Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Fiber πακετα, οπως λεμε gpon ή γυφτον vdsl με χαλκο στο last mile;  :P

To γράφω πιο πάνω...

Εγώ που έχω vdsl 30ρα και πιάνω 16, θα δω καμια διαφορα; Περιοχή άνω Πατήσια.

Επίσης αυτή την στιγμή πληρώνω 25ε μόνο ιντερνετ. Αν πάω στα 29 ευρώ (το μικρό πακέτο) θα αλλάξει η ταχύτητα σύνδεσης μου;;

Αν σου παρέσει VDSL μέσω Αστικού Κέντρου κι όχι μέσω των καινούριων ΚΑΦΑΟ, δύσκολα...

• Like 1
  • Απαντ. 295
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ που έχω vdsl 30ρα και πιάνω 16, θα δω καμια διαφορα; Περιοχή άνω Πατήσια.

Επίσης αυτή την στιγμή πληρώνω 25ε μόνο ιντερνετ. Αν πάω στα 29 ευρώ (το μικρό πακέτο) θα αλλάξει η ταχύτητα σύνδεσης μου;;

Αν δεν πιάνεις ούτε το 30, δεν θα υπάρχει καμία διαφορά. Είναι καθαρά θέμα απόστασης από καμπίνα.

Δημοσ.

Εχω vdsl 50 και το router μου δείχνει max rate : 45016 ( upload & 97111 ( download )  

Nα υποθέσω πως από δευτέρα μπορώ να αναβαθμίσω σε 100αρα σύνδεση ? 

• Like 1
Δημοσ.

ειναι μια καλη κινηση  με την λεπτομερεια οτι το πολυ διαφημίζουν για ανούσιο δίκτυο!οταν πχ στο Ηρακλειο Κρητης και σε καθε Hρακλειο Κρητης  οι ταχυτητες ειναι για τον πεοντα τι να πεις...μιλάμε για το πολύ αίσχος!ειναι δυνατον μεγαλες πολεις της Ελλαδας ακομα να προσκυνανε για το 1MBPS???με την λεπτομερεια οτι οι ανικανοι δεν ξερουν ποτε θα το εχουν ετοιμο!

• Like 1
Δημοσ.

μια ζωη τραγικο το ιντερνετ σε αυτη την χωρα, οταν σε αλλες ευρωπαικες χωρες που θεωρουμε υποαναπτυκτες εχουν και καλυτερες τιμες και καλυτερες ταχυτητες, αλλα ετσι ειναι αυτα

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Εχω vdsl 50 και το router μου δείχνει max rate : 45016 ( upload & 97111 ( download )  

Nα υποθέσω πως από δευτέρα μπορώ να αναβαθμίσω σε 100αρα σύνδεση ? 

Όχι αν δεν έχει αναβαθμιστεί για vectoring το ΚΑΦΑΟ σου πρώτα.

• Like 1
Δημοσ.

μια ζωη τραγικο το ιντερνετ σε αυτη την χωρα, οταν σε αλλες ευρωπαικες χωρες που θεωρουμε υποαναπτυκτες εχουν και καλυτερες τιμες και καλυτερες ταχυτητες, αλλα ετσι ειναι αυτα

θυμαμε καπου ειχα ακουσει περσυ οτι μεχρι το 2020 η ευρωπαικη ενωση θα αναγκασει ολες τις χωρες να εχουν ιδιες τιμες στο ιντερνετ οποτε οσο μπορουν ακομα κλεβουν

• Super Moderators
Δημοσ.

θυμαμε καπου ειχα ακουσει περσυ οτι μεχρι το 2020 η ευρωπαικη ενωση θα αναγκασει ολες τις χωρες να εχουν ιδιες τιμες στο ιντερνετ οποτε οσο μπορουν ακομα κλεβουν

Not really...

• Like 1
Δημοσ.
ειναι μια καλη κινηση  με την λεπτομερεια οτι το πολυ διαφημίζουν για ανούσιο δίκτυο!οταν πχ στο Ηρακλειο Κρητης και σε καθε Hρακλειο Κρητης  οι ταχυτητες ειναι για τον πεοντα τι να πεις...μιλάμε για το πολύ αίσχος!ειναι δυνατον μεγαλες πολεις της Ελλαδας ακομα να προσκυνανε για το 1MBPS???με την λεπτομερεια οτι οι ανικανοι δεν ξερουν ποτε θα το εχουν ετοιμο!

Ποτέ. Στο Ηράκλειο πήρε το δίκτυο άλλος πάροχος. Όταν και αν το ολοκληρώσει θα πάρουν από αυτόν χονδρική.

• Like 1
Δημοσ.

Fiber μέχρι 50mbps...

Γράφουμε ιστορία σαν χώρα.  

Και γιατί μας το ανακοινώνουν σαν είδηση που θα ταράξει τα νερά; 

Ας ανακοινώσουν πρώτα πακετα 100+mbps και το συζητάμε. Γιατί αυτήν την στιγμή εγώ αυτό το καταλαβαίνω σαν VDSL, το ότι θα κλειδώνω 50 αντί για 45,46,47 κτλ. με αφήνει εντελώς αδιάφορο.

Και ας καλύψουν επιτέλους τις περιοχές που δεν έχουν καν VDSL και ας αφήσουν τέτοιες γελοίες κινήσεις εντυπωσιασμού 

• Like 18
Δημοσ.

Γελοιοι ειναι ολοι τους ντροπη. Δν περιμενα κατι διαφορετικο για να πω την αληθεια. Οταν εταιριες σαν την forthnet  εδιναν 24αρι, ο οτε εδινε 8αρι. Απλα τραγικη εταιρια

Δημοσ.
To γράφω πιο πάνω...

Άρα απλά μιλάμε για μια κίνηση marketing και απλή αλλαγή ονόματος των vdsl πακέτων σε fiber.

Περίμενα περισσότερα από τον ΟΤΕ, έστω και σε περιορισμένο δίκτυο να δώσουν gpon με οπτική ή έστω ethernet στον χώρο του πελάτη.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...