Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ThReSh

Το ότ μια εταιρεία όπως π.χ. η Wind έκανε αύξηση δεν σημαίνει ότι συμφωνώ! Αυτές οι αυξήσεις είναι το λιγότερο ΤΡΑΓΙΚΕΣ και ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ! Μην πάμε όμως να δικαιολογήσουμε την εκμετάλλευση του ενός μέσω μιας η****ας κίνησης του άλλου που προσπαθεί με το τίποτα (αναλογικά με αυτό που προσφέρει πάντα σε υπηρεσίες και επενδύσεις) να βγάλει κέρδος!

• Like 1
  • Απαντ. 295
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Απλά το ανέφερα για να δούμε τις βιώσιμες πλέον τιμές που θα έχουν Voda/Wind από την στιγμή που έβαλαν το χέρι στην τσέπη για επενδύσεις "last mile".

Αν δεις και τις τιμές χονδρικής των Voda/Wind στις περιοχές που ανέλαβαν να βάλουν αυτές ΚΑΦΑΟ, θα παρατηρήσεις ότι είναι παρόμοιες αν όχι ίδιες με του ΟΤΕ.

Δημοσ.

Απλά αναφέρω ότι είμαι χρήστης Cosmote (βασικό νούμερο!) στην κινητή και στην σταθερή στο ένα σπίτι έχω 150/100mbps FTTH Forthnet (εδώ και αρκετά χρόνια και μάλιστα είμασταν το πρώτο σπίτι ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ!!) με απεριόριστα σταθερά,12 ώρες κινητά με 30€ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ και στο άλλο σπίτι που δυστυχώς δεν υποστηρίζεται η FTTH έχω VDSL 50/5MBPS, με απεριόριστα σταθερά,12 ώρες κινητά και Nova Family Pack με 37€!

1. Η καραμέλα ότι δεν μπορεί να ρίξει τις τιμές κ.α.! Αν λοιπόν ΔΕΝ ήθελε να έχει αυτό το πρόβλημα ας μην αναλάμβανε πριν αρκετά χρόνια την "διαχείριση" του ΔΗΜΟΣΙΟΥ δικτύου αλλά φυσικά δεν το έκανε για να είναι ο απόλυτος "άρχοντας" στα πάντα.....να παίρνει και ενοίκιο από τους παρόχους, να συνδέει όποτε θέλει χρήστες από άλλους παρόχους, να φτιάχνει όποτε θέλει ζημιές κ.α.! Αν είναι μάγκας ας μην "έπαιρνε αυτή την ευθύνη" και να υπήρχε μια εταιρεία από το κράτος (ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ) που θα τα ρύθμιζε αυτά. Αλλά όχι....και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο!

2. Αν θέλει να ρίξει τις τιμές ας ρίξει και τις τιμές χονδρικής....!(Σιγά μην το κάνει!)

3.Ας αφήσει τα ηλίθια κόλπα μάρκετινγκ περί VDSL-FIBER και ας κάνει κάτι πιο ουσιαστικό γιατί αυτό είναι παραπλάνηση!

4.Μην μου μιλάτε για επενδύσεις όταν τόοοοοοοοοοοσα χρόνια ήταν η μοναδική εταιρεία που εισέπραττε ΜΟΝΟ και τα τελευταία χρόνια θυμήθηκε να κουνήσει λίγο τον....γλουτό της!

5.Στην κινητή πραγματικά ΔΕΝ έχει αντίπαλο και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ κάνει επενδύσεις!Στην τηλεόραση....κι εκεί πάει πολύ καλά και μπράβο! Στην σταθερή συνεχίζει και κοροϊδεύει τον κόσμο!

6.Για το ότι η Forthnet θα κλείσει και οτιδήποτε άλλο......με τα ΘΑ δεν σώθηκε κανείς!!!Εδώ και τόοοοοσα χρόνια απολαμβάνω πραγματικό FTTH (4 χρόνια!!!) με ελάχιστα χρήματα και όσον αφορά στο άλλο σπίτι αν βάλεις κι εκεί τα λεφτά που έχω γλυτώσει κάθε μήνα ΧΩΡΙΣ να έχω ποιοτικά τεχνικά προβλήματα......συν τα προηγούμενα χρόνια.........ε εντάξει.....με τα ΘΑ λοιπόν μέχρι ΤΩΡΑ θα είχα φτάσει να έχω πληρώσει ΣΥΝΟΛΙΚΆ ένα ετήσιο εισόδημα (το λιγότερο)!!! Συγγνώμη αλλά εμένα ΔΕΝ μου περισσεύει!!!!

+1000000000000 Απο εμενα :)

Εγω εχω δυο γραμμες στην μια forthnet και στην αλλη οτε, παντα ο ote για τα ιδια πραγματα μου εβγαζε το πετσι αλλα ειχε μια λειτουργια που η αλλοι δεν την ειχαν και δεν την εχουν ακομα ( Παλμος στην γραμμη για κερματοτηλεφωνα ) και ετσι αναγκαστικά ειχα οτε , ο λογαριασμος 2 φορες πανω ,τωρα ποια που δεν εχω θεμα με το κερματοτηλεφωνο απο τα 120 ευρω πηγα στα 48 για τι ιδια πραγματα :( οταν εκανα αιτηση να φυγω με πηραν βραδυ κυριακης και μου εδωσαν μια επιταγη 120 ευρω και ενα τηλεφωνο αλλα και παλι τους ειπα οχι :P

Και να πω και κατι αλλο, αντε και να παει πατο η forthnet παλι καπου αλλου θα παμε με καλυτερες τιμες απο τον οτε.

Υ.γ σε εφαγα εγω με τα 37 εχω και το NS1 για τα ντεμπι  ;)

• Like 2
Δημοσ.

"100 και 200 Mbps κάτι που σύμφωνα με πληροφορίες μας θα γίνει τη Δευτέρα"

Για διάβασε λίγο καλύτερα το άρθρο.

Τι λέει το άρθρο;  Το θέμα είναι τι λέει στην σελίδα για τα πακέτα που προσφέρονται και δεν υπάρχει τίποτα για 100 και 200 Mbps, παρά μόνο για 30 και 50 Mbps, ίδιες ταχύτητες δηλαδή με VDSL, ότι να ναι!.....

Δες την αντίστοιχη σελίδα της Wind και θα καταλάβεις πως πρέπει να είναι οι σελίδες για την διαθεσιμότητα.

Επίσης η αναζήτηση για περιοχή της Wind είναι 10 κλάσεις ανώτερη από την αντίστοιχη αναζήτηση στην Cosmote!!  Δοκιμάστε αναζήτηση με περιοχή και στις 2 και θα καταλάβετε αμέσως τι εννοώ.

Για να μην παρεξηγηθώ, δεν έχω Wind, αλλά τους βγάζω το καπέλο.

Δημοσ.

Τι λέει το άρθρο;  Το θέμα είναι τι λέει στην σελίδα για τα πακέτα που προσφέρονται και δεν υπάρχει τίποτα για 100 και 200 Mbps, παρά μόνο για 30 και 50 Mbps, ίδιες ταχύτητες δηλαδή με VDSL, ότι να ναι!.....

Δες την αντίστοιχη σελίδα της Wind και θα καταλάβεις πως πρέπει να είναι οι σελίδες για την διαθεσιμότητα.

Επίσης η αναζήτηση για περιοχή της Wind είναι 10 κλάσεις ανώτερη από την αντίστοιχη αναζήτηση στην Cosmote!!  Δοκιμάστε αναζήτηση με περιοχή και στις 2 και θα καταλάβετε αμέσως τι εννοώ.

Για να μην παρεξηγηθώ, δεν έχω Wind, αλλά τους βγάζω το καπέλο.

Αστα... βαζω ΤΚ στην wind και βγαζει ταυτοχρονα 2 πολεις (Δραμα, Ξανθη) και απο κατω υπαρχουν ολα τα χωρια της Δραμας, αλλα η πολη Δραμα, πουθενα... 100 χρονια μπροστα η  wind...  :-D

• Super Moderators
Δημοσ.

Γιατί πάντα δίνουν τόσο λίγο upload?

Για να μην χάσουν πελάτες από ακριβότερα πακέτα. :(

• Super Moderators
Δημοσ.

Όλοι το upload θέλουν?

Αν θα δίνουν όλοι οι πάροχοι το ίδιο? Δυστυχώς ναι, 10% του download. :(

Δημοσ.

μόλις έβαλαν πάντως οπτική στο καφάο μου εριξαν την 24αρα από 17 στα 6mbps. χωρίς να αλλάξει τίποτα από το καφάο ή στο σπίτι έχω τώρα 48 με την 50αρα... η γυφτιά και οι εκβιασμοί του ΟΤΕ δεν παίζονται.

οι τηλεπικοινωνίες του αύριο, μεθαύριο...

Δημοσ.

μόλις έβαλαν πάντως οπτική στο καφάο μου εριξαν την 24αρα από 17 στα 6mbps.

Τα ίδια κάνουν όλες οι εταιρίες δυστυχώς  :fear: 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μόλις έβαλαν πάντως οπτική στο καφάο μου εριξαν την 24αρα από 17 στα 6mbps. χωρίς να αλλάξει τίποτα από το καφάο ή στο σπίτι έχω τώρα 48 με την 50αρα... η γυφτιά και οι εκβιασμοί του ΟΤΕ δεν παίζονται.

οι τηλεπικοινωνίες του αύριο, μεθαύριο...

Εγω με 50αρι vdsl forthnet με το router της forthnet  κλειδώνω στα 47mbps με το router του οτε στην ιδια γραμμη κλειδωνω 49994 :)

γιαυτο εχω αφησει το router του οτε πανω στην γραμμη μου. και καλο ειναι οσοι παιζουν online games να κανουν την γραμμη τους και fast path για μικροτερα ping :P

Επεξ/σία από darkman
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...