jazzu4ia Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 5/8 attenuation? Μέσα στο ΚΑΦΑΟ ζεις? ...nope...απλώς, έφερα το καφάο μέσα... ... ...40-45 μέτρα απέχω... 1
darkman Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 "COSMOTE Double Play Fiber 50 XL - 50 Mbps / Απεριόριστα προς σταθερά / 360' προς κινητά / €42,53" Εχω forthnet 50 Mbps / Απεριόριστα προς σταθερά / 720' προς κινητά /Nova family pack+Ns1/ €37,40 Εχετε πολυ πλακα εκει στην cosmote αλλα η παχιες αγγελαδες πεθαναν
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Εχετε πολυ πλακα εκει στην cosmote αλλα η παχιες αγγελαδες πεθαναν Πρώτον για λογους ανταγωνισμού η ΕΕΤΤ δεν επιτρέπει στον ΟΤΕ να έχει ίδιες ή χαμηλότερες τιμές από τους εναλλακτικούς. Δεύτερον, η Forthnet πλέον είναι στα χέρια τραπεζών στις οποίες χρωστάει και ψάχνουν άμεσα για αγοραστή της. 3
Zipcode80 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Με τεχνικους ορους, αυτο ακριβως γινεται σε αυτη την περιπτωση --> Φτιαχνονται αυτα τα δικτυα. Εσυ πως εχεις στο μυαλο σου οτι ενα ADSL δικτυο πρεπει να "φτιαχτει"; Να εχεις αποσταση > 1 χμλ απο τον κομβο και να πιανεις με adsl 24 Mbps; Οχι δεν γινεται (λογω τεχνικων περιορισμων), ουτε προκειται να γινει μεχρι ο ηλιος να ανατειλει απο δυτικα. Χωρις παρεξηγηση, ο ορος του Ελληναρα αναφερεται στην κακια μας συνηθεια να κρινουμε χωρις να γνωριζουμε. Κι αυτο φυσικα δεν περιοριζεται στο συγκεκριμενο θεμα, ειναι καθημερινοτητα μας. Δεν είναι δικιά μου υπόθεση πως πρέπει να φτιαχτεί. Δικιά μου υπόθεση όμως σαν καταναλωτής είναι να έχω ρεαλιστικές προσφορές από τις εταιρείες. Δεν νομίζω πως ανακοίνωσαν ότι "νέες ταχύτητες σε νέα ΚΑΦΑΟ". Αντίθετα ανακοινώνουν ακόμα μεγαλύτερες ταχύτητες σαν δήθεν καινοτομίες ενώ από τις 10 συνδέσεις ίντερνετ στην Ελλάδα μόνο οι 2 λειτουργούν σωστά. Όλα είναι θέμα μάρκετινγκ...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δεν είναι δικιά μου υπόθεση πως πρέπει να φτιαχτεί. Δικιά μου υπόθεση όμως σαν καταναλωτής είναι να έχω ρεαλιστικές προσφορές από τις εταιρείες. Δεν νομίζω πως ανακοίνωσαν ότι "νέες ταχύτητες σε νέα ΚΑΦΑΟ". Αντίθετα ανακοινώνουν ακόμα μεγαλύτερες ταχύτητες σαν δήθεν καινοτομίες ενώ από τις 10 συνδέσεις ίντερνετ στην Ελλάδα μόνο οι 2 λειτουργούν σωστά. Όλα είναι θέμα μάρκετινγκ... Οι ADSL δεν πάνε άλλο, κανείς πάροχος παγκοσμίως δεν δίνει λεφτά για να τις βελτιώσει. Δεν αξίζει, είναι προτιμότερο να τα δώσει για τεχνολογίες που προσφέρουν μεγαλύτερες ταχύτητες...
darkman Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Πρώτον για λογους ανταγωνισμού η ΕΕΤΤ δεν επιτρέπει στον ΟΤΕ να έχει ίδιες ή χαμηλότερες τιμές από τους εναλλακτικούς. Δεύτερον, η Forthnet πλέον είναι στα χέρια τραπεζών στις οποίες χρωστάει και ψάχνουν άμεσα για αγοραστή της. Πρωτον με αφηνει παντελα αδιάφορο τη κανει η cosmote και η καθε cosmote με την ΕΕΤΤ εμενα με ενδιαφερει μονο η τσεπη μου Δευτερον ολοι η ελλαδα ειναι στα χερια τραπεζων δεν ειναι κατι καινουργιο ,αν κλεισει η ανεβασει τιμες εδω ειμαστε και βλεπουμε τι θα κανουμε ,αυτη η καραμελα κραταει χρονια Γενικα εχω μια αδιαφορία :P 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Πρωτον με αφηνει παντελα αδιάφορο τη κανει η cosmote και η καθε cosmote με την ΕΕΤΤ εμενα με ενδιαφερει μονο η τσεπη μου Δευτερον ολοι η ελλαδα ειναι στα χερια τραπεζων δεν ειναι κατι καινουργιο ,αν κλεισει η ανεβασει τιμες εδω ειμαστε και βλεπουμε τι θα κανουμε ,αυτη η καραμελα κραταει χρονια Γενικα εχω μια αδιαφορία :P Αν όμως την πάρει κάποιος και θέλει να είναι οικονομικά βιώσιμος, τις τιμές αυτές δεν θα τις ξαναδείς σύντομα. Αν δεν την πάρει, αργά ή γρήγορα θα πέσει κανόνι από τα αρκετά χρέη που έχει, οπότε και πάλι αυτές τις τιμές δεν θα τις ξαναδείς σύντομα μιας και οι Wind/Voda έβαλαν το χέρι στην τσέπη και δεν τους παίρνει πλέον να πουλάνε κάτω του κόστους (και να τα σύμπληρώνουν από την κινητή)... 2
darkman Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Αν όμως την πάρει κάποιος και θέλει να είναι οικονομικά βιώσιμος, τις τιμές αυτές δεν θα τις ξαναδείς σύντομα. Αν δεν την πάρει, αργά ή γρήγορα θα πέσει κανόνι από τα αρκετά χρέη που έχει, οπότε και πάλι αυτές τις τιμές δεν θα τις ξαναδείς σύντομα μιας και οι Wind/Voda έβαλαν το χέρι στην τσέπη και δεν τους παίρνει πλέον να πουλάνε κάτω του κόστους (και να τα σύμπληρώνουν από την κινητή)... Ολα αυτα που λες ειναι οκ ,αλλα ειναι με το "Αν" αν λοιπον γινουν ετσι και "Αν" ανεβουν η τιμες και "Αν" και ολα τα αλλα τοτε οκ το ξαναβλλεπουμε το θεμα χωρις ομως τα "Αν" Νομιζω οτι η cosmote ειναι ποιο ακριβη απο τους αλλους χωρις κανεναν ουσιαστικο λογο O Παπανδρεου με τα "θα" μας κυβερνουσε 20 χρονια δεν θα εχω και την cosmote με τα "Αν"
Questioner Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Εγώ που έχω aDSL στα 15, δεν έχει έρθει ακόμα το vDSL στην περιοχή μου (είμαι κέντρο ενός πολύ μεγάλου δήμου στην Αττική), θα δω διαφορά; 1
darkman Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Εγώ που έχω aDSL στα 15, δεν έχει έρθει ακόμα το vDSL στην περιοχή μου (είμαι κέντρο ενός πολύ μεγάλου δήμου στην Αττική), θα δω διαφορά; Οχι δεν θα δεις γιατι θα περνεις ακομα απο το αστικο κεντρο για να δεις διαφορα θα πρεπει στο καφαο απο οπου περνεις να μπει η νεα καμπινα του οτε με τις οπτικες ινες που θα το καταλαβεις γιατι θα περνεις και vdsl 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Ολα αυτα που λες ειναι οκ ,αλλα ειναι με το "Αν" αν λοιπον γινουν ετσι και "Αν" ανεβουν η τιμες και "Αν" και ολα τα αλλα τοτε οκ το ξαναβλλεπουμε Τα "ΑΝ" που έγραψα δεν είναι θεωρητικές περιπτώσεις, ή το ένα ή το άλλο θα γίνει, δεν θα αφήσουν οι τράπεζες την Forthnet να τους φεσώνει κι άλλο... Νομιζω οτι η cosmote ειναι ποιο ακριβη απο τους αλλους χωρις κανεναν ουσιαστικο λογο Ο ουσιαστικός λόγος είναι πως η ΕΕΤΤ δεν τον αφήνει. Επειδή ο ΟΤΕ είναι και πάροχος χονδρικής και έχει δεσπόζουσα θέση στην αγορά, απαγορεύεται οι τιμές του να πλησιάζουν αυτές των εναλλακτικών. 1
Questioner Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Οχι δεν θα δεις γιατι θα περνεις ακομα απο το αστικο κεντρο για να δεις διαφορα θα πρεπει στο καφαο απο οπου περνεις να μπει η νεα καμπινα του οτε με τις οπτικες ινες που θα το καταλαβεις γιατι θα περνεις και vdsl Ειρωνικό ήταν το ποστ. Είμαι 20 μέτρα μακριά από την καινούργια καμπίνα του ΟΤΕ η οποία δεν έχει ρευματοδοτηθεί ακόμα και κάθομαι και θαυμάζω την ομορφιά της. Να φανταστείς ότι ούτε ένα γκράφιτι δεν έχει πάνω ακόμα και είναι σίγουρα 4 μήνες τοποθετημένη. 2
darkman Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Ο ουσιαστικός λόγος είναι πως η ΕΕΤΤ δεν τον αφήνει. Επειδή ο ΟΤΕ είναι και πάροχος χονδρικής και έχει δεσπόζουσα θέση στην αγορά, απαγορεύεται οι τιμές του να πλησιάζουν αυτές των εναλλακτικών. Κρατα και μια πισινή σε αυτο που λες ,γιατι εγω δεν ειμαι καθολου σιγουρος οτι ετσι ειναι τα πραγματα εδω στο ελλαντα παντα υπαρχει μια δικαιολογια για να μας μαμανε οποτε εχετε το και αυτο στην ακρη του μιαλου σου . εσενα τι σε ενδιαφερει το τι πληρωνεις? η τι συμφωνίες εχει κανει ο ote ? μπορεις να πεις κοιτα φιλε μου εγω γουσταρω να εχω οτε και ας δινω και κανα φραγκο παραπανω,εκει λοιπον οκ παω πασο
Hetfield Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δεν είναι δικιά μου υπόθεση πως πρέπει να φτιαχτεί. Δικιά μου υπόθεση όμως σαν καταναλωτής είναι να έχω ρεαλιστικές προσφορές από τις εταιρείες. Δεν νομίζω πως ανακοίνωσαν ότι "νέες ταχύτητες σε νέα ΚΑΦΑΟ". Αντίθετα ανακοινώνουν ακόμα μεγαλύτερες ταχύτητες σαν δήθεν καινοτομίες ενώ από τις 10 συνδέσεις ίντερνετ στην Ελλάδα μόνο οι 2 λειτουργούν σωστά. Όλα είναι θέμα μάρκετινγκ... Δεν ειναι δικια σου υποθεση, αλλα το κρινεις παραυτα. Rest my case. Το adsl αυτο ειναι, καλυτερο δεν προκειται να γινει. Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι τοση γκρινια, ειδικα απο την στιγμη που οι συγκεκριμενες προσφορες ειναι αρκετα ρεαλιστικες. Οι ταχυτητες αυτες θα ειναι πραγματικες.
darkman Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Ειρωνικό ήταν το ποστ. Είμαι 20 μέτρα μακριά από την καινούργια καμπίνα του ΟΤΕ η οποία δεν έχει ρευματοδοτηθεί ακόμα και κάθομαι και θαυμάζω την ομορφιά της. Να φανταστείς ότι ούτε ένα γκράφιτι δεν έχει πάνω ακόμα και είναι σίγουρα 4 μήνες τοποθετημένη. Χαχχαχχα σορρυ φιλε μου δεν το καταλαβα :P λογικα ομως εισαι κοντα στο ονειρο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα