k_w_t Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 9/9/2019 στις 10:56 ΠΜ, spyros_vas είπε Καλημέρα σε ολους Για αγορα απο Πλαισιο/Γερμανο/μεγαλη αλυσιδα χωρις ΦΠΑ ειναι απαραιτητο η αγορα να γινει μεσω του εταιρικου λογαριασμου η μπορει να χρησιμοποιηθει οποιοσδηποτε λογαριασμος ? Ευχαριστω Εαν το ποσο ειναι πανω απο 499€ μονο τραπεζικη καταθεση απο εταιρικο λογαριασμο ή εταιρικη καρτα....
kirileman Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δεν έψαξα το θέμα, υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των κινητών που μπορείς να αγοράσεις με τιμολόγιο; Πχ 1 το χρόνο;
papars Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Γιατί να μην μπορεί; Απλά θα χρεωθεί ΦΠΑ που θα πληρώσει ο αγοραστής.
ForeignOffice Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Συμφορουμιτες καλησπέρα. Θέλω να αγοράσω ένα λάπτοπ από Τσεχία. Βρήκα ένα κατάστημα - alfa.cz - και αύριο θα ζητήσω από τη λογίστρια να ενεργοποιήσει τις ενδοκοινοτικές. Απλά βλέπω η εταιρία ζητάει κάποιο IR που μάλλον είναι κάποιο id να υποθέσω; Αυτό θα το πάρουμε όταν ενεργοποιηθούν οι ενδοκοινοτικές; Ευχαριστώ όσους βοηθήσουν 😄
aenaos15 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημερα παιδια , για δωστε λίγο τη βοηθεια σας , προσπαθω να αγορασω ενα κινητο απο media markt και μου κανουν τη ζωη δυσκολη, Τους στελνω απο το taxis μεσω προσωποποιημενης πληροφορησης το εντυπο με τα στοιχεια μητρωου επιχειρησης και μου λενε δεν φαινεται η ημερομηνια που το κατεβασα. Στο μεταξυ οντως δεν φαινεται καπου η ημερομηνια αλλα οσο και να το εψαξα δεν μπορω να βρω που αναγραφεται η ημερομηνια. Τι συμβαινει;;;; Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2019 από aenaos15
higraf Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Θα κάνεις εκτύπωση της προσωποποιημένης σε PDF και εκί έχει συνήθως (κάτω στην σελίδα) αναγράφεται η ημερομηνία εκτύπωσης που βάζει ο browser
Twoface Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Άν έχει ίδια τιμή το πλαίσιο χτύπα του απο εκεί. Απλά πας ταμείο δίνεις ΑΦΜ και τελειώνει η ιστορία
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Ξέρει κανείς Κωτσόβολο τη διαδικασία;
aenaos15 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 10 ώρες πριν, cacofonix-3 είπε Ξέρει κανείς Κωτσόβολο τη διαδικασία; Επειδη πηγα χθες να ξερεις οτι θελουν τη φυσικη παρουσια του ιδιοκτητη του αφμ. Βρηκα ακρη τελικα απο media markt. Ηθελαν να αναγραφει την ημερομηνια στο εντυπο της προσωποποιημενης πληροφορησης. Εγω εκανα save τη σελιδα , αλλα δεν εμφανιζοταν η ημερομηνια. Θελει να κανεις στη σελιδα εκτυπωση σε pdf , και μετα φαινεται κανονικα. Ευχαριστω πολυ παιδια.
paylidis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Να πω έτσι για τα πρακτικά οτι η απάτη στο Σκρουτζ συνεχίζεται με τα μαγαζιά πλέον να αρνούνται να κόψουν τιμολόγιο....και κάποια να ζητούν μόνο πληρωμή μετρητοίς (ούτε καν κάρτα). Και μιλάμε για κινητό των 800€ τώρα έτσι..; Με ένα επαγγελματία του κ*λου μάλωσα πολύ άσχημα προχθές και σκέφτομαι σοβαρά να του κάνω καταγγελία στο ΣΔΟΕ για άρνηση έκδοσης τιμολογίου. Ένας εισαγγελέας ποτέ θα επέμβει...; 1 1
k_w_t Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, paylidis είπε Να πω έτσι για τα πρακτικά οτι η απάτη στο Σκρουτζ συνεχίζεται με τα μαγαζιά πλέον να αρνούνται να κόψουν τιμολόγιο....και κάποια να ζητούν μόνο πληρωμή μετρητοίς (ούτε καν κάρτα). Και μιλάμε για κινητό των 800€ τώρα έτσι..; Με ένα επαγγελματία του κ*λου μάλωσα πολύ άσχημα προχθές και σκέφτομαι σοβαρά να του κάνω καταγγελία στο ΣΔΟΕ για άρνηση έκδοσης τιμολογίου. Ένας εισαγγελέας ποτέ θα επέμβει...; Σε χρονο ανυποπτο θα γινει σκουπα και σε αυτους.... Πιστεψε με εχει φτασει η υποθεση σε παρα πολυ υψηλοβαθμα στελεχη της ΑΑΔΕ 1 1
kirileman Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Να τελειώνουμε με τα καθάρματα. Μπανανία, ένα ατέλειωτο ρδελομπού. 2
stefanosnik Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, k_w_t είπε Σε χρονο ανυποπτο θα γινει σκουπα και σε αυτους.... Πιστεψε με εχει φτασει η υποθεση σε παρα πολυ υψηλοβαθμα στελεχη της ΑΑΔΕ Το ελπίζω και εγώ στην ίδια φάση ήμουν με τον παιδί, να πάρω το σδοε τηλέφωνο... προσπαθώ εδώ και ένα μήνα έχω κάνει παραγγελία σε 5 μαγαζιά και ακόμα να πάρω κάτι... Είναι για σφαλιάρες οι άνθρωποι!!! Είναι απίστευτο να μην μπορώ να πάρω ένα κινητό εδώ και ένα μήνα!!! 1
gorilas13 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Επαγγελματίας αγρότης που έχει βιβλία και τριμηνίες κτλ... δικαιούται αγορά με τιμολόγιο κινητού?
ritualistic Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Έχει κάνει ποτέ κάποιος δόσεις στα μεγάλα καταστήματα με τιμολόγιο ? Γίνεται αυτό ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα