PickleRick Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Επειδή βλέπω πολλές αρνητικές απαντήσεις και σχόλια (κλασσικοί Ελληναράδες) να σας ενημερώσω οτι 1. Οι ταχύτητες VDSL 30-50-100-200Mbps θα είναι διαθέσιμες απο τις καμπίνες οπτικών ινών που έχουν ήδη ενεργοποιηθεί εδώ και περίπου 1 μήνα 2. Λόγω της πρόσφατης ενεργοποίησης των καμπινών αυτών ΔΕΝ έχουν μεταφερθεί όλοι οι συνδρομητές στις καμπίνες αυτές και είναι λογικό οι ταχύτητες σύνδεσης να είναι χαμηλές. Μόλις μεταφερθεί ένας συνδρομητής στην καμπίνα η εμπειρία αλλάζει και είναι η μέρα με την νύχτα 3. Δοκιμάστε πρώτα να δείτε πόσο πιάνετε με τις νέες καμπίνες και μετά βγείτε και κράξτε 4. Ακόμα δεν ανακοινώθηκαν τα πακέτα και τα στείλαμε στο διάολο....απλά έλεος. 5. Σε αντίστοιχο site ελληνικό που ασχολείται με το DSL έχουν ήδη ανακοινωθεί οι τιμές χονδρικής για οπτική στο κτήριο και οπτική στον όροφο. Ενημερωθείτε λίγο. 6. Στην αρχή τα πακέτα θα είναι λίγο ακριβά. σε 2-3 χρόνια θα έχουν πέσει οι τιμές και θα έχουν 4πλασιαστεί οι ταχύτητες. Σε ποιο site αναφέρεσαι φιλε ; Μπορείς να δώσεις ένα link;
notist Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Όταν υπάρχει θέμα για ΟΤΕ-Samsung-Apple γίνεται πάρτυ εδώ.Επειδή δεν έχω καταλάβει τίποτα εγώ που έχω vdsl 30 και πιάνω 29,2 επειδή είμαι πολύ κοντά σε καινούργια καμπίνα του ΟΤΕ,απεριόριστα σταθερά,360 προς κινητά,cosmote tv στα 64€ με τους φόρους και φπα,αν ζητήσω το αντίστοιχο πακέτο τι κερδίζω?Ένα γλειφιτζούρι? Να πάω καλύτερα σε κατάστημα να μου πούνε η και αυτοί δεν θα ξέρουν?
afri Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Επειδή βλέπω πολλές αρνητικές απαντήσεις και σχόλια (κλασσικοί Ελληναράδες) να σας ενημερώσω οτι 1. Οι ταχύτητες VDSL 30-50-100-200Mbps θα είναι διαθέσιμες απο τις καμπίνες οπτικών ινών που έχουν ήδη ενεργοποιηθεί εδώ και περίπου 1 μήνα 2. Λόγω της πρόσφατης ενεργοποίησης των καμπινών αυτών ΔΕΝ έχουν μεταφερθεί όλοι οι συνδρομητές στις καμπίνες αυτές και είναι λογικό οι ταχύτητες σύνδεσης να είναι χαμηλές. Μόλις μεταφερθεί ένας συνδρομητής στην καμπίνα η εμπειρία αλλάζει και είναι η μέρα με την νύχτα 3. Δοκιμάστε πρώτα να δείτε πόσο πιάνετε με τις νέες καμπίνες και μετά βγείτε και κράξτε 4. Ακόμα δεν ανακοινώθηκαν τα πακέτα και τα στείλαμε στο διάολο....απλά έλεος. 5. Σε αντίστοιχο site ελληνικό που ασχολείται με το DSL έχουν ήδη ανακοινωθεί οι τιμές χονδρικής για οπτική στο κτήριο και οπτική στον όροφο. Ενημερωθείτε λίγο. 6. Στην αρχή τα πακέτα θα είναι λίγο ακριβά. σε 2-3 χρόνια θα έχουν πέσει οι τιμές και θα έχουν 4πλασιαστεί οι ταχύτητες. Καλημερα σε ολες και ολους. Εδω και 10+χρονακια εχουμε την πιπιλα εως 24mbps, και πιανουμε απο 6-13 αναλογα με την περιοχη, και αναλογα με την καραμελα των τεχνικων του Οτε(αυτες ειναι οι καλυτερες ταχυτητες που μπορουμε να δωσουμε λογω αποστασης....κτλ). Δεν εχουνε ολοκληρωσει αυτο το κομματι και ερχονται με καινουργια μοδα τον Fiber(παρεπιπτοντως ειναι μεχρι την ΚΑΜΠΙΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!!!!) οπου εχουν σκαψει ολη Αττικη να βαλουν καμπινες, και την εχουν ξανασκαψει για να ερθουν της ΔΕΗ να βαλουν ρευμα για να ολοκληρωθει το εργο(διαβαστε προσεκτικα ολα αυτα γιατι ειναι στοιχεια και οχι του μυαλου του Ελληναρα)! Εκανα αιτηση για 30 VDSL Double play και μετα απο ενα μηνα περιπετειωδης καταστασης(εχουμε ...δεν εχουμε...κολησσε το αιτημα σας..εχουμε πολλες αιτησεις..απειλες απο μερους μου οτι θα φυγω-και μονο τοτε ηρθε δια μαγειας..). Μιλαμε Δημος Αθηναιων ετσι.Στο μεταξυ με περνουν ακομη τηλ.να μου δωσουν την ιδια προσφορα ξανα και ξανα και ενω τους εξηγω οτι αυτο το προγραμα ηδη το εχω. Γιοκ...δεν θελουν να οργανοθουνε ρε φιλε. Για πιους ειναι η φραση Ελληναρες, για μας μονο? 3
kirileman Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Αλήθεια, το ρούτερ σας δείχνει ότι μπορείτε να πιάσετε 200; Γιατί μας βλέπω για 100ρες τους περισσότερους.
Ntinaras Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Αλήθεια, το ρούτερ σας δείχνει ότι μπορείτε να πιάσετε 200; Γιατί μας βλέπω για 100ρες τους περισσότερους. Εμενα εχει attainable ~110 αρα θεωρω πως με vectoring θα ανεβει(?)
notist Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Τα έχουν πειραγμενα τα ρούτερ οι γερμανοί όπως τα VW να δείχνουν 200..ξέρουν αυτοί 2
soteras Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 2017 Ηρακλειο κρητης διπλα στο τει και ο οτε δε μπορει να κανει νεες συνδεσεις γιατι ειναι λεει φουλ Καλα αυτο που το πας να θες να τους λες παρτε τα λεφτα μου και να σου λενε αα περημεντε να κοψει καποιος το τηλεφωνο και οχι μονο διπλα απο τει αλλα και σε κεντρικες περιοχες πιο κεντρο δεν
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Καλα αυτο που το πας να θες να τους λες παρτε τα λεφτα μου και να σου λενε αα περημεντε να κοψει καποιος το τηλεφωνο και οχι μονο διπλα απο τει αλλα και σε κεντρικες περιοχες πιο κεντρο δεν To Hράκλειο Κρήτης το έχει αναλάβει κυρίως η Wind... Αλήθεια, το ρούτερ σας δείχνει ότι μπορείτε να πιάσετε 200; Γιατί μας βλέπω για 100ρες τους περισσότερους. Εμενα εχει attainable ~110 αρα θεωρω πως με vectoring θα ανεβει(?) Στο Adslgr έχουν postάρει κάποιοι vdsl router line stats με ενεργοποιημένο το Vectoring (17a profile), πχ ένας από 71Mbps attainable πήγε 120κάτι. Για το 200αρι λογικά θα δώσουν με 35b profile (Vplus λέγεται?), το οποίο μάλλον θα θέλει καινούρια vdsl routers, πχ νομίζω ότι το δικό μου Draytek 2760Ν δεν υποστηρίζει 35αρι profile.
Hetfield Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Καλημερα σε ολες και ολους. Εδω και 10+χρονακια εχουμε την πιπιλα εως 24mbps, και πιανουμε απο 6-13 αναλογα με την περιοχη, και αναλογα με την καραμελα των τεχνικων του Οτε(αυτες ειναι οι καλυτερες ταχυτητες που μπορουμε να δωσουμε λογω αποστασης....κτλ). Δεν εχουνε ολοκληρωσει αυτο το κομματι και ερχονται με καινουργια μοδα τον Fiber(παρεπιπτοντως ειναι μεχρι την ΚΑΜΠΙΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!!!!) οπου εχουν σκαψει ολη Αττικη να βαλουν καμπινες, και την εχουν ξανασκαψει για να ερθουν της ΔΕΗ να βαλουν ρευμα για να ολοκληρωθει το εργο(διαβαστε προσεκτικα ολα αυτα γιατι ειναι στοιχεια και οχι του μυαλου του Ελληναρα)! Εκανα αιτηση για 30 VDSL Double play και μετα απο ενα μηνα περιπετειωδης καταστασης(εχουμε ...δεν εχουμε...κολησσε το αιτημα σας..εχουμε πολλες αιτησεις..απειλες απο μερους μου οτι θα φυγω-και μονο τοτε ηρθε δια μαγειας..). Μιλαμε Δημος Αθηναιων ετσι.Στο μεταξυ με περνουν ακομη τηλ.να μου δωσουν την ιδια προσφορα ξανα και ξανα και ενω τους εξηγω οτι αυτο το προγραμα ηδη το εχω. Γιοκ...δεν θελουν να οργανοθουνε ρε φιλε. Για πιους ειναι η φραση Ελληναρες, για μας μονο? Τα bold ειναι ακριβως αυτη η νοοτροπια του Ελληναρα. 1. Δεν ειναι καραμελα φιλτατε. Το adsl εχει τεχνικους περιορισμους. 2. Οι γραμμες προκαλουν παρεμβολες η μια στην αλλη. Οχι μονο δεν υπαρχει εγγυημενη ταχυτητα, αλλα η ταχυτητα αυτη μεταβαλλεται αναλογα με το ποσοι συνδρομητες χρησιμοποιουν το φασμα του χαλκου. 3. Τι να ολοκληρωσουν στο adsl; Τι αλλο δηλαδη να γινει; Το adsl εφτασε σε τελμα, μας τελειωσε. Οι καμπινες ειναι το μελλον απο εδω και περα. 5
Chocobo Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Εμας μας πηραν τηλεφωνο εδω Ηρακλειο.Στην περιοχη μας μαλλον εχουν βαλει αορατες οπτικες ινες γιατι εργα δεν εχω δει τη τελευταια 10ετια. Εκτος και αν εχουν ινες κεντρο και απο κει και περα χαλκο.
Cosbuster Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Πότε θα χωνέψτε το ότι ο ΟΤΕ, η ΔΕΗ, και η ΕΥΔΑΠ είναι κρατικές ληστρικές εταιρείες για άρμεγμα των πολιτών; Μας ψεκάζουνε. Όταν μια εταιρία ρίχνει χοντρά λεφτά για επένδυση (και ο Οτε έχει ρίξει πάρα πολλά τα τελευταία χρόνια) είναι λογικό τον πρώτο καιρό οι τιμές να είναι ακριβές. Δεν είναι κάτι καινούριο, δηλαδή μερικοί περιμένατε να έρθει 100άρα και να έχει 10 ευρώ? Σε μία χώρα που δεν δουλεύει σχεδόν τίποτα, υπάρχει ο κλάδος του ίντερνετ που γίνονται τεράστιες επενδύσεις, ας μην τα απαξιώνουμε όλα επειδή θέλουμε 1G FTTH με 5 ευρώ από αύριο στο σπίτι μας του 30' με σάπια εσωτερική. Όπου και να κοιτάξεις ξεφυτρώνουν νέες καμπίνες από το πουθενα, με φοβερό ρυθμό, για τα απομακρυσμένα μέρη ήρθε το rural, πως γίνεται να τα βλέπει κανείς όλα αυτά και να είναι τόσο μίζερος και απαισιόδοξος με ξεπερνάει. 8
fsbmaniac Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Υπομονη Ελληναρες οσοι εχετε καμπινες κοντα Υπομονη εχουν ενεργοποιηθει τα super vectoring και συντομα θα γινει migration των συνδρομητων εδω και 5 χρονια εκατονταδες εργαζομενοι εργαζονται βραδυ για την προετοιμασια για να μην παρετε χαμπαρι τις ολιγοωρες διακοπες Καντε υπομονη ερχεται και gpon σιγα σιγα Ζητατε τα παντα ενω η χωρα ειναι στο χειροτερο σημειο της ... μπε ρε 3
snakething Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Ειμαι δουβλινο εδω και ενα μηνα και εχω βαλει virgin media 240mb οι πρωτοι 6 μηνες 49 ευρω και μετα 60. πλακα μας κανουν στην μπανανια
notist Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Μαζί με το κοινωνικό μέρισμα και μια γραμμή δώρο.
speedman_26 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Για Μυτιλήνη θα έχουμε και εδώ 100 η μόνο για Αθήνα Θεσσαλονίκη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα