Geoisis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 δεν εχω καν επιλογη για συνδεση vdsl και διαφημισουν fiber αυτα ειναι... μια απτα ιδια κ δω, ασε...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 για τα χωριά καλα ειναι τα πακέτα, για τις πόλεις γελάει ο κόσμος.. η 100αρα θα παει 100€ δηλαδή Ούτε η 200αρα δεν θα κάνει τόσο...
fylatos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Στο μεταξύ εγώ είμαι σπίτι μου με hcn και απλά γελάω 2
Karapapanikos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 ημείς στα χουριά που πληρώνουμ 24 και πιάνουμ 6, θα ιδούμι διαφουρά ή ντιπ ;; 5
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 ημείς στα χουριά που πληρώνουμ 24 και πιάνουμ 6, θα ιδούμι διαφουρά ή ντιπ ;; Υποτίθεται ότι υπάρχει RURAL Broadband για τα χωριά/αγροτικές περιοχές.
Arcade Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Απορία: Με το FIBER θα τραβηχτεί παροχή μέχρι μέσα στο σπίτι χωρίς την χρησιμοποιήση των παλιών καλωδίων ;
Vrontosavros Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Όλοι εσείς που θέλετε ftth, έχετε οπτική ίνα στη κάθετή σας, ή απλό ζεύγος (αντε και στη καλύτερη ethernet)??? ΟΕΟ 1
Paladin-}LoA{- Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Γνωρίζει κανείς γιατί μόνο στο 10% το upload? Ζω εξωτερικό και έχω fiber μέχρι το σπίτι μέσα με ταχύτητα 300 Mbps up/down. Πραγματική εννοείται. Γιατί τα δικά μας τα τζιμανια τέτοιο κόφτη στο upload...
Karapapanikos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Υποτίθεται ότι υπάρχει RURAL Broadband για τα χωριά/αγροτικές περιοχές. ούτε καν συνάδελφε..υπάρχει τρόπος να τσεκάρω πόσο σηκώνει η σύνδεσή μου;;;;;
soteras Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Απορία: Με το FIBER θα τραβηχτεί παροχή μέχρι μέσα στο σπίτι χωρίς την χρησιμοποιήση των παλιών καλωδίων ; Εσυ πολλα ζητας εδω υπαρχουν περιοχες που ο ΠΟΤΕ πιανει 4 με το ζορι
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 ούτε καν συνάδελφε..υπάρχει τρόπος να τσεκάρω πόσο σηκώνει η σύνδεσή μου;;;;; Ότι βγάζει ο εκάστοτε πάροχος στα tools διαθεσιμότητας που έχει στo site του.
Cosbuster Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Άρα απλά μιλάμε για μια κίνηση marketing και απλή αλλαγή ονόματος των vdsl πακέτων σε fiber. Εγώ θα έλεγα μετονομασία του vectoring και super vectoring ως fiber για πιο πιασάρικο, αλλά κακώς ξεκίνησε να διαδίδεται το νέο όνομα χωρίς τα νέα πακέτα. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Προσωπικά δεν θα έδινα στο FTTC εμπορική ονομασία Fiber. Θα μπερδευτεί άπειρος κόσμος και το κράξιμο θα πέσει αβέρτα... 7
Cosbuster Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Προσωπικά δεν θα έδινα στο FTTC εμπορική ονομασία Fiber. Θα μπερδευτεί άπειρος κόσμος και το κράξιμο θα πέσει αβέρτα... Το μόνο σίγουρο με ονομασία που ρίχνει αλάτι στην πληγή. Θα έχουν πλάκα τα τηλεφωνικά κέντρα τους προσεχείς μήνες, με μπερδεμένους καταναλωτές και υπαλλήλους να προσπαθούν να εξηγήσουν κάτι που δεν έχουν καταλάβει οι ίδιοι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα