Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω πακέτο vdsl 50 forthnet Kai Nova me 35 euros ο κλέφτης ΟΤΕ με πήρε τηλέφωνο χτες να μου προτείνει 25 vdsl και χωρίς δορυφορική με τα ίδια χρηματα. Στη συζήτηση κατάλαβε ότι πρόσφερε κάτι πιο αργό και πιο ακριβό και μου είπε καληνύχτα. Στο καλό...

• Like 2
  • Απαντ. 295
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

35Mbps είχα σε street walk στην Αμερική σαν free wifi zone. Γιατί κυρία COSMOTE και κάθε κυρία εταιρία μας λέτε σαν σούπερ ντούπερ επίτευγμα τα 30 Mbps και τόσα χρόνια σας πληρώνουμε τα "εως" 24 πιάνοντας μέχρι 8? Πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει η απάτη τους. Αφού μπορείς να μου δώσεις 30 γιατί δεν μου κάνεις τα "εως" 24 τουλάχιστον 20???

Απατεώνες και ψευτες είναι όλοι τους στην Ελλάδα.

Απαράδεκτοι.

πριν ενα μηνα μπήκε σε λειτουργία το vdsl στην περιοχή μου. λεω ωραία απο τα 7 θα παω κοντά στα 20 χωρίς να πληρώσω vdsl. ξαφνικά η γραμμή στα 3mbps. καλω τεχνικό μου λεει επίτηδες το κάνουν για να βάλεις vdsl. ε τι να εκανα και εγω. 2017 3mbps δεν παλευετε με 3 συσκευες στο ιντερνετ στο σπιτι. τουλάχιστον τωρα εχω 30 οσο μου τάξανε 

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Έχω πακέτο vdsl 50 forthnet Kai Nova me 35 euros ο κλέφτης ΟΤΕ με πήρε τηλέφωνο χτες να μου προτείνει 25 vdsl και χωρίς δορυφορική με τα ίδια χρηματα. Στη συζήτηση κατάλαβε ότι πρόσφερε κάτι πιο αργό και πιο ακριβό και μου είπε καληνύχτα. Στο καλό...

Γι' αυτό έχει τρελά χρέη κι είναι προς πώληση η Forthnet. :P

• Like 4
Δημοσ.

Σέρρες εδώ και πόσα χρόνια.Με 28 ευρώ χωρίς τηλέφωνο και με 34 με τηλέφωνο. 

Και αυτό ειναι και με wifi...με ethernet είναι απλά 100/100.

4fwg9j.jpg

• Like 3
Δημοσ.

Εγώ που έχω vdsl 30ρα και πιάνω 16, θα δω καμια διαφορα; Περιοχή άνω Πατήσια.

Επίσης αυτή την στιγμή πληρώνω 25ε μόνο ιντερνετ. Αν πάω στα 29 ευρώ (το μικρό πακέτο) θα αλλάξει η ταχύτητα σύνδεσης μου;;

Σύμφωνα με το FAQ στη σελίδα της COSMOTE (https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/fiber_optics.html)

5. Έχω ήδη ενεργοποιημένο πρόγραμμα COSMOTE Home Double Play 30 και COSMOTE Home Double Play 50. Ισχύει η «Εγγύηση Πραγματικής Ταχύτητας» για μένα;
Ναι, γιατί όλα τα προγράμματα COSMOTE Home Double Play 30 και COSMOTE Home Double Play 50 μετονομάζονται σε COSMOTE Double Play Fiber 30 και COSMOTE Double Play Fiber 50 αντίστοιχα.

Δημοσ.

Πάντως για τα 200mbps το profile είναι το 30a και για τα 300mbps το 30b οποτε βαστάνε μια πισινή να μάθουμε σίγουρα τι θα δώσει ο κάθε πάροχος για τα 200mbps μιας και το 30a το πιάνουν αρκετά vdsl ρόυτερς.

• Like 1
Δημοσ.

Θέλω να ελπίζω σε μια αύξηση της τάξης των 5 ευρώ/μήνα για την 100αρα όσο αφορά τιμές Cosmote. Δηλαδή γύρω στα 42 ευρώ/μήνα το φθηνότερο πακέτο με απεριόριστα σταθερά και 30' λεπτά κινητά. Δίκαιη τιμή για τα δεδομένα της Ελλάδας. Σε διαφορετική περίπτωση αναμονή μέχρι να έχουμε κάποια προσφορά. Ανανέωσα το καλοκαίρι 50αρα L στα 35,5 το μήνα και δεν διατίθεμαι να δίνω 15 ευρώ παραπάνω το δίμηνο για 100αρα. Καλά είναι και τα 50mbps. Πριν 2 χρόνια ακόμα έπαιζα με 5-7...

Δημοσ.

πριν ενα μηνα μπήκε σε λειτουργία το vdsl στην περιοχή μου. λεω ωραία απο τα 7 θα παω κοντά στα 20 χωρίς να πληρώσω vdsl. ξαφνικά η γραμμή στα 3mbps. καλω τεχνικό μου λεει επίτηδες το κάνουν για να βάλεις vdsl. ε τι να εκανα και εγω. 2017 3mbps δεν παλευετε με 3 συσκευες στο ιντερνετ στο σπιτι. τουλάχιστον τωρα εχω 30 οσο μου τάξανε 

Θα γινει migration...τα adsl προφιλ θα παιξουν απο καμπινα συντομα.... αυτο ομως προυποθετει καταργηση της pstn τηλεφωνιας απο τα κεντρα προχωραει παντως με ρυθμους ανω του μεσου ευρωπαικου ορου σε αναλογα project ολα ειναι υπο μετρηση με kpi's .

• Super Moderators
Δημοσ.

Θέλω να ελπίζω σε μια αύξηση της τάξης των 5 ευρώ/μήνα για την 100αρα όσο αφορά τιμές Cosmote. Δηλαδή γύρω στα 42 ευρώ/μήνα το φθηνότερο πακέτο με απεριόριστα σταθερά και 30' λεπτά κινητά. Δίκαιη τιμή για τα δεδομένα της Ελλάδας. Σε διαφορετική περίπτωση αναμονή μέχρι να έχουμε κάποια προσφορά. Ανανέωσα το καλοκαίρι 50αρα L στα 35,5 το μήνα και δεν διατίθεμαι να δίνω 15 ευρώ παραπάνω το δίμηνο για 100αρα. Καλά είναι και τα 50mbps. Πριν 2 χρόνια ακόμα έπαιζα με 5-7...

Ακούγεται ότι θα είναι 45.5 euro για το 100αρι και 59.5 για το 200αρι, double play με απεριόριστα αστικά/υπεραστικά και δωρεάν Χ λεπτά προς κινητά ασφαλώς.

• Like 1
Δημοσ.

Εαν καποιος παιδια εχει 6αρα , και ερθει καινουργιο ΚΑΦΑΟ στα 100 μετρα , δεν πρεπει τουλαχιστον η 6αρα να γινει 24 επειδη για τοσο καποιος πληρωνει? Η δεν ισχυει αυτο?

• Super Moderators
Δημοσ.

Εαν καποιος παιδια εχει 6αρα , και ερθει καινουργιο ΚΑΦΑΟ στα 100 μετρα , δεν πρεπει τουλαχιστον η 6αρα να γινει 24 επειδη για τοσο καποιος πληρωνει? Η δεν ισχυει αυτο?

Πρέπει να είναι σε τρομακτικά προβληματική περιοχή. Στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων θα πρέπει να πάει σε VDSL ("Fiber" πλέον) πακέτο για να παίξει από το καινούριο ΚΑΦΑΟ.

Ασφαλώς μπορεί να επιλέξει VDSL πακέτο από εναλλακτικό πάροχο που μισθώνει πόρτα στο νέο ΚΑΦΑΟ, δεν είναι ανάγκη να πάει στον ΟΤΕ σώνει και καλά...

• Like 1
Δημοσ.

Συγνώμη οπτική ίνα δίχως συμμετρική σύνδεση? Τι 30/3 συνδέσεις είναι αυτές. Αν ήταν 30/30 γιατί όχι. Αλλά ασύμετρη fiber αυτό είναι πρωτάκουστο... 

Δημοσ.

Αλήθεια, το ρούτερ σας δείχνει ότι μπορείτε να πιάσετε 200; Γιατί μας βλέπω για 100ρες τους περισσότερους.

Bρε ας δωσει διαθεσιμοτητα σε 200αρα εκει που ειμαστε ο καθενας και στο ρουτερ θα κολησουμε?Αν δεν φερουν  αγοραζουμε  εμεις,το θεμα ειναι να εχουμε διαθεσιμοτητα το συντομοτερο .

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...