Perris Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2004 Έχω ένα μικρό προβληματάκι με το word 2003. Όταν κάνω double click σε ένα κείμενο για να το ανοίξει το word μου πετάει το παρακάτω μήνυμα: "The command cannot be performed because a dialog is open. Click OK, and then close open dialog boxes to continue". Μετά από λίγο ανοίγει και το κείμενο κανονικά. Αν ανοίξω το word πρώτα μόνο του και μετά πάω να ανοίξω το κείμενο (είτε κάνοντας open από το menu είτε double click στο αρχείο απο explorer) μου το ανοίγει χωρίς να βγάλει το μήνυμα. Ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό; Έχω δοκιμάσει install - unistall και repair αλλα τίποτα...
wizard Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2004 Η πιο πιθανή απάντηση είναι ότι στο βγάζει επειδή είναι της μαμάς Micro$oft. Τώρα, σοβαρά, αυτό που μου ήρθε στο μυαλό είναι η επιλογή που είχαν και τα παλιότερα office που όταν ξεκίναγες ένα από τα προγράμματά τους σου έβγαζε να διαλέξεις "έναρξη χρήσης της εφαρμογής Word". Για κοίτα μήπως σου πετάει κάτι τέτοιο και δεν το έχεις προσέξει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.