logokrimenos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Παιδιά ερώτηση, έχει πάρει κανείς PS4 χωρις φπα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Στις 19/10/2019 στις 10:15 ΠΜ, logokrimenos είπε Παιδιά ερώτηση, έχει πάρει κανείς PS4 χωρις φπα? εγω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aenaos15 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Στις 18/10/2019 στις 9:45 ΜΜ, stefanosnik είπε οοοοοοοοοοοοοο παικταρας!!! σας ευχαριστω ολους παιδια !!! Να εισαι καλα φιλε!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logokrimenos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 21 ώρες πριν, kanesaxo είπε εγω. Απο ποιο καταστημα φίλε? Αν θες στειλε μου πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
godmode Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Γνωμη για καταστημα trackstore? Θελω να παραγγειλω ενα iphone xs 256gb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekboy Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 13 ώρες πριν, godmode είπε Γνωμη για καταστημα trackstore? Θελω να παραγγειλω ενα iphone xs 256gb μακρυα ! σε ταλαιπωρουν μεχρι να ακυρωσεις την παραγγελια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
godmode Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Wordmobile? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CaptainGR10 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Είχε αναφερθεί η ιδέα να περαστεί ένα κοινόχρηστο Excel για να ξέρουμε ποια καταστήματα είναι πιο φιλικά στο 39α και ποια όχι. Να το κάνουμε; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jason13 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Καλημερα, οι γιατροι που δεν υπαγονται σε καθεστως φπα, μπορουν να παρουν λαπτοπ χωρις φπα; γιατι οι λογιστες λενε ναι και το καταστημα λεει οχι δεν γινεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregdel Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 3 ώρες πριν, Jason13 είπε Καλημερα, οι γιατροι που δεν υπαγονται σε καθεστως φπα, μπορουν να παρουν λαπτοπ χωρις φπα; γιατι οι λογιστες λενε ναι και το καταστημα λεει οχι δεν γινεται. φυσικά και οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
godmode Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Παιδια μπορειτε να μου πείτε καποιο καταστημα να μη μου βγαλει το λαδι να πάρω κινητο με τιμολογιο 39α Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanosnik Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, godmode είπε Παιδια μπορειτε να μου πείτε καποιο καταστημα να μη μου βγαλει το λαδι να πάρω κινητο με τιμολογιο 39α τι κινητο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
godmode Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Iphone xs / xs max 256 2 ώρες πριν, stefanosnik είπε τι κινητο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koulkos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Προς ενημέρωση, μετά από αρκετό ψάξιμο και μπόλικες ερωτήσεις σε αρκετά σκρουτζομάγαζα, κατέληξα στο ABOX. Σε 2 ημέρες είχα το κινητό στα χέρια μου. Από χαρτιά μου ζήτησαν, εικόνα taxis, ταυτότητα και IBAN επαγγελματικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanosnik Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Στις 24/10/2019 στις 4:57 ΜΜ, godmode είπε Iphone xs / xs max 256 Λοιπόν φίλε, μετά από πολυ προσπάθεια για το xs max πάνω από 6-7 μαγαζιά προσπάθησα με τις γνωστές βλακείες τους, ( πριν βγει το 11) Ε λέω θα περιμένω για το καινούργιο! Και ενώ δεν υπάρχει πουθενά, στο www.buychoice.gr έλεγα σε 1-3 εργάσιμες για το 11 pro max και όντως έτσι έγινε, θέλουν μόνο το taxisnet αν όχι την ίδια μέρα την επόμενη νου έστειλε το οκ , έβαλα τα λεφτά και ήρθε σε 3 εργάσιμες! Αυτά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα