Προς το περιεχόμενο

JVC LT55K870 55" 599€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα!! Μπορεί κάποιος να μου πει την άποψη του για την συγκεκριμένη τν... https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/178113-jvc-lt55k870-55 ψάχνω review κάποια Κριτική και αν πουλιέται κάπου αλλού Αλλά δεν βρίσκω τίποτα μόνο ο κοτσοβολος την έχει?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ πάντως πήρα μία στο black friday (449) και μπορώ να πω ότι για τα λεφτά της είναι πολύ καλή. Είναι υπερπλήρης & smart και από εικόνα μια χαρά ειδικά με netflix που την δοκίμασα (την έχω 2 μέρες).

Θετικά

+ Συνδεσιμότητα: 4 hdmi, 2 usb 2, 1 usb3, wifi, ethernet, optical (για την τιμή είναι super)

+ smart (υποστηρίζει youtube, netflix κλπ) απευθείας Ειδικά στο netflix ο player και το σχετικό buffering time είναι πολύ καλά!

+ έχει app για χρήση του κινητού σαν remote

+ ικανοποιητικός ήχος, δυνατά ηχείά

Αρνητικά

- Νομίζω ότι είναι λίγο glossy η οθόνη, παρόλα αυτά δεν με έχει ενοχλήσει (ακόμα) με 2 ταινίες που την έχω δοκιμάσει και μερικές σειρές. Έχω την αίσθηση ότι μάλλον το παρατηρώ όταν είναι σβηστή...

Έτσι & έτσι

* Είναι λίγο "πλαστικούρα"... Βέβαια αν δεν την παίρνεις αγκαλίτσες είναι οκ! Και επίσης ίσως είναι πλεονέκτημα, γιατί σε σύγκριση με μία 55άρα LG που είχα είναι σχεδόν το μισό βάρος (οπότε την κρεμάς πολύ χαλαρά από τον τοίχο χωρίς τις σχετικές ανασφάλειες) ;-)

ΥΣ: Έχω πάρει και μία ηχόμπαρα LG με optical connection, αλλά δεν μπορώ να την κάνω να παίζει με το tv control. Αν υπάρχει κάποιος τρόπος ας ενημερώσει κανείς!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...