Arkin Δημοσ. Τετάρτη στις 01:14 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 01:14 μμ 2 ώρες πριν, stormrain είπε Μια ερωτηση σχετικά με το 39Α και τους κωδικους. Ειχα αγορασει πέρυσι ενα κινητο με τιμολόγιο, ειχα ενεργοποιησει τους κωδικους, ολα καλα. Επιχειρώ να αγορασω παλι ενα, μεσω Σκρουτζ και στην φορμα μου βγάζει οτι δεν εχω ενεργοποιησει τους κωδικους. Παρολα αυτα, μεσω της εφαρμογής της ΑΑΔΕ τους βλεπω ενεργούς, με ημερομηνία την περσινή. Ειναι μιας χρησης αυτοι? Υποθετω οχι, αφου μπορω και να τους ανακαλεσω. Πρέπει να βγαζω νεους για καθε αγορα? Ναι βγάζεις νέους κωδικούς εφόσον τους έχεις χρησιμοποιήσει αυτούς που δοκιμάζεις να βάζεις και δεν περνάνε. Να βγάζεις ένα σετ κωδικών κάθε φορά από την εφαρμογή που θες να κάνεις αγορά και σε επόμενη αγορά βγάζεις νέους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zazula Δημοσ. πριν από 1 ώρα Μέλος Share Δημοσ. πριν από 1 ώρα Στις 13/11/2024 στις 10:55 ΠΜ, stormrain είπε Μια ερωτηση σχετικά με το 39Α και τους κωδικους. Ειχα αγορασει πέρυσι ενα κινητο με τιμολόγιο, ειχα ενεργοποιησει τους κωδικους, ολα καλα. Επιχειρώ να αγορασω παλι ενα, μεσω Σκρουτζ και στην φορμα μου βγάζει οτι δεν εχω ενεργοποιησει τους κωδικους. Παρολα αυτα, μεσω της εφαρμογής της ΑΑΔΕ τους βλεπω ενεργούς, με ημερομηνία την περσινή. Ειναι μιας χρησης αυτοι? Υποθετω οχι, αφου μπορω και να τους ανακαλεσω. Πρέπει να βγαζω νεους για καθε αγορα? O «κωδικός πρόσβασης ειδικού κωδικού» βγαίνει μία φορά και είναι για να έχει κάποιος πρόσβαση στην εφαρμογή. Οι ειδικοί κωδικοί που εκδίδονται στη συνέχεια είναι συνδεδεμένοι με συγκεκριμένο εκπρόσωπο του αγοραστή, είναι μίας χρήσης, και έχουν ζωή 30 (by default) ή 60 μέρες (το πολύ· δεν έχω δει μεγαλύτερη διάρκεια ισχύος τους κι ας το ζητάω ρητώς). Μπορούν να ανακληθούν μέσα σε αυτό το διάστημα, αν δεν έχουν χρησιμοποιηθεί. Εάν το διάστημα ισχύος τους παρέλθει είναι άχρηστοι, ακόμη και εάν δεν έχουν χρησιμοποιηθεί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα