Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Fiber πακετα, οπως λεμε gpon ή γυφτον vdsl με χαλκο στο last mile; To γράφω πιο πάνω... Εγώ που έχω vdsl 30ρα και πιάνω 16, θα δω καμια διαφορα; Περιοχή άνω Πατήσια. Επίσης αυτή την στιγμή πληρώνω 25ε μόνο ιντερνετ. Αν πάω στα 29 ευρώ (το μικρό πακέτο) θα αλλάξει η ταχύτητα σύνδεσης μου;; Αν σου παρέσει VDSL μέσω Αστικού Κέντρου κι όχι μέσω των καινούριων ΚΑΦΑΟ, δύσκολα... 1
Cosbuster Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Εγώ που έχω vdsl 30ρα και πιάνω 16, θα δω καμια διαφορα; Περιοχή άνω Πατήσια. Επίσης αυτή την στιγμή πληρώνω 25ε μόνο ιντερνετ. Αν πάω στα 29 ευρώ (το μικρό πακέτο) θα αλλάξει η ταχύτητα σύνδεσης μου;; Αν δεν πιάνεις ούτε το 30, δεν θα υπάρχει καμία διαφορά. Είναι καθαρά θέμα απόστασης από καμπίνα.
eliask Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Εχω vdsl 50 και το router μου δείχνει max rate : 45016 ( upload & 97111 ( download ) Nα υποθέσω πως από δευτέρα μπορώ να αναβαθμίσω σε 100αρα σύνδεση ? 1
giorgosxristou Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 ειναι μια καλη κινηση με την λεπτομερεια οτι το πολυ διαφημίζουν για ανούσιο δίκτυο!οταν πχ στο Ηρακλειο Κρητης και σε καθε Hρακλειο Κρητης οι ταχυτητες ειναι για τον πεοντα τι να πεις...μιλάμε για το πολύ αίσχος!ειναι δυνατον μεγαλες πολεις της Ελλαδας ακομα να προσκυνανε για το 1MBPS???με την λεπτομερεια οτι οι ανικανοι δεν ξερουν ποτε θα το εχουν ετοιμο! 1
Anaisthitos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 μια ζωη τραγικο το ιντερνετ σε αυτη την χωρα, οταν σε αλλες ευρωπαικες χωρες που θεωρουμε υποαναπτυκτες εχουν και καλυτερες τιμες και καλυτερες ταχυτητες, αλλα ετσι ειναι αυτα 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Εχω vdsl 50 και το router μου δείχνει max rate : 45016 ( upload & 97111 ( download ) Nα υποθέσω πως από δευτέρα μπορώ να αναβαθμίσω σε 100αρα σύνδεση ? Όχι αν δεν έχει αναβαθμιστεί για vectoring το ΚΑΦΑΟ σου πρώτα. 1
MessatsuRoku Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 μια ζωη τραγικο το ιντερνετ σε αυτη την χωρα, οταν σε αλλες ευρωπαικες χωρες που θεωρουμε υποαναπτυκτες εχουν και καλυτερες τιμες και καλυτερες ταχυτητες, αλλα ετσι ειναι αυτα θυμαμε καπου ειχα ακουσει περσυ οτι μεχρι το 2020 η ευρωπαικη ενωση θα αναγκασει ολες τις χωρες να εχουν ιδιες τιμες στο ιντερνετ οποτε οσο μπορουν ακομα κλεβουν
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 θυμαμε καπου ειχα ακουσει περσυ οτι μεχρι το 2020 η ευρωπαικη ενωση θα αναγκασει ολες τις χωρες να εχουν ιδιες τιμες στο ιντερνετ οποτε οσο μπορουν ακομα κλεβουν Not really... 1
kifinas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 ειναι μια καλη κινηση με την λεπτομερεια οτι το πολυ διαφημίζουν για ανούσιο δίκτυο!οταν πχ στο Ηρακλειο Κρητης και σε καθε Hρακλειο Κρητης οι ταχυτητες ειναι για τον πεοντα τι να πεις...μιλάμε για το πολύ αίσχος!ειναι δυνατον μεγαλες πολεις της Ελλαδας ακομα να προσκυνανε για το 1MBPS???με την λεπτομερεια οτι οι ανικανοι δεν ξερουν ποτε θα το εχουν ετοιμο! Ποτέ. Στο Ηράκλειο πήρε το δίκτυο άλλος πάροχος. Όταν και αν το ολοκληρώσει θα πάρουν από αυτόν χονδρική. 1
JohnTehGreek Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Fiber μέχρι 50mbps... Γράφουμε ιστορία σαν χώρα. Και γιατί μας το ανακοινώνουν σαν είδηση που θα ταράξει τα νερά; Ας ανακοινώσουν πρώτα πακετα 100+mbps και το συζητάμε. Γιατί αυτήν την στιγμή εγώ αυτό το καταλαβαίνω σαν VDSL, το ότι θα κλειδώνω 50 αντί για 45,46,47 κτλ. με αφήνει εντελώς αδιάφορο. Και ας καλύψουν επιτέλους τις περιοχές που δεν έχουν καν VDSL και ας αφήσουν τέτοιες γελοίες κινήσεις εντυπωσιασμού 18
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Γελοιοι ειναι ολοι τους ντροπη. Δν περιμενα κατι διαφορετικο για να πω την αληθεια. Οταν εταιριες σαν την forthnet εδιναν 24αρι, ο οτε εδινε 8αρι. Απλα τραγικη εταιρια
paragontikos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 για τα χωριά καλα ειναι τα πακέτα, για τις πόλεις γελάει ο κόσμος.. η 100αρα θα παει 100€ δηλαδή
Razor333 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 To γράφω πιο πάνω... Άρα απλά μιλάμε για μια κίνηση marketing και απλή αλλαγή ονόματος των vdsl πακέτων σε fiber. Περίμενα περισσότερα από τον ΟΤΕ, έστω και σε περιορισμένο δίκτυο να δώσουν gpon με οπτική ή έστω ethernet στον χώρο του πελάτη. 1
gatokoritso Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 δεν εχω καν επιλογη για συνδεση vdsl και διαφημισουν fiber αυτα ειναι... 7
Litost Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Κοστούμι με σαγιονάρα ο ΟΤΕς. Η σελίδα με τον χάρτη της Inalan είναι staple. Άντε κοντεύει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα