akatikitos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 καλησπερα σας, Ενω μπαινω με τα δεδομενα στο fb,messenger,instagram,viber.Δεν μπορω να μπω στο chrome και γενικα σε ολους τους browser δν μπορω να μπω στο youtube app και γενικα σε καμια αλλη app του κινητου.Τι μπορει να συμβαινει;; Εχω το huawei ascend p6 εχω παει σε miui 6 αλλα το ιδιο προβλημα ειχα και σε αλλες εκδοσεις
*nenya* Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Μηπως εχεις cosmote what's up και εχεις αγορασει τα πακετα mb για social media ή και chat apps;
akatikitos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Στο Play store μπορεί να μπεις? οχι ουτε εκει δν μπαινει Μηπως εχεις cosmote what's up και εχεις αγορασει τα πακετα mb για social media ή και chat apps; δν νομιζω γτ στο αλλο κινητο εμπαινε κανονικα
saruman123 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Κανε μια εκκαθάριση στην εφαρμογή Google service και Play store.
akatikitos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Κανε μια εκκαθάριση στην εφαρμογή Google service και Play store. το εκανα και μπηκε για λιγο το play store και μετα παλι δν εμπαινε και επρεπε να το ξανα κανω εκκαθαριση για να ξανα μπει παλι για λιγο και παλι τα ιδια,γιατι γινετε αυτο να μπαινει το fb,messenger,instagram και να μην μπαινουν ολα τα αλλα,το πιο κακο ειναι που δν μπαινει ο browser
saruman123 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Άρα έχεις πρόβλημα στο Google service και στο Play store. Μπορεί να χρειαστεί να περάσεις την rom. Η αν κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.
akatikitos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Άρα έχεις πρόβλημα στο Google service και στο Play store. Μπορεί να χρειαστεί να περάσεις την rom. Η αν κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. τα εχω κανει πολλες φορες αλλα παλι τα ιδια Άρα έχεις πρόβλημα στο Google service και στο Play store. Μπορεί να χρειαστεί να περάσεις την rom. Η αν κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. δν νομιζω ομως να φταιει το google service,το κινητο εχει καποιο προβλημα καποια ρυθμιση λαθος κατι τετοιο,γτ μπαινω κανονικα fb app,messenger app,instagram app,και ας πουμε οταν παω να μπω σε ενα αρθρο που θελω να διαβασω μεσα απο το fb και παει να μου το ανοιξει στο browser μου λεει μεσα στο browser οτι δν εχω ιντερνετ
saruman123 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Να υποθέσω ότι με το wifi δεν έχεις πρόβλημα. Μήπως είναι θέμα κεραίας...
akatikitos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Να υποθέσω ότι με το wifi δεν έχεις πρόβλημα. Μήπως είναι θέμα κεραίας... οχι δν εχω θεμα...αμα ηταν θεμα κεραιας λογικα δν θα εμπαινε πουθενα η αμα εμπαινε θα αργουσε πολυ κλπ κλπ ενω τρεχει πολυ καλα στις αλλες εφαρμογες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα