον ΟΤΕ μου ειπαν οτι θα πρεπει να μου στειλουν ενα OXYGEN. Δεν με έχουν πάρει ακόμα . Ετσι από την πόρτα του router Που παει στο sip1 εκανα μια γέφυρα μέσω UTP και το έριξα στο κέντρο εκει που ήταν η γραμμή.

Δουλευει κανονικά τώρα και περιμένουμε το νέο router

Δημοσ.

Τελικά το boss είχε ενημερώσει τον ΟΤΕ για την ύπαρξη Τ/Κ με 2 γραμμές PSTN αλλά του έδωσαν τελικά το speedport αντί να του δώσουν το Oxygen. Τεσπα δεν πειράζει προς το παρόν. Έχω κάνει την γεφύρωση, παίζει κανονικά και τηλέφωνο και ιντερνετ , συγχρονίζουμε στα 7 ενώ η αλλη γραμμή που έχουμε δεν πάει πάνω από 2 με το παλιό το ZTE . Αναμένουμε τώρα τον ΟΤΕ να μας πάρει να δούμε αν θα φέρουν το άλλο router 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...