Προς το περιεχόμενο

Usb stick για ραδιοφωνο αυτοκινητου

corsakias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω ενα alpine στο αμαξι με εισοδο usb.

Ειδα στο public διαφορα σε διαφορες τιμες. Ειδικα για ανδροιντ, usb 3.0 μικρα μεγαλα σε εξωτερικη εμφανιση σε τομες απο 7 μεχρι 30 σε 16-32 gb.

Τι πρεπει να παρω, να προσεξω, εχετε να προτεινετε καποιο συγκεκριμενο?

Το θελω για μουσικη, να φορτωσω μερικα γιγα να ακουω στο αυτοκινητο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δες στις οδηγίες του radio-cd, μέχρι ποια μεγέθη usb υποστηρίζει ώστε να μην κάνεις λανθασμένη αγορά.

Θα βολεψει καλύτερα ένα μικρού μεγέθους thumb stick καθώς δεν θα προεξέχει υπερβολικά από την πρόσοψη με κίνδυνο να σπάσει κατά λάθος.

Με ένα 8ρι που κοστίζει γύρω στα 5 ευρώ θα είσαι μια χαρά εκτός τώρα και αν θες να κάνεις τον γύρο της Ευρώπης.

Δες στις οδηγίες του radio-cd, μέχρι ποια μεγέθη usb υποστηρίζει ώστε να μην κάνεις λανθασμένη αγορά.

Δεν γραφει, μονο το πρωτοκολλο 1.1 &2.

Θα βολεψει καλύτερα ένα μικρού μεγέθους thumb stick καθώς δεν θα προεξέχει υπερβολικά από την πρόσοψη με κίνδυνο να σπάσει κατά λάθος.

Με ένα 8ρι που κοστίζει γύρω στα 5 ευρώ θα είσαι μια χαρά εκτός τώρα και αν θες να κάνεις τον γύρο της Ευρώπης.

Thump stick like which?

Να προσεχεις γιατι τα ραδιοφωνα αυτοκινητου μετα τα 2 βαρια 4gb δεν διαβαζουν τα usb.

Πάνω από 4 μπορεί να είναι διαμορφωμένα σε ntfs, ενώ κάποιες συσκευές διαβάζουν μόνο fat32.

Πάνω από 4 μπορεί να είναι διαμορφωμένα σε ntfs, ενώ κάποιες συσκευές διαβάζουν μόνο fat32.

ε το φορμαρεις σε φατ32 τοτε

γουερς δι προμπλεμ

συγγνώμη ρε μάγκες, όλο αυτό για ένα στικάκι αμελητέας χρήσης;

προς OP, πάνε πάρε ένα μικρό φτηνό στικάκι 8γιγαδιφία κατ'εμέ είναι αρκετά εκτός και αν έχεις μία εκτενή λίστα που θέλεις να έχεις στο αυτοκινούμενο 

η πιθανότητα να μη στο διαβάσει σχεδόν δεν υπάρχει

Πας και αγοράζεις πχ Link.png Site: Sandisk Cruzer Ultra Fit V2 16GB USB 3.0 και το φορμάρεις σε fat32.

Αντιγράφεις τους φακέλους με τα mp3 κτλ σου και είσαι έτοιμος.

Αν θες ψάξε αν το player σου παίζει wav ή flac αρχεία, για καλύτερη ποιότητα ήχου ανά κομμάτι.

Φιλε κοιταξε πρωτα τι ειδους usb navigation σου δινει το Alpine, γιατι αν τα διαβαζει ολα σειριακα και δεν σου δινει δυνατοτητα να μπαινεις σε φακελους, αν του εχεις ριξει μεσα ολη την δισκογραφια που εχεις και θελεις να βρεις τα κομματια που σου αρεσουν, μπορεις να ξεκινησεις απο Αθηνα, και μεχρι Θεσσαλονικη θα κανεις ακομα skipping να τα βρεις. Αν μπορεις να μπεις σε καταλογους ολα καλα και παρε κανενα 32GB και θα εισαι κομπλε, αλλα αν στα διαβαζει σειριακα ολα χυμα, τοτε παρε οτι μικροτερο βρεις σε usb stick και ριχνε του μεσα 5-6 αλμπουμ το πολυ για να βγαζεις ακρη. Θα με θυμηθεις.

• 4 χρόνια αργότερα...

Καλημέρα. σε φλασάκι έχω στείλει τραγούδια για το ραδιόφωνο αυτοκινήτου, όμως παίζουν μόνο όταν είναι σε μορφή wav. Τα mp3 δεν τα παίζει. Να τα αφήσω wav θα έχω πρόβλημα? Ευχαριστώ

1 λεπτό πριν, anton5 είπε

Καλημέρα. σε φλασάκι έχω στείλει τραγούδια για το ραδιόφωνο αυτοκινήτου, όμως παίζουν μόνο όταν είναι σε μορφή wav. Τα mp3 δεν τα παίζει. Να τα αφήσω wav θα έχω πρόβλημα? Ευχαριστώ

Δεν θα έχεις πρόβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...