Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 295
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δηλαδή, από 49.999 θα κλειδώσω στα 50.000 τώρα που το VDSL μετονομάστηκε σε Fiber;

Αληθεια τωρα;

Το προβλημα ειναι 1 απο τα 49.999 Kbps;

Δημοσ.

Αληθεια τωρα;

Το προβλημα ειναι 1 απο τα 49.999 Kbps;

Trollarei :)

Σε χωριό Τρικάλων τα ίδια παντελάκη μου τα ίδια παντελή μου!! 

Λέει ο Πατέρας μου να ανεβάσει την ταχύτητα στο σπίτι του, παίρνω τηλέφωνο και λέω να το κάνουμε 24άρα αλλα πριν το κάνουμε μπορείτε να δείτε τι ταχύτητα θα πιάνουμε? 4,2 μου λέει, δεν αξίζει να το κάνεις !!

• Super Moderators
Δημοσ.

Κρατα και μια πισινή σε αυτο που λες ,γιατι εγω δεν ειμαι καθολου σιγουρος οτι ετσι ειναι τα πραγματα εδω στο ελλαντα παντα υπαρχει μια δικαιολογια για να μας μαμανε οποτε εχετε το και αυτο στην ακρη του μιαλου σου .

Καμιά πισινή ισχύει 100%...

Δημοσ.

Καμιά πισινή ισχύει 100%...

Εχεις κονε μεσα στις τραπεζες ???? γιατι αυτο το 100% χωρις περιθώριο λαθους σε κατι πρωτη φορά το ακουω και ειδικα σε συμφωνίες αναμεσα σε  παροχους και τραπεζες.

ξερεις εσυ τι θα γινει με σιγουρια ??? 100% φιλε μου ειναι μονο η φοροι και ο θανατος γιαυτο σου λεω κρατα και μια πισινη ;)

Δημοσ.

Μένω Ρουμανία, εδώ και 5 χρόνια υπάρχει 1000αρα ως ανώτερη ταχύτητα, και αυτό όχι στην πρωτεύουσα! Ξεκίνησε στα 13 ευρο μόνο ιντερνέτ και φέτος πληρώνω 8 εύρο... Τσακωθείτε εσείς οι μισοί λένε τους άλλους μισούς ελληναρες... Εγώ σαν Έλληναρας θα ήθελα τουλάχιστον την μισή και ας πλήρωνα και τα διπλάσια... Όχι το 1/10 της ταχύτητας σε 7 πλασια τιμή και αν διαμαρτύρομαι να με κράζουν! Αυτά έπρεπε να είχαν γίνει έξυπνοι πολλά χρόνια τώρα, όχι μέσα στην κρίση!

Δημοσ.

Εμ βέβαια.. τόσα χρόνια, κάποιοι ξεκοκάλισαν όλες τις επιδοτήσεις από την ΕΕ για αναβάθμιση των δικτύων και τώρα απορούμε γιατί.

• Super Moderators
Δημοσ.

Εχεις κονε μεσα στις τραπεζες ???? γιατι αυτο το 100% χωρις περιθώριο λαθους σε κατι πρωτη φορά το ακουω και ειδικα σε συμφωνίες αναμεσα σε  παροχους και τραπεζες.

ξερεις εσυ τι θα γινει με σιγουρια ??? 100% φιλε μου ειναι μονο η φοροι και ο θανατος γιαυτο σου λεω κρατα και μια πισινη ;)

Τι σχέση έχουν οι τράπεζες με την ΕΕΤΤ?

Εμ βέβαια.. τόσα χρόνια, κάποιοι ξεκοκάλισαν όλες τις επιδοτήσεις από την ΕΕ για αναβάθμιση των δικτύων και τώρα απορούμε γιατί.

Τα μόνα που έγιναν με επιδότηση ΕΕ ήταν αυτά του προγράμματος RURAL Broadband.

Δημοσ.

Τι σχέση έχουν οι τράπεζες με την ΕΕΤΤ?

Τα μόνα που έγιναν με επιδότηση ΕΕ ήταν αυτά του προγράμματος RURAL Broadband.

Το κουρασαμε χωρις λογο ,εγω σε ρωταω και αν θες απαντας....... Εχεις εσυ 100% ενημερωση οτι η forthnet θα κλεισει ,θα φαληρησει ,θα ανεβασει τιμες η οτι αλλο ????

και εγω σου απανταω... οχι δεν εχεις, και σιγουρα δεν εχεις 100% ,τωρα ακομα δεν εχω καταλαβει τι θες να μου πεις?

ολα αυτα που λες ειναι "Αν" 100% δεν ειναι τιποτα απο αυτα που μου λες, αν εινα και κανω λαθος δειξε μου τα στοιχεια που εχεις για να μην μιλαμε στον αερα .....

Δημοσ.

Έχω καθαρό 50Mbps με 600 λεπτά προς κινητά και εννοείται απεριόριστα σταθερά με €32/μήνα με Wind...

• Super Moderators
Δημοσ.

Το κουρασαμε χωρις λογο ,εγω σε ρωταω και αν θες απαντας.......

Δες τι quotαρες στο post #164, το σημείο που λέω για τον ΟΤΕ και την δεσπόζουσα θέση και για το ότι δεν μπορεί να έχει ίδιες τιμές με εναλλακτικούς.

Μου λες να κρατάω μια πισινή γι' αυτό και σου απαντάω ότι ισχύει 100%...

Δημοσ.

Ιδιώτες  ανωτερο upload ΑΓΝΩΣΤΟ !

Επιχειρήσεις  ανωτερο upload 5 Mbps !

οποιος πληροφορικαριος φευγει μεταναστης , πρεπει να πηγαινουμε να του σφιγουμε τα χερια και να στηνουμε μια τοπικη γιορτη γιατι ΣΩΝΕΤΑΙ απο τον (Π)ΟΤΕ

• Super Moderators
Δημοσ.

Ιδιώτες  ανωτερο upload ΑΓΝΩΣΤΟ !

Επιχειρήσεις  ανωτερο upload 5 Mbps !

νομιζω οτι οποιος φευγει μεταναστης πρεπει να πηγαινουμε να του σφιγουμε τα χερια και να στηνουμε μια τοπικη γιορτη γιατι ΣΩΝΕΤΑΙ απο τον (Π)ΟΤΕ

Ανάγνωση προηγούμενων posts στο topic, 0...

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...