Προς το περιεχόμενο

Αγορά Smartphone μέχρι 200 ευρώ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, είμαι κάτοχος ενός huawei P8 Lite εδώ και 2 χρόνια, και τώρα ήρθε η στιγμή  να το αντικαταστήσω  με κάποιο άλλο. Έτσι περιμένω και την Black Friday μήπως τσιμπήσω κάποιο σε καλή τιμή. Η αλήθεια είναι ότι μιας και είμαι φοιτητής σε τμήμα ψηφιακών μέσων η χρήση του θα είναι λιγάκι ποιο συχνή με ότι αυτό συνεπάγεται όχι τίποτα το τρομερό όμως.

1) Το ποσό που διαθέτω είναι μέχρι 200 ευρώ.
2) Η χρήση του θα είναι καθημερινή, κυρίως σε εφαρμογές όπως το Facebook και το Youtube. 
3) Το μέγεθος της οθόνης που προτιμώ είναι από 5 - 5,5.

4) Δεν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που θα ήθελα να έχει.

5) Θα με ενδιέφερε να έχει καλή κάμερα.
6) Με ενδιαφέρει να είναι Dual Sim.
7) Mε ενδιαφέρει να είναι από Ελλάδα.
8) Προτιμώ τα android λογισμικά.
9) Με ενδιαφέρει αρκετά η μπαταρία μιας και το υπάρχον κινητό  μου δεν βγάζει πλέον ούτε μέρα.

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας.

Δημοσ.

Καλησπέρα και συγνώμη για το hijacking του thread αλλα για να μην ανοίγω άλλο thread....

Για το Moto G5S στα 180 ευρώ τί γνώμη έχετε; Μεταξύ του G5s και του Huawei Nova στα 200 ευρώ (το είχα παραγείλει στο Γερμανό με τη προσφορά πριν 10 μέρες) ποιό έχει καλύτερη κάμερα; Για τη μητέρα μου θα το αγοράσω και την ενδιαφέρει κυρίως η κάμερα.....

ευχαριστώ,

Δημοσ.

Καλησπέρα και συγνώμη για το hijacking του thread αλλα για να μην ανοίγω άλλο thread....

Για το Moto G5S στα 180 ευρώ τί γνώμη έχετε; Μεταξύ του G5s και του Huawei Nova στα 200 ευρώ (το είχα παραγείλει στο Γερμανό με τη προσφορά πριν 10 μέρες) ποιό έχει καλύτερη κάμερα; Για τη μητέρα μου θα το αγοράσω και την ενδιαφέρει κυρίως η κάμερα.....

ευχαριστώ,

Το Nova είναι καλύτερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...