kifinas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Κάλυψη υπάρχει. Είναι ανακοινωμένη για όλους τους παρόχους τι διεκδίκησαν και πήραν στα πλαίσια του έργου vectoring. Και εμένα η περιοχή μου θα είναι εκτός για τα επόμενα 2 χρόνια. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θέλω να έχουν στις υπόλοιπες περιοχές. 1
JohnTehGreek Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Σε τι περιοχη εισαι? Γιατι εγω στο κεντρο της αθηνας (κοντα σε ευελπιδων, εφετειο) στην περιοχη γκυζη, και γενικα οι γυρω περιοχες οχι vdsl δεν εχουμε παλευουμε και να κρατησουμε μια φυσιολογικη ταχυτητα στο Αdsl. Και οταν λεω οτι δεν εχουμε τιποτα εννοω πως δεν εχουν καν αρχισει να σκαβουν ωστε να περασουν οπτικη ινα. Ουτε ρε παιδι μου ετσι εναν δρομο εστω 50μ, για το γαμωτο.. Καλώς ήρθες στο Κλαμπ του κέντρου της Αθήνας, για να γινόμαστε πολλοί. Μια από τα ίδια κοντά Κυψέλη. Βέβαια εδώ υπάρχει μαι κινητικότητα, περνάνε οπτικές και έχουν φτιάξει βάσεις για νέες καμπίνες αλλά είναι τα ζώα μου αργά οι τύποι... 1
ikaruga24 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Καλώς ήρθες στο Κλαμπ του κέντρου της Αθήνας, για να γινόμαστε πολλοί. Μια από τα ίδια κοντά Κυψέλη. Βέβαια εδώ υπάρχει μαι κινητικότητα, περνάνε οπτικές και έχουν φτιάξει βάσεις για νέες καμπίνες αλλά είναι τα ζώα μου αργά οι τύποι... Τα παράπονα στους δήμους παιδιά. Είναι ο κατεξοχήν βραχνάς που τίποτα δεν περνάει για να γίνει σχετικά γρήγορα στην Ελλάδα. Ειδικά δε εκεί Αθήνα και εδώ Θεσσαλονίκη οι δήμοι είναι μέγιστοι σταματητές όποιων πραγματικών εξελίξεων. 1
afterhours Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 σε ορισμένες περιπτώσεις φίλων μου η διαφορά τιμής ήταν 5 ευρώ και οταν βάλανε την 30άρα πάθανε πλάκα. Ειναι οντως απολαυση η vdsl..εγω εχω 50αρα... να κατεβαζεις στο background αρχειο με 3Μbyte/sec και το youtube να πηγαινει νερακι ακουγωντας την αγαπημενη σου μουσικη χαλαρωνοντας.
JohnTehGreek Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Τα παράπονα στους δήμους παιδιά. Είναι ο κατεξοχήν βραχνάς που τίποτα δεν περνάει για να γίνει σχετικά γρήγορα στην Ελλάδα. Ειδικά δε εκεί Αθήνα και εδώ Θεσσαλονίκη οι δήμοι είναι μέγιστοι σταματητές όποιων πραγματικών εξελίξεων. Δεν βλέπω και ιδιαίτερη ταχύτητα σε κάποιον άλλο δήμο εκτός Αθήνας - Θεσσαλονίκης Πιστεύω ότι απλά κοιτάνε πρώτα τις περιοχές που θα έχουν το μεγαλύτερο κέρδος και τις άλλες (Όπως ο Δ. Αθηναίων) τις έχουν προγραμματίσει για κάποια στιγμή στο μακρινό μέλλον. Γιαυτό ας πούμε Νότια και Βόρεια προάστια είχαν VDSL από το 2014 - 2015 Ειναι οντως απολαυση η vdsl..εγω εχω 50αρα... να κατεβαζεις στο background αρχειο με 3Μbyte/sec και το youtube να πηγαινει νερακι ακουγωντας την αγαπημενη σου μουσικη χαλαρωνοντας. 3Mbyte με 50αρα; Αρκετά χαμηλό μου ακούγεται... Ένας φίλος με 50αρα συνήθως κατέβαζε με 5-6 Mbyte/sec Πάντως είναι όντως απόλαυση, δεν χρειάζεται να είχες ποτέ για να το καταλάβεις. Μόνο τα ζόρια που έχει κάποιος με μια Adsl αρκούν για να καταλάβεις τι απόλαυση θα ήταν αν έπιανες 5 φορές αυτήν την ταχύτητα. 1
nio15 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Καλώς ήρθες στο Κλαμπ του κέντρου της Αθήνας, για να γινόμαστε πολλοί. Μια από τα ίδια κοντά Κυψέλη. Βέβαια εδώ υπάρχει μαι κινητικότητα, περνάνε οπτικές και έχουν φτιάξει βάσεις για νέες καμπίνες αλλά είναι τα ζώα μου αργά οι τύποι... Καλως σας βρηκα λοιπον....χαχαχαχαχα Τουλαχιστον εκει κατι παει να γινει σιγα σιγα. Τυχεροι ειστε. Εδω οχι βασεις δεν εχουν περασει, μα τον θεο πιστευω οτι ουτε σχεδια δεν πρεπει να εχουν ακομα..... Εντωμεταξυ μπηκα στο site της inalan, και ειδα οτι στα μελλοντικα σχεδια ειναι να ερθουν προς την περιοχη μου αλλα ελα που, τουλαχιστον ετσι δειχνει στον χαρτη, που τα σχεδια - ορια σταματανε 3 στενα πανω απο το σπιτι μου... Πραγματικα μου ερχετε να κλαψω....
GeorgeSmirlis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Η κ@υλα οταν συνδέθηκε πρώτη φορά στο σπίτι μου το vdsl δεν περιγράφεται. . Το adsl πρέπει κάποια στιγμή να κοπεί τελείως και να δωθεί δωρεάν αναβάθμιση σε όλους έστω 30/3 vdsl. Είναι ντροπή πια. Καλως σας βρηκα λοιπον....χαχαχαχαχα Τουλαχιστον εκει κατι παει να γινει σιγα σιγα. Τυχεροι ειστε. Εδω οχι βασεις δεν εχουν περασει, μα τον θεο πιστευω οτι ουτε σχεδια δεν πρεπει να εχουν ακομα..... Εντωμεταξυ μπηκα στο site της inalan, και ειδα οτι στα μελλοντικα σχεδια ειναι να ερθουν προς την περιοχη μου αλλα ελα που, τουλαχιστον ετσι δειχνει στον χαρτη, που τα σχεδια - ορια σταματανε 3 στενα πανω απο το σπιτι μου... Πραγματικα μου ερχετε να κλαψω.... Κακά τα ψέματα στην Θεσσαλονίκη η κάλυψη είναι σχεδόν μηδενικη.
JohnTehGreek Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Εντωμεταξυ μπηκα στο site της inalan, και ειδα οτι στα μελλοντικα σχεδια ειναι να ερθουν προς την περιοχη μου αλλα ελα που, τουλαχιστον ετσι δειχνει στον χαρτη, που τα σχεδια - ορια σταματανε 3 στενα πανω απο το σπιτι μου... Πραγματικα μου ερχετε να κλαψω.... Είμαι ακρετά σίγουρος ότι η Inalan καλύπτει και πελάτες σε απόσταση κάποιων μέτρων (200 νομίζω) από τις περιοχές κάλυψης. Άρα αν όντως τα όρια είναι 3 στενά πάνω από το σπίτι σου θα σε καλύψουν κανονικά. Μόλις ολοκληρωθεί βέβαια γιατί και η Inalan είναι επίσης τα ζώα μου αργά (που σε αυτούς δικαιολογείται λόγο μεγέθους). 1
afterhours Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δεν βλέπω και ιδιαίτερη ταχύτητα σε κάποιον άλλο δήμο εκτός Αθήνας - Θεσσαλονίκης Πιστεύω ότι απλά κοιτάνε πρώτα τις περιοχές που θα έχουν το μεγαλύτερο κέρδος και τις άλλες (Όπως ο Δ. Αθηναίων) τις έχουν προγραμματίσει για κάποια στιγμή στο μακρινό μέλλον. Γιαυτό ας πούμε Νότια και Βόρεια προάστια είχαν VDSL από το 2014 - 2015 3Mbyte με 50αρα; Αρκετά χαμηλό μου ακούγεται... Ένας φίλος με 50αρα συνήθως κατέβαζε με 5-6 Mbyte/sec Πάντως είναι όντως απόλαυση, δεν χρειάζεται να είχες ποτέ για να το καταλάβεις. Μόνο τα ζόρια που έχει κάποιος με μια Adsl αρκούν για να καταλάβεις τι απόλαυση θα ήταν αν έπιανες 5 φορές αυτήν την ταχύτητα. Με τοσο κατεβαζω και εγω απο ιδιωτικα site...5.6 Mbyte/sec.....απο δημοσια site μην περιμενεις ταχυτητες.
nio15 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Είμαι ακρετά σίγουρος ότι η Inalan καλύπτει και πελάτες σε απόσταση κάποιων μέτρων (200 νομίζω) από τις περιοχές κάλυψης. Άρα αν όντως τα όρια είναι 3 στενά πάνω από το σπίτι σου θα σε καλύψουν κανονικά. Μόλις ολοκληρωθεί βέβαια γιατί και η Inalan είναι επίσης τα ζώα μου αργά (που σε αυτούς δικαιολογείται λόγο μεγέθους). Με πηραν εχτες τηλεφωνο απο την Inalan για να με ενημερωσουν σχετικα με το κομματι αυτο. (Τους ειχα στειλει μνμ εγω) Μου ειπαν οντως αυτο που λες και εσυ οτι οταν ερθει και γινουν τα εργα θα μπορω και εγω να βαλω συνδεση. Στο αλλο κομματι τωρα μου εξηγησαν οτι ενω προχωραει κανονικα το ολο project για να αρχισουν να σκαβουν και λοιπα του καθυστερει και εχουν θεματα με τον δημο. Και να σου πω κατι??? ΝΑΙ τους πιστευω. Ειμαι 1000000% σιγουρος οτι αυτοι δημιουργουνε παρα πολλα θεματα στις εταιρειες (ΟΤΕ, VODAFONE, WIND, INALAN κλπ) και οτι ενω μπορει να θελουν να κανουν κατι να τους βγαζουν την πιστη Και δεν εχω λογο να μην τους πιστεψω...Στην Ελλαδα ζουμε. Να μην παρει την μιζα του ο καθε δημαρχακος, αντιδημαρχακος και λοιποι...? Η καθε πικραμενος 60χρονος που δεν κανει τπτ αλλο απο το να βλεπει φωτογραφιες στο google αντε και κανα youtube στο τσακιρ κεφι και γενικαε ειναι κατα της τεχνολογιας και της προοδου και σου λεει εγς μια χαρα ειμαι με τα 8 και τα 10mbps τι να τα κανουμε τα παραπανω...? Οποτε περιμενετε να παμε μπροστα και να γινουν εργα...? 1
SeXBOX Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Κανένα νέο; Να έγινε πουθενά διαθέσιμο; Link Status Up Modulation Type VDSL2 Actual Rate(Up/Down) 2494/24018 kbps Attainable Rate(Up/Down) 6289/23236 kbps Απλά τραγικοί.... σκέφτομαι καταγγελία ΕΕΤΤ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα