Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 19/10/2019 στις 10:15 ΠΜ, logokrimenos είπε

Παιδιά ερώτηση, έχει πάρει κανείς PS4 χωρις φπα? 

εγω.

Δημοσ.
Στις 18/10/2019 στις 9:45 ΜΜ, stefanosnik είπε

οοοοοοοοοοοοοο  παικταρας!!!  σας ευχαριστω ολους παιδια !!! 

Να εισαι  καλα φιλε!!!

Δημοσ.
13 ώρες πριν, godmode είπε

Γνωμη για καταστημα trackstore? Θελω να παραγγειλω ενα iphone xs 256gb

μακρυα ! σε ταλαιπωρουν μεχρι να ακυρωσεις την παραγγελια 

Δημοσ.

Είχε αναφερθεί η ιδέα να περαστεί ένα κοινόχρηστο Excel για να ξέρουμε ποια καταστήματα είναι πιο φιλικά στο 39α και ποια όχι. Να το κάνουμε; 

• Like 2
Δημοσ.

Καλημερα, οι γιατροι που δεν υπαγονται σε καθεστως φπα, μπορουν να παρουν λαπτοπ χωρις φπα; γιατι οι λογιστες λενε ναι και το καταστημα λεει οχι δεν γινεται.

Δημοσ.

3 ώρες πριν, Jason13 είπε

Καλημερα, οι γιατροι που δεν υπαγονται σε καθεστως φπα, μπορουν να παρουν λαπτοπ χωρις φπα; γιατι οι λογιστες λενε ναι και το καταστημα λεει οχι δεν γινεται.

•  

φυσικά και οχι

Δημοσ.

Παιδια μπορειτε να μου πείτε καποιο καταστημα να μη μου βγαλει το λαδι να πάρω κινητο με τιμολογιο 39α

Δημοσ.
2 ώρες πριν, godmode είπε

Παιδια μπορειτε να μου πείτε καποιο καταστημα να μη μου βγαλει το λαδι να πάρω κινητο με τιμολογιο 39α

τι κινητο ?

Δημοσ.

Προς ενημέρωση, μετά από αρκετό ψάξιμο και μπόλικες ερωτήσεις σε αρκετά σκρουτζομάγαζα, κατέληξα στο ABOX. Σε 2 ημέρες είχα το κινητό στα χέρια μου. Από χαρτιά μου ζήτησαν, εικόνα taxis, ταυτότητα και IBAN επαγγελματικό. 

Δημοσ.
Στις 24/10/2019 στις 4:57 ΜΜ, godmode είπε

Iphone xs / xs max 256 

Λοιπόν φίλε, μετά από πολυ προσπάθεια για το xs max πάνω από 6-7 μαγαζιά προσπάθησα με τις γνωστές βλακείες τους, ( πριν βγει το 11) Ε λέω θα περιμένω για το καινούργιο!   Και ενώ δεν υπάρχει πουθενά, στο   www.buychoice.gr  έλεγα σε 1-3 εργάσιμες για το   11 pro max  και όντως έτσι έγινε, θέλουν μόνο το taxisnet αν όχι την ίδια μέρα την επόμενη νου έστειλε το οκ , έβαλα τα λεφτά και ήρθε  σε 3 εργάσιμες!  Αυτά! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...