Sn4il Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 50αρα με 37,28€, 30αρα 38€. Καποιοι δεν έχουν διδακτορικά φαίνεται.
pogchamp Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δηλαδή ανακοίνωσε την μετονομασία απο vdsl σε fiber; ΟΥΑΟΥ! Κοροϊδεύουν τον κόσμο, ντροπή. Εγώ όταν ακούω fiber σκέφτομαι 1000άρες ταχύτητες όχι 30άρες. 50/50 ας είχαμε και δεν θα είχα κανένα παράπονο. Αλλά αυτό το up to 30 με 3Up είναι απλά γελοίο. 2
alexisnik19911 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 ειναι γελοίοι γενικοτερα οταν λεμε fiber leme FTTH οχι FTTC εξου φυσικα και τα γελοια πακετα 30 /50 1
Zipcode80 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Επειδή βλέπω πολλές αρνητικές απαντήσεις και σχόλια (κλασσικοί Ελληναράδες) να σας ενημερώσω οτι 1. Οι ταχύτητες VDSL 30-50-100-200Mbps θα είναι διαθέσιμες απο τις καμπίνες οπτικών ινών που έχουν ήδη ενεργοποιηθεί εδώ και περίπου 1 μήνα 2. Λόγω της πρόσφατης ενεργοποίησης των καμπινών αυτών ΔΕΝ έχουν μεταφερθεί όλοι οι συνδρομητές στις καμπίνες αυτές και είναι λογικό οι ταχύτητες σύνδεσης να είναι χαμηλές. Μόλις μεταφερθεί ένας συνδρομητής στην καμπίνα η εμπειρία αλλάζει και είναι η μέρα με την νύχτα 3. Δοκιμάστε πρώτα να δείτε πόσο πιάνετε με τις νέες καμπίνες και μετά βγείτε και κράξτε 4. Ακόμα δεν ανακοινώθηκαν τα πακέτα και τα στείλαμε στο διάολο....απλά έλεος. 5. Σε αντίστοιχο site ελληνικό που ασχολείται με το DSL έχουν ήδη ανακοινωθεί οι τιμές χονδρικής για οπτική στο κτήριο και οπτική στον όροφο. Ενημερωθείτε λίγο. 6. Στην αρχή τα πακέτα θα είναι λίγο ακριβά. σε 2-3 χρόνια θα έχουν πέσει οι τιμές και θα έχουν 4πλασιαστεί οι ταχύτητες. Άκου φίλε μου με όλη την καλή διάθεση και χωρίς να θέλω να σε προσβάλω. Τόσα χρόνια μας λένε κάντε συνδέσεις έως 24...και θα σου πω από το 2013 και μετά. Ε ρε φίλε με όποιον και να μιλήσω, σε όποια περιοχή της Ελλάδος και αν είναι, δεν έχει πιάσει ποτέ πάνω από 12. Μα ποτέ όμως... Ακόμα και τώρα που κάποιοι φίλοι μου έχουν βάλει vdsl 30αρια δεν πιάνουν ούτε στη δεκάδα των 20. Γιατί δεν φτιάχνουν αυτά τα δίκτυα?? Δεν μας κοροϊδεύουν λοιπόν??? Μας έχουν σκοτίσει όλοι "είστε μακριά από τον κόμβο " και τα ίδια κουραφέξαλα.Τί στο διάολο όλοι μακριά από τον κόμβο είμαστε? Γιατί λοιπόν μας λες εμάς που κραζουμε "Ελληνάρες " και δεν θεωρείς τον εαυτό σου αφελή που κάθεται και πιστεύει τις ψευτιές τους ? Ας τα ονομάσουν τα πακέτα Αλλιώς...δεν με νοιάζει. Ας μην βάζουν νούμερα. Πες μου βάλε vdsl και όσο πιάνεις φίλε. Ή βάλε απλό ίντερνετ και συρσου 2 ώρες να κατεβάσεις μια σελίδα. Χωρίς παρεξήγηση απλά κάνω εξήγηση 2
Digital-Entity Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=TD90Dx9l_ww&t=41 Αυτον να καλεσω δηλαδη να μου κανει την εγκατασταση; Θα βρισκει το στιγμα φανταζομαι.
Hetfield Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Άκου φίλε μου με όλη την καλή διάθεση και χωρίς να θέλω να σε προσβάλω. Τόσα χρόνια μας λένε κάντε συνδέσεις έως 24...και θα σου πω από το 2013 και μετά. Ε ρε φίλε με όποιον και να μιλήσω, σε όποια περιοχή της Ελλάδος και αν είναι, δεν έχει πιάσει ποτέ πάνω από 12. Μα ποτέ όμως... Ακόμα και τώρα που κάποιοι φίλοι μου έχουν βάλει vdsl 30αρια δεν πιάνουν ούτε στη δεκάδα των 20. Γιατί δεν φτιάχνουν αυτά τα δίκτυα?? Δεν μας κοροϊδεύουν λοιπόν??? Μας έχουν σκοτίσει όλοι "είστε μακριά από τον κόμβο " και τα ίδια κουραφέξαλα.Τί στο διάολο όλοι μακριά από τον κόμβο είμαστε? Γιατί λοιπόν μας λες εμάς που κραζουμε "Ελληνάρες " και δεν θεωρείς τον εαυτό σου αφελή που κάθεται και πιστεύει τις ψευτιές τους ? Ας τα ονομάσουν τα πακέτα Αλλιώς...δεν με νοιάζει. Ας μην βάζουν νούμερα. Πες μου βάλε vdsl και όσο πιάνεις φίλε. Ή βάλε απλό ίντερνετ και συρσου 2 ώρες να κατεβάσεις μια σελίδα. Χωρίς παρεξήγηση απλά κάνω εξήγηση Με τεχνικους ορους, αυτο ακριβως γινεται σε αυτη την περιπτωση --> Φτιαχνονται αυτα τα δικτυα. Εσυ πως εχεις στο μυαλο σου οτι ενα ADSL δικτυο πρεπει να "φτιαχτει"; Να εχεις αποσταση > 1 χμλ απο τον κομβο και να πιανεις με adsl 24 Mbps; Οχι δεν γινεται (λογω τεχνικων περιορισμων), ουτε προκειται να γινει μεχρι ο ηλιος να ανατειλει απο δυτικα. Χωρις παρεξηγηση, ο ορος του Ελληναρα αναφερεται στην κακια μας συνηθεια να κρινουμε χωρις να γνωριζουμε. Κι αυτο φυσικα δεν περιοριζεται στο συγκεκριμενο θεμα, ειναι καθημερινοτητα μας.
BadIronTree Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Γιατί το λένε Fiber αφού είναι VDSL ? 1
Glarobats Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Έχουμε πολλαααααα χρόνια ακόμα μέχρι να δούμε ταχύτητες 50/50 η 100/100. Για την ώρα πάρε ένα 30/3 και ένα 50/5 και ευχαριστημένος να είσαι!
stefanito83 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 ζητήται λίγο upload για call of duty. Μόνο σοβαρές προτάσεις.
jazzu4ia Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 ...ενεργοποιήθηκε το βέκτοριν στις καμπίνες του ποτέ... ...Αθήνα... ...έχω αυτή την παπαριά το zte 168 αλλά τελικιάζει οπότε...... 4
vasdiam Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Εγω έχω δει ταχύτητες στα 24 με vdsl απόσταση απο κάφαο 50 μέτρα αλλα όταν κουμποσαν και άλλοι έπεσε στα 18 , δυκτιο ote πάροχος FORTHNET
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Γιατί το λένε Fiber αφού είναι VDSL ? Γιατί στις περιοχές που έχουν αναλάβει οι Wind και Vodafone έχουν δηλώσει ότι θα υλοποιήσουν σε κάποια ΚΑΦΑΟ τους όχι μόνο VDSL Vectoring αλλά και VPlus και G.Fast και FTTH. Οπότε αν θέλει να πάρει από αυτούς χονδρική ο ΟΤΕ για να παρέχει αντίστοιχες υπηρεσίες/πακέτα θα γίνεται ένας χαμός με τις διαφορετικές υλοποιήσεις, οπότε από ότι φαίνεται έβαλε ένα εύκολο και γενικόλογο "Fiber", δίπλα την ταχύτητα και ξεμπέρδεψε... 2
pogchamp Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 ...ενεργοποιήθηκε το βέκτοριν στις καμπίνες του ποτέ... ...Αθήνα... ...έχω αυτή την παπαριά το zte 168 αλλά τελικιάζει οπότε... vdsl.PNG... 5/8 attenuation? Μέσα στο ΚΑΦΑΟ ζεις? 2
kirileman Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 5/8 attenuation? Μέσα στο ΚΑΦΑΟ ζεις? Για καμιά 200ρια μέτρα το κόβω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα