παπι Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Πως γινεται deploy αυτο το πραμα; Στο local το εχω σε xamp, δηλαδη ειναι στο htdocs/app-name/ και ακουει στο host/app-name/public Στο χοστερ μου, εχουμε την δομη domain-name/www/ και οτι βαλεις στο www θα στο σερβιρει τι θα κανω για να ακου στο host/ ενω το app θα το εχω στο domain-name? Ουσιαστικα θελω να κανω rename το app-name/public σε app-name/www πως γινεται αυτο;
WebDevGr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Είσαι σε shared hosting; Αν ναι δοκίμασε κάτι σαν αυτό: https://creolab.hr/2017/09/laravel-5-5-on-shared-hosting/ Αν ο host σου δίνει τη δυνατότητα.να αλλάξεις τον φάκελο που βλέπει το domain σου τότε το αλλάζεις από domain-name/www σε domain-name/www/public
παπι Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Θα τσεκαρω. Τωρα το δουλευω λοκαλ. Btw κανουμε fresh install στον χοστερ και μετα απλα μεταφερουμε τα νεα και πειραγμενα αρχει σωστα;
CyberCr33p Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 domain-name/www/ Τέτοια δομή έχουμε εμείς στους servers μας και απ'όσο ξέρω δεν την έχουν άλλοι με έτοιμα control panels. Οπότε εάν φιλοξενείσαι σε εμάς (CretaForce) στείλε ένα μήνυμα στο support για να σε βοηθήσουμε.
WebDevGr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Θα τσεκαρω. Τωρα το δουλευω λοκαλ. Btw κανουμε fresh install στον χοστερ και μετα απλα μεταφερουμε τα νεα και πειραγμενα αρχει σωστα; Τα μεταφέρεις όλα από το local όπως είναι και αλλάζεις τις ρυθμίσεις στο .env Όταν λες πειραγμένα αρχεία τι εννοείς; Έχεις πειράξει core αρχεία;
παπι Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Τέτοια δομή έχουμε εμείς στους servers μας και απ'όσο ξέρω δεν την έχουν άλλοι με έτοιμα control panels. Οπότε εάν φιλοξενείσαι σε εμάς (CretaForce) στείλε ένα μήνυμα στο support για να σε βοηθήσουμε. Ναι σε σενα το εχω, αλλα το θεμα ειναι να μαθω να κανω deploy το laravel και οχι να μετατρεπω τον χοστερ. Btw γιατι δεν βαζεις composer by default? Είσαι σε shared hosting; Αν ναι δοκίμασε κάτι σαν αυτό: https://creolab.hr/2017/09/laravel-5-5-on-shared-hosting/ Αν ο host σου δίνει τη δυνατότητα.να αλλάξεις τον φάκελο που βλέπει το domain σου τότε το αλλάζεις από domain-name/www σε domain-name/www/public To link λεει να τα βαλω ολα στο public (www) κατι το οποιο ειναι χαζο απο την ωρα που το laravel χωριζει το private με το public κομματι. edit στο link ειδα τι πρεπει να αλλαξω για να γινει "rename" για εσας που σας εφερε η γκουγκλε σε μια δομη πχ ../private-folder/public-folder βαζουμε οπως ειναι το app-folder στο private-folder και στο public-folder βαζουμε οτι εχει το app-folder/public ετσι θα εχουμε private-folder/app-folder private-folder/public-folder στο private-folder/public-folder/index.php αλλαζουμε τα παρακατω require __DIR__.'/../vendor/autoload.php'; /* |-------------------------------------------------------------------------- | Turn On The Lights |-------------------------------------------------------------------------- | | We need to illuminate PHP development, so let us turn on the lights. | This bootstraps the framework and gets it ready for use, then it | will load up this application so that we can run it and send | the responses back to the browser and delight our users. | */ $app = require_once __DIR__.'/../bootstrap/app.php'; σε require __DIR__.'/../app-folder/vendor/autoload.php'; /* |-------------------------------------------------------------------------- | Turn On The Lights |-------------------------------------------------------------------------- | | We need to illuminate PHP development, so let us turn on the lights. | This bootstraps the framework and gets it ready for use, then it | will load up this application so that we can run it and send | the responses back to the browser and delight our users. | */ $app = require_once __DIR__.'/../app-folder/bootstrap/app.php';
παπι Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Ποια version του Laravel ειναι συμβατη με php5.6 ?
παπι Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Πωπω πιο ατυχος πεθαινεις, πηγα και επεσα στη μονη version που θελει php7. Οκ, τωρα κομπλε με 5.4. Το παρακολουθεις το προτζεκτ; Να πεσω και στο λοκαλ σε 5.4; ή ειμαι κομπλε αλλαζωντας μονο τους κοντρολερς τα views κλπ
WebDevGr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Γενικά απ' ότι θυμάμαι δεν έχει και πολλές αλλαγές η 5.4 από την 5.5 Καλού κακού δες στο παρακάτω link τις αλλαγές που ήθελε η 5.5 μήπως σου χτυπήσει κανένα σφάλμα https://laravel.com/docs/5.5/upgrade
παπι Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Τι htaccess θελει για nginx; Εκανα μετατροπη το apach htaccess σε nginx htaccess με τα online converters αλλα δεν δουλεψε. Τα route δουλευουν, το rewrite δεν δουλευει πχ site/login δεν δουλευει site/index.php/login δουλευει
WebDevGr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Ο nginx δεν χρησιμοποιεί htaccess https://laravel.com/docs/5.5/installation#pretty-urls
WebDevGr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Σε αυτό θα σε βοηθήσει ο host σου και σε ποιο path έχει τα config files των domains του nginx ή αν σου έχει κάποιο φάκελο όπου μπορείς να βάλεις το config file
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα