Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 9/9/2019 στις 10:56 ΠΜ, spyros_vas είπε

Καλημέρα σε ολους

Για αγορα απο Πλαισιο/Γερμανο/μεγαλη αλυσιδα χωρις ΦΠΑ ειναι απαραιτητο η αγορα να γινει μεσω του εταιρικου λογαριασμου η μπορει να χρησιμοποιηθει οποιοσδηποτε λογαριασμος ?

Ευχαριστω

Εαν το ποσο ειναι πανω απο 499€ μονο τραπεζικη καταθεση απο εταιρικο λογαριασμο ή εταιρικη καρτα....

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Συμφορουμιτες καλησπέρα. Θέλω να αγοράσω ένα λάπτοπ από Τσεχία. Βρήκα ένα κατάστημα - alfa.cz - και αύριο θα ζητήσω από τη λογίστρια να ενεργοποιήσει τις ενδοκοινοτικές. Απλά βλέπω η εταιρία ζητάει κάποιο IR που μάλλον είναι κάποιο id να υποθέσω; Αυτό θα το πάρουμε όταν ενεργοποιηθούν οι ενδοκοινοτικές; Ευχαριστώ όσους βοηθήσουν 😄

Screenshot_2019-09-17-22-37-12-475_com.android.chrome.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα παιδια , για δωστε λίγο τη βοηθεια σας , προσπαθω να αγορασω ενα κινητο απο media markt και  μου κανουν τη ζωη δυσκολη, Τους στελνω απο το taxis μεσω προσωποποιημενης πληροφορησης το εντυπο με τα στοιχεια μητρωου επιχειρησης  και  μου λενε δεν φαινεται η ημερομηνια που το κατεβασα. 

Στο μεταξυ οντως δεν φαινεται  καπου η ημερομηνια αλλα οσο και  να το εψαξα δεν μπορω να βρω που αναγραφεται η ημερομηνια.

Τι συμβαινει;;;;

Επεξ/σία από aenaos15
Δημοσ.

Θα κάνεις εκτύπωση της προσωποποιημένης σε PDF και εκί έχει συνήθως (κάτω στην σελίδα) αναγράφεται η ημερομηνία εκτύπωσης που βάζει ο  browser ;)  

Δημοσ.

Άν έχει ίδια τιμή το πλαίσιο χτύπα του απο εκεί. 
Απλά πας ταμείο δίνεις ΑΦΜ και τελειώνει η ιστορία 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, cacofonix-3 είπε

Ξέρει κανείς Κωτσόβολο τη διαδικασία;

Επειδη πηγα χθες να ξερεις οτι θελουν τη φυσικη παρουσια του ιδιοκτητη του αφμ.

Βρηκα ακρη τελικα απο media markt. Ηθελαν να αναγραφει την ημερομηνια στο εντυπο της προσωποποιημενης πληροφορησης.  Εγω εκανα save τη σελιδα , αλλα δεν εμφανιζοταν η ημερομηνια. Θελει να κανεις στη σελιδα εκτυπωση σε pdf , και  μετα φαινεται κανονικα.

Ευχαριστω πολυ παιδια.

Δημοσ.

Να πω έτσι για τα πρακτικά οτι η απάτη στο Σκρουτζ συνεχίζεται με τα μαγαζιά πλέον να αρνούνται να κόψουν τιμολόγιο....και κάποια να ζητούν μόνο πληρωμή μετρητοίς (ούτε καν κάρτα). Και μιλάμε για κινητό των 800€ τώρα έτσι..;

Με ένα επαγγελματία του κ*λου μάλωσα πολύ άσχημα προχθές και σκέφτομαι σοβαρά να του κάνω καταγγελία στο ΣΔΟΕ για άρνηση έκδοσης τιμολογίου.

Ένας εισαγγελέας ποτέ θα επέμβει...;

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, paylidis είπε

Να πω έτσι για τα πρακτικά οτι η απάτη στο Σκρουτζ συνεχίζεται με τα μαγαζιά πλέον να αρνούνται να κόψουν τιμολόγιο....και κάποια να ζητούν μόνο πληρωμή μετρητοίς (ούτε καν κάρτα). Και μιλάμε για κινητό των 800€ τώρα έτσι..;

Με ένα επαγγελματία του κ*λου μάλωσα πολύ άσχημα προχθές και σκέφτομαι σοβαρά να του κάνω καταγγελία στο ΣΔΟΕ για άρνηση έκδοσης τιμολογίου.

Ένας εισαγγελέας ποτέ θα επέμβει...;

Σε χρονο ανυποπτο θα γινει σκουπα και σε αυτους.... Πιστεψε με εχει φτασει η υποθεση σε παρα πολυ υψηλοβαθμα στελεχη της ΑΑΔΕ

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, k_w_t είπε

Σε χρονο ανυποπτο θα γινει σκουπα και σε αυτους.... Πιστεψε με εχει φτασει η υποθεση σε παρα πολυ υψηλοβαθμα στελεχη της ΑΑΔΕ

Το ελπίζω και εγώ στην ίδια φάση ήμουν με τον παιδί, να πάρω το σδοε τηλέφωνο... προσπαθώ εδώ και ένα μήνα  έχω κάνει παραγγελία σε 5 μαγαζιά και ακόμα να πάρω κάτι... Είναι για σφαλιάρες οι άνθρωποι!!!  Είναι απίστευτο  να μην μπορώ να πάρω ένα κινητό εδώ και ένα μήνα!!! 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...