Vasilis T 92 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Ενω πιανω δυνατο σημα 95% στον αποκωδικοποιητή οσες φορες το εχω τσεκαρει τουλαχιστον ξημερωματα αποσο θυμαμαι. μετα οταν κανω περικοπη στο βιντεο στο λαπτοπ με το VideoReDo μετα στο τελος μολις ολοκληρωθει το encoding μου βγαζει αυτο το μηνυμα (βλεπε κατω) και μετα το βιντεο δεν παιζει κανονικα πολλες φορες γτ τι σημβαινει ακριβως τι φταει ο αποκωδικοποιητης???,το σημα της κεραιας απο πανω στην ταρατσα???,η το encoding του προγραμματος????και αλλη μια φορα ενα απογευμα που ετυχε να γυρισω να κοιταξω την ωρα που εγραφε ο αποκωδικοποιητης μια εγγραφη σε καποια σημεια μου εκανε παγώματα αραιά και που http://4.bp.blogspot.com/-aWiXxU8S4vc/VOzO_TguIyI/AAAAAAAAA4c/HHocKEXuM20/s1600/download.jpg για λιγα δευτερολεπτα και μετα επανερχοταν η εικονα κανονικα (το ιδιο συμβαινει και στην τηλεοραση) αλλα δεν μπορουσα να τσεκαρω το σημα εκεινη την στιγμη γτ εγγραφε κατι και δεν ηθελα να χασω καμια φαση.
CheOnWeb Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Είναι θέμα κεραίας ή/και καλωδίωσης (95%) ή του δέκτη του αποκωδικοποιητή. Δεν έχει σχέση με την εγγραφή ή την επεξεργασία.
Vasilis T 92 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Και τι μπορω να κανω για να λυθει το προβλημα???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα