mpokwsths Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Πιστεύω δεν έχουν παίξει σε καλύτερη τιμή!
moutzah3d1n Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ τα χτύπησα πάντως. Διαθεσιμότητα έδειχνε μόνο στα καταστήματα στην λεωφόρο Πεντέλης και Αγρινίου. Πρέπει να ήταν σε αποθήκη γιατί έψαχναν κανα μισάωρο να τα βρουν και η προσφορά κατέβηκε μετά από κάποιες ώρες όποτε υποθέτω πως ήταν από τα τελευταία γκρι που είχαν.
master1992g Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Εγω παντως που εκανα νωρις την παραγγελια, οσο ηταν ακομα διαθεσιμα για αποστολη, πηρα σημερα τηλεφωνο και με ενημερωσαν οτι λογω μικρου στοκ και μεγαλης ζητησης θα τηρηθει σειρα προτεραιοτητας, ενω η επομενη παραλαβη για οσους δεν παραλαβουν τωρα θα κανει το λιγοτερο 15 εργασιμες.
CronosDGeek Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Εγω παντως που εκανα νωρις την παραγγελια, οσο ηταν ακομα διαθεσιμα για αποστολη, πηρα σημερα τηλεφωνο και με ενημερωσαν οτι λογω μικρου στοκ και μεγαλης ζητησης θα τηρηθει σειρα προτεραιοτητας, ενω η επομενη παραλαβη για οσους δεν παραλαβουν τωρα θα κανει το λιγοτερο 15 εργασιμες. σε έμενα στο πρώτο τηλέφωνο μου είπαν ότι έκαναν λάθος στη τιμή και ότι το προϊόν μπήκε λάθος τη Κυριακή,μετά από πριξιμο και τηλέφωνα μου είπαν ακριβώς το ίδιο με εσένα ,αν την ακυρώσουν για οποιαδήποτε λόγο εγώ θα πάω στο συνήγορο του καταναλωτή
Damachi Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Αυτο το 15 εργασιμες με παραγγελια νωρις την Κυριακη στους αλλους σημαινει ακυρο - στον κοτσο νομιζω πιο δυσκολα . Παιζει και η π@στια αν δε πας να το παρεις σε 2 μερες να το ακυρωνουν οποτε θα βρουν να σου δωσουν αλλουνου Παντως 59 ειναι ρεκορ βουτιας
moutzah3d1n Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 σε έμενα στο πρώτο τηλέφωνο μου είπαν ότι έκαναν λάθος στη τιμή και ότι το προϊόν μπήκε λάθος τη Κυριακή,μετά από πριξιμο και τηλέφωνα μου είπαν ακριβώς το ίδιο με εσένα ,αν την ακυρώσουν για οποιαδήποτε λόγο εγώ θα πάω στο συνήγορο του καταναλωτή Αηδίες λένε εγώ τα πήρα πάντως.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ πλήρωσα με κάρτα, μου έστειλαν email επιβεβαίωσης αλλά τίποτα ακόμη ούτε φωνή ούτε ακρόαση
Inler Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Μολις με ενημερωσαν για ακυρο και ακυρωση και πρεπει να εκανα σχετικα νωρις την παραγγελια(το μεσημερι) Moutzah3d1n τι ωρα εκανες παραγγελια?
moutzah3d1n Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Μολις με ενημερωσαν για ακυρο και ακυρωση και πρεπει να εκανα σχετικα νωρις την παραγγελια(το μεσημερι) Moutzah3d1n τι ωρα εκανες παραγγελια?
Inler Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Α οκ ευχαριστω Εγω εκανα αργοτερα απο εσενα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα