koulkos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, Innersense είπε Καλημέρα, θα ήθελα να ρωτήσω για το εξής. Γνωρίζω πολύ καλά για το ΠΟΛ 1150/2017 μιας και είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και έχω αγοράσει στο παρελθόν προϊόντα κάνοντας την χρήση του δικαιώματος. Σε εταιρία που συνεργάζομαι, πληροφορήθηκα ότι έστειλε ο Λογιστής σήμερα ενημέρωση προς την Γραμματέα με Username & Password της εταιρίας τα οποία θα ζητάνε μελλοντικά τα καταστήματα που πουλάνε PC, Tablet και κινητά τηλέφωνα έτσι ώστε να προβούν σε αγορά απαλλασσόμενη από ΦΠΑ σύμφωνα με νόμο που ξεκινάει από το τρέχον Δεκέμβριο του 2019. Έχει ακούσει κανένας σας κάτι επ' αυτού; Πρόκειται για κάτι καινούργιο ή σχετίζεται με τα περί εφαρμογής του Taxis κλπ; Επίσης συμφωνώ απόλυτα με τη δημιουργία διαδραστικής λίστας Hall of Fame / Hall of Shame γιατί έχει παραγίνει το θέμα, υπάρχουν καταστήματα που το κάνουν κατευθείαν και υπάρχουν καταστήματα που σου βγάζουν το λάδι. Είναι ειδικό ζεύγος κωδικών για τη νέα εφαρμογή (ο θεός να την κάνει) του taxis. Μέσω αυτής θα πιστοποιούνται αγοραστής-πωλητής. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Innersense Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 33 λεπτά πριν, koulkos είπε Είναι ειδικό ζεύγος κωδικών για τη νέα εφαρμογή (ο θεός να την κάνει) του taxis. Μέσω αυτής θα πιστοποιούνται αγοραστής-πωλητής. Οκ, κάτι υποψιάστηκα thanks. Μιλάμε για τις γνωστές κατηγορίες Laptop/Tablet/Κινητά/Παιχνιδομηχανές ή άλλαξε τίποτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zazula Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, Innersense είπε Καλημέρα, θα ήθελα να ρωτήσω για το εξής. Γνωρίζω πολύ καλά για το ΠΟΛ 1150/2017 μιας και είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και έχω αγοράσει στο παρελθόν προϊόντα κάνοντας την χρήση του δικαιώματος. Σε εταιρία που συνεργάζομαι, πληροφορήθηκα ότι έστειλε ο Λογιστής σήμερα ενημέρωση προς την Γραμματέα με Username & Password της εταιρίας τα οποία θα ζητάνε μελλοντικά τα καταστήματα που πουλάνε PC, Tablet και κινητά τηλέφωνα έτσι ώστε να προβούν σε αγορά απαλλασσόμενη από ΦΠΑ σύμφωνα με νόμο που ξεκινάει από το τρέχον Δεκέμβριο του 2019. Έχει ακούσει κανένας σας κάτι επ' αυτού; Πρόκειται για κάτι καινούργιο ή σχετίζεται με τα περί εφαρμογής του Taxis κλπ; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zazula Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Οι «8» εργάσιμες έχουν γίνει μέχρι σήμερα 18... (σημερινή εκτύπωση) και μέχρι σήμερα ούτε η παραμικρή φωνή ούτε η παραμικρή ακρόαση... Κι εντωμεταξύ το κινητό έχει μικρότερη τιμή πλέον στο συγκεκριμένο σκρουτζομάγαζο, αλλά όλα αυτά χάνονται στη διαδικασία τού ντεμέκ «ελέγχου των εγγράφων μου»... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Επειδη δεν μπορω να βρω καταστημα για αγορα κινητου μπορειτε να γραψετε μερικα για να μας βοηθησετε γιατι δεν μπορει να συνεχιστει αλλο αυτο. Ειναι δυνατον να μου λενε εναν μηνα μετα κι αν εγκριθει και με εναν σκασμο χαρτια αντι να ξεμπερδευουμε σε ενα λεπτο? Τι προβλημα ειναι αυτο με τα κινητα ειλικρινα δεν το εχω παθει με tablet η laptop.Σε λιγα δευτερολεπτα τελειωνε η υποθεση. Αλλοι δεν εχουν κανει ακομα κωδικους αλλος μου ειπε τελος Φεβρουαριου και αλλες μαλακιες. Επειδη δεν θελω ν'αρχισω να γραφω καταστηματα ας αναφερονται τουλαχιστον τα καταστημα με τα οποια μπορουμε να κανουμε την δουλεια μας ευκολα για να ησυχασουμε. Σας παρακαλω η γραψτε τα εδω η με p.m. δεν εχω θεμα για να τελειωνουμε με αυτο το αστειο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karaLRS Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 9 ώρες πριν, HERTHAN είπε Επειδη δεν μπορω να βρω καταστημα για αγορα κινητου μπορειτε να γραψετε μερικα για να μας βοηθησετε γιατι δεν μπορει να συνεχιστει αλλο αυτο. Ειναι δυνατον να μου λενε εναν μηνα μετα κι αν εγκριθει και με εναν σκασμο χαρτια αντι να ξεμπερδευουμε σε ενα λεπτο? Τι προβλημα ειναι αυτο με τα κινητα ειλικρινα δεν το εχω παθει με tablet η laptop.Σε λιγα δευτερολεπτα τελειωνε η υποθεση. Αλλοι δεν εχουν κανει ακομα κωδικους αλλος μου ειπε τελος Φεβρουαριου και αλλες μαλακιες. Επειδη δεν θελω ν'αρχισω να γραφω καταστηματα ας αναφερονται τουλαχιστον τα καταστημα με τα οποια μπορουμε να κανουμε την δουλεια μας ευκολα για να ησυχασουμε. Σας παρακαλω η γραψτε τα εδω η με p.m. δεν εχω θεμα για να τελειωνουμε με αυτο το αστειο. Κωτσοβολος, πλαίσιο, mediamarkt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, HERTHAN είπε Επειδη δεν μπορω να βρω καταστημα για αγορα κινητου μπορειτε να γραψετε μερικα για να μας βοηθησετε γιατι δεν μπορει να συνεχιστει αλλο αυτο. Ειναι δυνατον να μου λενε εναν μηνα μετα κι αν εγκριθει και με εναν σκασμο χαρτια αντι να ξεμπερδευουμε σε ενα λεπτο? Τι προβλημα ειναι αυτο με τα κινητα ειλικρινα δεν το εχω παθει με tablet η laptop.Σε λιγα δευτερολεπτα τελειωνε η υποθεση. Αλλοι δεν εχουν κανει ακομα κωδικους αλλος μου ειπε τελος Φεβρουαριου και αλλες μαλακιες. Επειδη δεν θελω ν'αρχισω να γραφω καταστηματα ας αναφερονται τουλαχιστον τα καταστημα με τα οποια μπορουμε να κανουμε την δουλεια μας ευκολα για να ησυχασουμε. Σας παρακαλω η γραψτε τα εδω η με p.m. δεν εχω θεμα για να τελειωνουμε με αυτο το αστειο. Τσεκαρε τα: https://www.drele.com/ https://www.terrabytenet.gr/ https://www.onething.gr/ https://www.plus3.gr/ https://www.mobile-phones.gr/ Οπως και ολα τα μεγαλα που προτεινε στο πιο πανω ποστ ο φιλος karaLRS. Οσα καταστηματα γραφουν κατοπιν παραγγελιας και θελουν ενα σωρο χαρτια περα απο screenshot του taxis net που γραφει το καθεστως απλα μην μπαινετε καν στον κοπο να κοψετε τιμολογιο. Για αποδειξη ειναι κομπλε για τιμολογιο κανουν πανω απο μηνα και τα περρισοτερα απλα σε ακυρωνουν την παραγγελια. Δεν αξιζει τον κοπο δηλαδη για να γλιτωσετε 10-20 ευρω οταν φατε τετοια ταλαιπωρια. Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2019 από Arkin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, karaLRS είπε Κωτσοβολος, πλαίσιο, mediamarkt Ναι το γνωριζω αλλα κακως δεν διευκρινισα οτι αναφερομουν για τα υπολοιπα καταστηματα. 43 λεπτά πριν, Arkin είπε Τσεκαρε τα: https://www.drele.com/ https://www.terrabytenet.gr/ https://www.onething.gr/ https://www.plus3.gr/ https://www.mobile-phones.gr/ Οπως και ολα τα μεγαλα που προτεινε στο πιο πανω ποστ ο φιλος karaLRS. Οσα καταστηματα γραφουν κατοπιν παραγγελιας και θελουν ενα σωρο χαρτια περα απο screenshot του taxis net που γραφει το καθεστως απλα μην μπαινετε καν στον κοπο να κοψετε τιμολογιο. Για αποδειξη ειναι κομπλε για τιμολογιο κανουν πανω απο μηνα και τα περρισοτερα απλα σε ακυρωνουν την παραγγελια. Δεν αξιζει τον κοπο δηλαδη για να γλιτωσετε 10-20 ευρω οταν φατε τετοια ταλαιπωρια. Οχι φυσικα και δεν μπαινω στον κοπο να κανω τετοια διαδικασια. Τα παραπανω καταστημα ειναι οκ με ενα screenshot να κοπει τιμολογιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Στις 19/12/2019 στις 5:59 ΜΜ, Zazula είπε Οι «8» εργάσιμες έχουν γίνει μέχρι σήμερα 18... (σημερινή εκτύπωση) και μέχρι σήμερα ούτε η παραμικρή φωνή ούτε η παραμικρή ακρόαση... Κι εντωμεταξύ το κινητό έχει μικρότερη τιμή πλέον στο συγκεκριμένο σκρουτζομάγαζο, αλλά όλα αυτά χάνονται στη διαδικασία τού ντεμέκ «ελέγχου των εγγράφων μου»... Η ορθογραφία τα σπάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telis Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, agamoi-thytai είπε Η ορθογραφία τα σπάει. Αγράμματοι, αντιεπαγγελματίες, και λαμόγια για να παντελονιάσουν τον ΦΠΑ. Και όσο πάει πληθαίνουν σε skroutz και bestprice οι οποίοι κάνουν το παγόνι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karaLRS Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, telis είπε Αγράμματοι, αντιεπαγγελματίες, και λαμόγια για να παντελονιάσουν τον ΦΠΑ. Και όσο πάει πληθαίνουν σε skroutz και bestprice οι οποίοι κάνουν το παγόνι Και δυστυχώς όλοι οι επαγγελματίες που κόβουν τιμολόγιο πάνε σε αυτούς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lephleg Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Σε tablet τιμης 354,89€ με το που εγγραφω για αγορα με τιμολογιο μου βγαζει τιμή 286,20€, αντι για 269,71€ που ειναι χωρίς ΦΠΑ. Καινούργια πλάκα αυτή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, lephleg είπε Σε tablet τιμης 354,89€ με το που εγγραφω για αγορα με τιμολογιο μου βγαζει τιμή 286,20€, αντι για 269,71€ που ειναι χωρίς ΦΠΑ. Καινούργια πλάκα αυτή? 286.20 ειναι χωρις το ΦΠΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lephleg Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 10 λεπτά πριν, Arkin είπε 286.20 ειναι χωρις το ΦΠΑ. Δίκιο.. Το έκανα στα πρόχειρα *0.76 (λάθος) και ήμουν έτοιμος για μάχη. Θένκς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UncleKim Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Σε επικοινωνία με το onething.gr χρειάζονται μόνο το pdf απο το taxis και τιποτα αλλο. Επιτοπου σου στελνει εναν κωδικο ωστε να περαστει η απαλλαγη του ΦΠΑ στο τελικο ποσο και πληρωνεις οπως θες. Ακομα δεν ολοκληρωσα παραγγελια ουτε παρελαβα κατι, αλλα ολα φαινονται ενθαρυντικα κ θα παραγγειλω απο εκει. Ειδωμεν Update : Προχώρησα κανονικά σε παραγγελία και αναμένω παραλαβή. Τιμολόγιο κανονικά και άμεση αφαίρεση του ΦΠΑ. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2020 από UncleKim Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα