Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σιγα , μη  κατσω να διαβασω 8 σελιδες ποστ .

αλλα τι να λεμε  εσεις στον (Π)ΟΤΕ "το εχετε χασει" εδω και 2 δεκαετιες .... απο τα πεταμενα λεφτα στα 2 εκατομμυρια ISDN της ιντρακομ - κοκκαλη

θυμασαι  ?

τι να θυμασαι . αυτα ειναι για εισαγγελεις . πουληστε φυκια για μεταξωτες κορδελες τωρα και ΔΙΑΤΑΞΤΕ να ερθει η αναπτυξη ...

γυριστε πλευρο ολοι σας

• Απαντ. 295
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δες τι quotαρες στο post #164, το σημείο που λέω για τον ΟΤΕ και την δεσπόζουσα θέση και για το ότι δεν μπορεί να έχει ίδιες τιμές με εναλλακτικούς.

Μου λες να κρατάω μια πισινή γι' αυτό και σου απαντάω ότι ισχύει 100%...

Καταλαβα δεν θες....  οκ δεν πηραζει νομιζω οτι δωσαμε και η δυο της θεσεις μας ,μπορουν η υπόλοιποι  που μας διαβαζουν να βγαλουν τα συμπερασμα τα τους :)

καλη συνεχεια :)

• Super Moderators
Δημοσ.

σιγα , μη  κατσω να διαβασω 8 σελιδες ποστ .

Ούτε καν τα 10 πρώτα posts δεν διάβασες, μιας και στο #8 γράφει πόσο ειναι το upload...

Καταλαβα δεν θες....  οκ δεν πηραζει νομιζω οτι δωσαμε και η δυο της θεσεις μας ,μπορουν η υπόλοιποι  που μας διαβαζουν να βγαλουν τα συμπερασμα τα τους :)

καλη συνεχεια :)

Η Forthnet έχει 300+ εκατ χρέη. Οι 4 τράπεζες που πλέον την ελέγχουν ψάχνουν για στρατηγικό επενδυτή/αγοραστή.

Το να νομίζεις ότι θα συνεχίσει για πάντα να πουλάει μη βιώσιμα πακέτα ενώ έχει ζημιές κάθε χρόνο (πέρσι, 23-24 εκατ και για το 2009-2016 είχε 600 εκατ ζημιές σύνολο) είναι πίστη στο λεφτόδεντρο...

• Like 8
Δημοσ.

Παλι φυκια για μεταξωτες κορδελες πουλαει ο οτε, περιμενω εναμιση χρονο για να μπουν τα νεα καφαο (οπως μου ειχε πει το τσακαλι των πωλησεων ) ποσο μαλλον να παρουν και ρευμα ,θα εχει ληξει το συμβολαιο και θα εχω αλλαξει παροχο.

Δημοσ.

Ούτε καν τα 10 πρώτα posts δεν διάβασες, μιας και στο #8 γράφει πόσο ειναι το upload...

Η Forthnet έχει 300+ εκατ χρέη. Οι 4 τράπεζες που πλέον την ελέγχουν ψάχνουν για στρατηγικό επενδυτή/αγοραστή.

Το να νομίζεις ότι θα συνεχίσει για πάντα να πουλάει μη βιώσιμα πακέτα ενώ έχει ζημιές κάθε χρόνο (πέρσι, 23-24 εκατ και για το 2009-2016 είχε 600 εκατ ζημιές σύνολο) είναι πίστη στο λεφτόδεντρο...

Ελα ηρθα σπιτι αντε να ξεκινισουμε παλι :P

και 1.000.000 να εχει εσυ που ξερεις τι θα γινει ?

τι συμφωνία θα γινει ?

αν θα χαριστουν χρέη?

αν αυτος που θα την παρει θα ζητησει να την παρει με το μισο χρέος ?

αν γινει κομπινα και αλλαξει κατι ?

ουτε τώρα κανεις δεν ξερει τι θα γινει με την forthnet και αυτο στο λεω εγω με 100% σιγουρια γιατι θα ειχε διαρρεύσει .

αυτα που λες δεν ειναι τωρα ειναι 4-5 χρονια που εχει θεμα ,και τι να λεει? αυτος που εχει forthnet εχει θεμα ?

αυτα ολα που λες δεν ειναι υποθεσεις ?

που μπορει να γινουν η να μην γινουν και αν γινουν παλι ειναι σιγουρο οτι η τιμες θα αλλαξουν ?

και η παναθα εχει χρεη και το mega και εσυ και εγω :P

και αντε και γινουν και ολα οπως τα λες παλι κλαιν μαιν εγω εχω καλες τιμες τοσο καιρό ?

Αλήθεια σου λεω  με εχεις μπερδέψει :(

• Super Moderators
Δημοσ.

Και να χαριστούν χρέη, θα συνεχίσει με τιμολογιακή πιλοτική που τα δημιούργησε? Τι νόημα έχει να τα ξαναδημιούργησει?

Ρητορικές ερωτήσεις, δεν χρειάζεται απάντηση.

Τέλος το offtopic από μένα.

Δημοσ.

ουτε τώρα κανεις δεν ξερει τι θα γινει με την forthnet και αυτο στο λεω εγω με 100% σιγουρια γιατι θα ειχε διαρρεύσει .

Τι εννοεις οτι κανεις δε ξερει τι θα γινει;

Ειτε θα βρει αμεσα στρατηγικο επενδυτη, ειτε...αστο.

Δεν χρειαζεται να διαρρευσει κατι. Η ιδια η διοικηση της forthnet εχει δωσει καταληκτικη ημερομηνια για υποβολη δεσμευτικων προσφορων τις 18/12/2017.

Αν δεν καταφερει να βρει επενδυτη εως τοτε, τοτε οι τραπεζες θα κεφαλοποιησουν το ομολογιακο δανειο, θα ελεγξουν το 90% των μετοχων της εταιρειας και θα την διοικησουν με οτι αυτο μπορει να συνεπαγεται για μια καταχρεωμενη και ζημιογονο εταιρεια.

• Like 1
Δημοσ.

Τι εννοεις οτι κανεις δε ξερει τι θα γινει;

Ειτε θα βρει αμεσα στρατηγικο επενδυτη, ειτε...αστο.

Δεν χρειαζεται να διαρρευσει κατι. Η ιδια η διοικηση της forthnet εχει δωσει καταληκτικη ημερομηνια για υποβολη δεσμευτικων προσφορων τις 18/12/2017.

Αν δεν καταφερει να βρει επενδυτη εως τοτε, τοτε αναλαμβανουν οι τραπεζες με οτι αυτο συνεπαγεται.

αρθρο του 2016  για αυτο που λες

http://www.mononews.gr/91170-2/91170

τωρα παμε για 2018 και κατσε εισαι ακομα στα μισα της ταινιας :) που παλι δεν λεει κατι.

Δημοσ.

Και να χαριστούν χρέη, θα συνεχίσει με τιμολογιακή πιλοτική που τα δημιούργησε? Τι νόημα έχει να τα ξαναδημιούργησει?

Ρητορικές ερωτήσεις, δεν χρειάζεται απάντηση.

Τέλος το offtopic από μένα.

αυτο που λες τωρα το υποθέτεις η εχεις καποια ενημέρωση ?

δεν ξερω εσυ που ξερεις πες μου ?

το οτι τα χρεη τα δημιούργησε η τιμολογιακή πολίτικη και οχι αλλοι παράγοντες  που το διαβασες? μπορεις να μου δωσεις ενα λινκ να το δω και εγω ?

Και αν αλλαξει η τιμολογιακή πολίτικη και την φερουν οπως του οτε ,θα παμε ολοι στον οτε αλλα και τοτε με τα λεγομενα σου ο οτε θα ανεβάσει τιμες γιατι  ετσι του λεει  η ΕΕΤΤ.

αυτο το να μιλαμε ετσι στον αερα ειναι ευκολο μπορω να το κανω και εγω αλλα δεν ειναι ετσι, πχ να πω οπως ο τσακας οτι περιμενουμε αραβα μεγαλομετοχο απο τα καταρ που θα τα φτιαξει ολα :(

Δημοσ.

Ο μονος που μιλαει στον αερα εισαι εσυ.

Ενδεικτικο ειναι το γεγονος οτι μιλας για προπερσινα αρθρα, οταν αυτη τη στιγμη υπαρχουν επισημες ανακοινωσεις της εταιρειας.

Επισης αυτο που λεει το αρθρο που ποσταρες εχει ηδη συμβει (να οριστει δηλαδη ανεξαρτητος επιτροπος ως στρατηγος της εταιρειας εκ μερους των τραπεζων). Αλλα προφανως ουτε αυτο το γνωριζεις γιαυτο και σου φαινεται οτι αυτο το αρθρο ειναι ενδειξη φημολογιας ενω στην ουσια λεει οτι ακριβως εχει συμβει ηδη...

Δημοσ.

Ο μονος που μιλαει στον αερα εισαι εσυ.

Ενδεικτικο ειναι το γεγονος οτι μιλας για προπερσινα αρθρα, οταν αυτη τη στιγμη υπαρχουν επισημες ανακοινωσεις της εταιρειας.

Επισης αυτο που λεει το αρθρο που ποσταρες εχει ηδη συμβει (να οριστει δηλαδη ανεξαρτητος επιτροπος ως στρατηγος της εταιρειας εκ μερους των τραπεζων). Αλλα προφανως ουτε αυτο το γνωριζεις γιαυτο και σου φαινεται οτι αυτο το αρθρο ειναι ενδειξη φημολογιας...

Εγω φιλε μου σιγουρα μιλαω στον αερα και το ξερω εσυ που δεν μιλας μπορεις να μας πεις τι θα γινει ?

1) με την forthnet

2)  τιμολογιακή πολίτικη

Δημοσ.

Εγω φιλε μου σιγουρα μιλαω στον αερα και το ξερω εσυ που δεν μιλας μπορεις να μας πεις τι θα γινει ?

1) με την forthnet

2)  τιμολογιακή πολίτικη

Στο ποστ #188 σου εχω γραψει τι θα γινει οχι απο υποθεσεις δικες μου ή αρθρα, αλλα απο αυτα που ανακοινωνει η ιδια η εταιρεια.

Λυπαμαι, αλλα δεν μπορω να σου δωσω καποια περαιτερω πληροφορηση. Την υποθετικη πληροφορηση βασισμενη στην ημιμαθεια την αφηνω σε σενα.

Στα του θεματος τωρα:

Εαν καταλαβα καλα ο ΟΤΕ εδωσε επωνυμια "Cosmote Fiber" στο FTTC; Αν οντως ισχυει αυτο, τοτε δεν ξερω αν μιλαμε για παραπλανηση η οχι... Ηξερα οτι οι τηλεφωνητες που πουλαγανε πακετα VDSL το βαφτιζανε "οπτικη ινα" αλλα αυτο ηταν ανεπισημο. Τωρα το να ονομαζουμε Fiber το Vectoring σε επιπεδο branding προιοντος, προκαλει τουλαχιστον συγχυση. Και με δεδομενο οτι ο λαος δεν ειναι ιδιαιτερα εξοικειωμενος με τα ακρωνυμια και τις νεες τεχνολογιες, σιγουρα ειναι αρκετοι αυτοι που θα την πατησουν νομιζοντας οτι το fiber τερματιζει σπιτι τους...

Δημοσ.

Στο ποστ #188 σου εχω γραψει τι θα γινει οχι απο υποθεσεις δικες μου ή αρθρα, αλλα απο αυτα που ανακοινωνει η ιδια η εταιρεια.

Λυπαμαι, αλλα δεν μπορω να σου δωσω καποια περαιτερω πληροφορηση. Την υποθετικη πληροφορηση βασισμενη στην ημιμαθεια την αφηνω σε σενα.

Στα του θεματος τωρα:

Εαν καταλαβα καλα ο ΟΤΕ εδωσε επωνυμια "Cosmote Fiber" στο FTTC; Αν οντως ισχυει αυτο, τοτε δεν ξερω αν μιλαμε για παραπλανηση η οχι... Ηξερα οτι οι τηλεφωνητες που πουλαγανε πακετα VDSL το βαφτιζανε "οπτικη ινα" αλλα αυτο ηταν ανεπισημο. Τωρα το να ονομαζουμε Fiber το Vectoring σε επιπεδο branding προιοντος, προκαλει τουλαχιστον συγχυση. Και με δεδομενο οτι ο λαος δεν ειναι ιδιαιτερα εξοικειωμενος με τα ακρωνυμια και τις νεες τεχνολογιες, σιγουρα ειναι αρκετοι αυτοι που θα την πατησουν νομιζοντας οτι το fiber τερματιζει σπιτι τους...

Στο ποστ 188 κανεις υποθεσεις το τι θα γινει ,τώρα για την ημιμάθεια στην επιστέφω στα μουτρα

τωρα μπορουμε να παμε στα του θεματος αν θες

Δημοσ.

49.50 euro/100αρα

59,50 ευρω/200αρα.

Οι τιμες ισχυουν μονο για φορητοτητα, νεες γραμμες κτλ. 

Για οσους εχουν ΗΔΗ vdsl (DP) και θελουν να παρουν αυτα τα πακετα οι τιμες ειναι 61,50 και 71,50 αντιστοιχα... 

• Like 4
Δημοσ.

Αν ερμηνευες ως υποθεσεις τις ανακοινωσεις τις εταιρειας τοτε υπαρχει προβλημα.

Την ημιμαθεια ειναι λογικο να μου την επιστρεφεις αφου δεν μιλαμε καν για κατι τετοιο αλλα για πληρη αμαθεια.

Για να μην καταχραστω περισσοτερο το τοπικ προσπαθωντας να πεισω για τα γεγονοτα που εχουν ΗΔΗ γινει καποιον κλασσικο τυπο που νομιζει οτι τα ξερει ολα αλλα στο τελος δεν ξερει τιποτα θα αρκεστω στο να υπενθυμισω πως η πληροφορια απεχει 20 ποντους απο τα ματια σου και 2-3 κλικ απο τα δαχτυλα σου. Κανε ενα κοπο διαβασε το πραγμα για το οποιο μιλας και ξαναελα. Καλη συνεχεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...